Neatclix (SCAM)

Başlatan aykutgunes, 22 Mayıs 2014, 01:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

D.Hekimi

ne olmus buralarda felaket senaryoları yazmısız :) bence neatclix ve 88clixe bırsey olmazda 88bux yalan olur gıder :) Yıldızım barısmadı gıttı bu sıteyle :)

haruntekin

siteden ve avglerden çok memnunum. yatırım yapmak istiyorum. hali hazırda 10 dolar ile 50 ref almıştım. 6m golden ve 100 ref daha ekleyebilirim. tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum bu tarz yeni açılan bi sitenin kapanma olasılığı yüksek mi?  ???

Coulers79

Standart devam et paypala para çekemiyoruz şu ara. 3. siteyi açtılar ne olacağı belirsiz.

haruntekin

Alıntı yapılan: Coulers79 - 04 Temmuz 2014, 22:40:56
Standart devam et paypala para çekemiyoruz şu ara. 3. siteyi açtılar ne olacağı belirsiz.
peki ref kiralama günü geldiğinde bi 50 tane daha almamı önerir misin?

bilalyuzugullu

şimdilik dışardan para yatırmadan içerde birikenle takıl kafana göre bence :)

eğer admin bu paypal sınavınıda geçerse, herşeyi tavsiye edebilirim her 3 sitesi ile ilgili :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 04 Temmuz 2014, 22:51:21
şimdilik dışardan para yatırmadan içerde birikenle takıl kafana göre bence :)

:y

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 04 Temmuz 2014, 22:51:21
eğer admin bu paypal sınavınıda geçerse, herşeyi tavsiye edebilirim her 3 sitesi ile ilgili :D

YUH be yaw :) Sakin olun yahu :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Temmuz 2014, 04:10:17
YUH be yaw :) Sakin olun yahu :)

Hocam senin şeytancık Bilal Hocamın başına üşüşmüş fena sarmış.. Bir yerlere daldı dalacak..  :D

Fazla kışkışladın şeytanını..  :P  :D

Arada banada fena sarıyor.. Bir hafta daha sıkmam lazım dişimi KK kesildiğinde senin şeytancık bana da her an uğrayabilir..

Not: Yatırım tavsiyesi amaçlı yazılmış yazılar değildir. Her yatırım kişinin kendisini bağlar..  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 05 Temmuz 2014, 10:14:59
Hocam senin şeytancık Bilal Hocamın başına üşüşmüş fena sarmış.. Bir yerlere daldı dalacak..  :D

Fazla kışkışladın şeytanını..  :P  :D

Arada banada fena sarıyor.. Bir hafta daha sıkmam lazım dişimi KK kesildiğinde senin şeytancık bana da her an uğrayabilir..

Kışkışlayın ulen :D

Alıntı yapılan: bilqin - 05 Temmuz 2014, 10:14:59
Not: Yatırım tavsiyesi amaçlı yazılmış yazılar değildir. Her yatırım kişinin kendisini bağlar..  :D

Bazen sadece kendsini bağlamadığı durumlar da olabiliyor tabii ki :P :D

Coulers79

PP yatırımı kadar Payza yatıramam fakat yatırdığımız kadar Payza çekebiliyor muyuz?

6il9in

Alıntı yapılan: Coulers79 - 05 Temmuz 2014, 18:49:08
PP yatırımı kadar Payza yatıramam fakat yatırdığımız kadar Payza çekebiliyor muyuz?

Cekebiliyorsun  :y ben bugün $20.00 cektim pendikte daha..