Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Siteyi actığımızda cıkan hata msj dan zaten siteyi taşıdığı veya birşeylerle uğraştığı belli oluyor.. Hemencecik scam diyecez hee..

Admini rahat bırakın yahu  :P  :D  (gyk)

6il9in

Site Şuan Açılıyabiliyor Sıkıntı gözükmüyor...  :D

Scam olmadı daha...  -:))  :P

richman

Admin açıklama yaptı düzeltmeye çalışıyor hayırlısı

Bilal hocam bu kısım sizi ilgilendiriyor sanırım :P

3- Those who have lost their accounts, please create another account with exactly same details (username/email/payment processor details) and if they had made any deposit, please submit a ticket along with the transaction details, so that we can add it to your account.

leprechaun

Arkadaşlar az önce para hesabıma yattı bir sıkıntı yok  :y

hakanatik01

Alıntı yapılan: leprechaun - 11 Haziran 2014, 19:20:22
Arkadaşlar az önce para hesabıma yattı bir sıkıntı yok  :y
Neden paylaşmıyorsun  sende yahu :P (gyk)  aslında sende yatırımcılardansın istatistik ve kanıt paylaşsan diğer arkadaşlarımızın içinde iyi olur ama sen bilirisin tabiki genede benimki öeneri sadece :) heleki bu kadar sorun çıkan bir sitede paylaşılan ödeme kanıtı daha değerli olur yatırım yapan arkadaşlar içinde dimi :)

leprechaun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Haziran 2014, 21:16:27
Neden paylaşmıyorsun  sende yahu :P (gyk)  aslında sende yatırımcılardansın istatistik ve kanıt paylaşsan diğer arkadaşlarımızın içinde iyi olur ama sen bilirisin tabiki genede benimki öeneri sadece :) heleki bu kadar sorun çıkan bir sitede paylaşılan ödeme kanıtı daha değerli olur yatırım yapan arkadaşlar içinde dimi :)

senimi kıracam modum birazdan eklerim :)

bilalyuzugullu

evet richman tamda benim konum :D denedim ama bu seferde bu kullanıcı adı zaten var dedi :D bende durumu oldukça detaylı anlatan bi ticket daha açtım.  annıycaan bi 48 saat daha beklemedeyiz sanırım :)

hakanatik01

Detaylı olmamıştır belki ondan olmuyordur dediklerimi yazın açmazsa bana bildirin :D
hey men whatsup ,what happened my account ? site is going to the school ? my name is bilal,byuzugullu ,ty, best regards ;

Beklemeler içinde açıklama ekleseydiniz bilal hocam sonra onun içinde beklemeyin bir 48 saat daha sizin hatanız değil nede olsa bugün herkes ref gelirini v.s. aldı değilmi sizin ordanda kaybınız olucak içeriği sadece hesap açmakla sınırlı tutmayaydınız :P ... oda şöyle oluyor My RR is die ??  (gyk)

bilalyuzugullu

evet evet aynen dediklerini yazıp bide senin selamını söyleyince admin  (prt)  oldu :))  neee hakacu for vendetta mı  (prt) diyerek
hemen açtı hesabımı :))  şaka biyana başları kalabalıktır yarını bulur demiştim ama sayende anında halloldu :)

universitely76

Hadi geçmiş olsun o zaman :)
Eksilme azalma durumları da var mıydı hesapta, onlar da çözülmüş mü..???
Şu sıra imzasız'ım...