Clixsense İstatistikleri

Başlatan bilge8408, 23 Kasım 2011, 20:12:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Ohhooo, enderege sen de yani :) Benim upline'ım beni premium yapcak; 1 sn düşünmem :) Hatta açayım bir hesap daha elisa 'nın altında beni premium yapsın, senin yerine :)

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 09 Aralık 2011, 23:36:59
Ohhooo, enderege sen de yani :) Benim upline'ım beni premium yapcak; 1 sn düşünmem :) Hatta açayım bir hesap daha elisa 'nın altında beni premium yapsın, senin yerine :)

Hocam, premium yapayım dedi sağolsunda bende direk ref olmadıktan sonra premiumu ne yapayım dedim. Bu doğru. Hatta Türkiyeden üye almaya başlayınca sizede takıldım. Premiumu ben alayım siz bana direk ref bulun diye.

İşte olay burada kopuyor. Ben premiumu alırım problem değil. Matrixi oluşturalım. Sizden başlayarak 3 er 3er mi olur, 4 er 4 er mi olur aşağıya doğru inelim. Bigtime ve bux4cash da hatta birazda İnc. de reklamda veririm. Kimin adına isterseniz. Yeterki matrix başlatalım.

Ben bin dereden suyu değirmeni döndürmek için getiriyorum.  ;)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Haftabaşı adam gibi konuşalım.. Ama dediğim gibi. Openbuxla aynı şeyleri yapıyorum ve buraya ref gelmiyor,
Gelenler de belli.. Hem adet az, hem de Enderege nin dışında tıklamaya devam eden bile yok... :)
Ben bir ışık göreyim dedim ama çok sönük duruyor benim için...

yingyang16

Genel istatiklerim  23.11.2011 kayıt tarihim   17.gün ;D
*2 premium üye
*51 aktif  direk üye
*43  2.derece üye
+_________________

94 toplam üye

My Balance :$11.2588   :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Aralık 2011, 00:24:36

Ben bir ışık göreyim dedim ama çok sönük duruyor benim için...

Hocam sen kapkara bi gözlük takmışsın ışık yok diyorsun. Pazartesi gözlüğü çıkarda bi daha bak bakalım. Şimdi sen gurbet elde buraları iyi göremiyorsundur.  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 10 Aralık 2011, 00:27:03
Genel istatiklerim  23.11.2011 kayıt tarihim   17.gün ;D
*2 premium üye
*51 aktif  direk üye
*43  2.derece üye
+_________________

94 toplam üye

My Balance :$11.2588   :)

Maaşallah hocam :) Kurutmuşsunuz :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 10 Aralık 2011, 00:28:20
Hocam sen kapkara bi gözlük takmışsın ışık yok diyorsun. Pazartesi gözlüğü çıkarda bi daha bak bakalım. Şimdi sen gurbet elde buraları iyi göremiyorsundur.  :)

Openbux a reklam için para harcamıyorum.. Clixsense e de para harcamıyorum..
Para harcamak için bir vesile gelsin de harcayalım dedik ama yok işte reklamla gelenlerin arasında, gelen de yok zaten..
Evet burada kar var.. güneş gözlükleriyle dolaşıyoruz :) Ama buradaki ışıkları görmeme engel olmuyor :D

Bu şekilde gelen reflerde ışık göremedim kısacası ki reklama asılayım... ;)
Şu anda Openbuxtan bu şekilde kazanıyorken çok anlamsız geliyor.....

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Aralık 2011, 00:36:35

Maaşallah hocam :) Kurutmuşsunuz :D

Devamı gelir hocam da alt reflerde iş yok sadece ben çalışıyorum  :D 1. üyelik yükselten alt refimin linkini kullanarak 15 adet ref getirdim diğer üyelik yükseltende de yingyang16  ;) yabancı değil :D :D şimdi yingyang16 ya çalışıyorum :D hıım tanıdık bir alt refime de 15 alt üyeyi ben getirdim  ;) Ne anladık bu işten ne üyelik yükselten var nede alt ref yapmaya çalışan :D :D

Bu arada reklam verdiğim siteleri yazayım,
zakeyclix=0 direk ref  1.000
openbux:1 direk ref    1.000
buxsl:2 direk ref          1.500
incrasebux:0 direk ref  2.000 
bigtimebux:0 direk ref 10.000 

Bu sitelerde reklam vermenizi tavsiye etmem  ;)

enderege

Sevgili hocalarım,
Bigtime ve bux4cash da 13$ lık 5sn lik 10000 tıklık clixsense reklamı aldım. Onayını bekliyorum. Şuanda adı geçen sitelerde BuxSL reklamım dönmekte. Bunlar bitince (sanırım pazartesiye kadar biter) premium üyelik alıp reklamları döndürüyorum. Matrix olayını kabul ederseniz ortak reklamda verebilirim.
Bilginize...

bilge8408

Evet; ne yazık ki Nelson grubu siteler tam bir facia :( Hesapları 0'lamadan once tek tuk ref geliyordu incrasebux'tan clixsense'e ama şimdi reklamdan gecilmiyor ve gelen giden yok.
O 10000 click icinde de, btb'den fanslave'e 1 ref geldi ve pasif :)
Nelson grubunu eleyelim kafadan bence de.. (Clixsense icin)