Clixsense İstatistikleri

Başlatan bilge8408, 23 Kasım 2011, 20:12:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 10 Aralık 2011, 01:32:45
Şekil 1-A; Az once ardarda 2 adet clixsense reklamı tıkladım neoda. Simdi neoya ilk defa giren bir uye 4 adet clixsense sitesinden hangisine uye olcak bakalim :)

Aynen   :D Clixsense için direk ref gelen neobux vardı paul worthy başta olmak üzere diğerlerine saygılar :D :D

Onlar yüzünden reklam döndüremiyoruz yahuu ;D :D

bilge8408

Ben 5'ledim :)  :D :D :D
İlerde gıcıklığına ben de vercem neo'da 1 milyon clicklik clixsense reklami :) Sıkıyosa yanıma reklam versinler :)

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 10 Aralık 2011, 01:42:33
İlerde gıcıklığına ben de vercem neo'da 1 milyon clicklik clixsense reklami :) Sıkıyosa yanıma reklam versinler :)

:D :D :D Amanın yapmayın etmeyin yahuu sizin gibi reklamverenler olduğu sürece batmaz bu neobux :D :D

ElisaMcCline

Hepsine bir gireyim :)
Yaa iyi de rahatsız oluyor adam tabii ki.. Söz vermiş de olsan, bir beklenti var en nihayetinde, bu işi götürebilecek kişilerden biri olarak :)
Neyse daha önce benim de söylediğim konuya vurgu gelmiş, sizlerin de benzer derdi var.. Sular biraz durulmadan sadece parayla rezillik gibi reklam konusu.
O yüzden beklemedeyim ben... ;) Elbet bizim de sıramız gelecek :D
Kesinlikle gelen refle harcanan para örtüşmeyecek, şu anda...
Konu 2:
Şu anda 20-25 civarı ref bulabilirim.... max 48 saat içinde..
Ama pre almayacak ve ref edinmeye çalışmayacağını %100 bildiğim birilerini de bu işe alet etmek istemiyorum. tıkladım, biriktirdim 10$ yaptım ödeme aldım olayı da biraz gazoz ağacı olur clixsense de :D

Konu 3:
Günlük kaç tık gerekiyor ki acep, arkadaş sürekli besliyor demekki gelen paralarla :D

Konu 4:
Heralde son kimin ref linkine tıkladıysa, onun refi oluyordur :D 3-4 ref linkine tıklayan kişi :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 10 Aralık 2011, 01:42:33
Hocam sen kime çalışıyorsun yahu :D

bilge8408

Ya aslında şu ayuwage'in scripti felan degistirseler, direkt oraya kaycam :) Millet harcasın paralarını clixsense ile  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 10 Aralık 2011, 01:53:33
Ya aslında şu ayuwage'in scripti felan degistirseler, direkt oraya kaycam :) Millet harcasın paralarını clixsense ile  :D
ayuwage halinden böyle mutlu gibi, sanmam değiştirsin birşeyleri ;)

Neyse artık mesaj panomuz yok,buradan herkese iyi geceler diliyorum :)
Kendinize iyi bakın ;)
Pztesiye kadar biraz aksamalı olacağım forumda,
bilginiz olsun ;)

bilge8408

Bakalım görcez ilerleyen zamanlarda. Ama sessiz sedasız güzel güzel ödeme yapıyor 1 seneyi aşkın süredir. Heralde dediğim sebeplerden pek fazla tanıtımı da yapılmıyor sitenin..

Bu arada bugün 1 refim daha premium almış. Boylece premium uye sayısı 17'ye yükseldi. Boyle alakasız refler premium alınca şaşırıyorum. Adam Moğolistan'dan üye olup 2-3 gun sonra upg alıyor :)

Dünkü istatistikler;

09.12.2011
Toplam Direkt Ref: 346
Premium Ref: 16
Yeni Uye : - 
Uyelik Yukseltme Komisyonu: 1 dolar
Uye olma Komisyonu: -
Reklam Komisyonu: -
Clixgrid: -
Ref tıklama Kazancı: 1.1012 dolar
Net Kazanc: 2.1012 dolar 

bilge8408

Dün süper bir gündü :) Clixgrid de dahil olmak üzere tüm komisyonlardan para geldi ve 1 refim premium aldı...

10.12.2011
Toplam Direkt Ref: 351 (346+5)
Premium Ref: 16+1
Yeni Uye : +5
Uyelik Yukseltme Komisyonu: 5 dolar
Uye olma Komisyonu: 0.25 dolar
Reklam Komisyonu: 0.43 dolar
Clixgrid: 0.1 dolar
Ref tıklama Kazancı: 1.5044 dolar
Net Kazanc: 7.2844 dolar    8)

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 11 Aralık 2011, 13:01:39

Net Kazanc: 7.2844 dolar    8)

Keyfe bak! sigarayıda yakmış... Ohhhh... Hayırlı olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.