neobux soru

Başlatan haruntekin, 15 Haziran 2014, 20:03:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Haziran 2014, 03:42:33
Kendi tıkların, 0.01$ yerine 0.015$
DR tıkları 0.005$ yerine 0.01$
RR tıkları zaten tüm golden yükseltmelerinde aynı, 0.01$.

Autorecycle süresi 10 gün
15 gün vacation day hakkın var
12 adet turuncu reklam var ( 0,015 değerinde)
Reflerini uzatırken, kaçtan aldıysan 0,02 indirimli olarak hesap yapılıp, uzun uzatmalarda da o rakam üzerinden fazladan indirim geliyor.

Bunlar dışında o yazdıklarının hiçbiri yok.
Recycle ile ilgili 0 yazan, indirimi sıfır, yani yok. GTolden ile aynı.
100RR hediye de nerede yazıyor onu anlayamadım, kuyruğa girdiğinde 100 RR maksimum ile kuyruğa girip RR talep edebiliyorsun, o heralde.
Sonuç olaraki recycle ücreti golden ile aynıi hediye RR diye birşey de hiçbir üyelikte yok.

Recycle Discount per Referral :0.00  yazan yer var ya hocam onu sordum aylık dönüşüm ücretsiz yazıyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 21 Haziran 2014, 09:56:22
Recycle Discount per Referral :0.00  yazan yer var ya hocam onu sordum aylık dönüşüm ücretsiz yazıyor

O google tercümesi :)
Recycle Discount per Referral --> ref başına recycle indirimi demek. Yani recycle ücreti değil, indirimi.

Tablo altında bir bilgi var. Ona dikkat etmelisin herşeyden önce.
Sarı aktif yıldızla işaretlenmiş özellikler, golden dan farklı olanlar. Yıldız pasif ve aktif değilse, yani silikse, golden ile aynı özellikler olduğu anlamına gelir.
Recycle Discount per Referral :0.00 ve golden ile aynıymış ;) Sıfır olması mümkün mü :)

O recycle ücretinden indirim demek. Recycle ücreti 0,07
İndirim 0.00$ ise, bu indirim yok, yani yine 0,07$ demek.
Ama ultide olduğu gibi,
0.03$ ise, ( 0.07$ - 0.03$) , indirim sonrası recycle ücreti bu üyelik için 0,04$ demek.

Aynı durum, Monthly Payment Discount (above $0.20) satırında da vardır. Orada verilen bilgi, indirim var mı, yok mu, varsa ne kadar bilgileridir.

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Haziran 2014, 15:35:47
O google tercümesi :)
Recycle Discount per Referral --> ref başına recycle indirimi demek. Yani recycle ücreti değil, indirimi.

Tablo altında bir bilgi var. Ona dikkat etmelisin herşeyden önce.
Sarı aktif yıldızla işaretlenmiş özellikler, golden dan farklı olanlar. Yıldız pasif ve aktif değilse, yani silikse, golden ile aynı özellikler olduğu anlamına gelir.
Recycle Discount per Referral :0.00 ve golden ile aynıymış ;) Sıfır olması mümkün mü :)

O recycle ücretinden indirim demek. Recycle ücreti 0,07
İndirim 0.00$ ise, bu indirim yok, yani yine 0,07$ demek.
Ama ultide olduğu gibi,
0.03$ ise, ( 0.07$ - 0.03$) , indirim sonrası recycle ücreti bu üyelik için 0,04$ demek.

Aynı durum, Monthly Payment Discount (above $0.20) satırında da vardır. Orada verilen bilgi, indirim var mı, yok mu, varsa ne kadar bilgileridir.

anladım :) teşekkürler

ElisaMcCline

Diğer konuda da sorun yoktur umarım. 100RR hediye diye bir uygulama yok :)

Aslında şöyle de yapabiliriz. Siz DR_RR nasıl yürümeyi planlıyorsunuz, yani böyle bir üyeliği alma isteme sebebi, sadece recycle ücreti miydi ?
Genel durum ve ilerisi için bir plan varsa, üyelik tipi konusunda tavsiyede de bulunmaya çalışabiliriz.
Hiçbirşey almamanız da bir tavsiye olabilir tabii ki :)

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Haziran 2014, 17:25:17
Diğer konuda da sorun yoktur umarım. 100RR hediye diye bir uygulama yok :)

Aslında şöyle de yapabiliriz. Siz DR_RR nasıl yürümeyi planlıyorsunuz, yani böyle bir üyeliği alma isteme sebebi, sadece recycle ücreti miydi ?
Genel durum ve ilerisi için bir plan varsa, üyelik tipi konusunda tavsiyede de bulunmaya çalışabiliriz.
Hiçbirşey almamanız da bir tavsiye olabilir tabii ki :)

hocam 810 rr 40 aktif dr var ve daha çok kazanmak için hangi üyeliğe geçeceğime karar veremiyorum bu konuda yardımcı olursanız minnettar olurum :) teşekkürler

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 21 Haziran 2014, 18:52:40
hocam 810 rr 40 aktif dr var ve daha çok kazanmak için hangi üyeliğe geçeceğime karar veremiyorum bu konuda yardımcı olursanız minnettar olurum :) teşekkürler

RR ve DR avg lerin ne durumda. Günlük ortalama kaç civarı tık geliyor RR lerde ve RR lerden. RR adet yükseltme planın var mı ?
DR ağırlıklı mı gitmeyi düşünüyorsun yoksa RR ağırlıklı mı ?

Edit: Biraz yoğun bir gün, ara ara girebiliyorum.
Bir süre olmayacağım, heralde gece cevap verebilirim.

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Haziran 2014, 19:24:01

RR ve DR avg lerin ne durumda. Günlük ortalama kaç civarı tık geliyor RR lerde ve RR lerden. RR adet yükseltme planın var mı ?
DR ağırlıklı mı gitmeyi düşünüyorsun yoksa RR ağırlıklı mı ?

Edit: Biraz yoğun bir gün, ara ara girebiliyorum.
Bir süre olmayacağım, heralde gece cevap verebilirim.

sorun değil hocam ben cevabınızı beklerim avg lere gelince 100 adet tıklamıyan rr var gerisi düzenli tıklıyor dr lerde tıklıyor hedefim rr ağırlıklı düşünüyorum sayısını 2500 yapmak ve devam etmek gittiği yere kadar
nasıl bir yol izlemeliyim hangi yükseltme faydalı olur bu konuda önerilerinizi bekliyorum teşekkürler  (a) :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 21 Haziran 2014, 20:29:17
sorun değil hocam ben cevabınızı beklerim avg lere gelince 100 adet tıklamıyan rr var gerisi düzenli tıklıyor dr lerde tıklıyor hedefim rr ağırlıklı düşünüyorum sayısını 2500 yapmak ve devam etmek gittiği yere kadar
nasıl bir yol izlemeliyim hangi yükseltme faydalı olur bu konuda önerilerinizi bekliyorum teşekkürler  (a) :)

Tıklamayanlar değil tıklayanlar lazım yahu :)
DR lerden günde kaç tı geliyor, RR lerden günde kaç tık geliyor :)
Aktiftir de, 1 tıklar, ne bilelim :)

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Haziran 2014, 00:01:05
Tıklamayanlar değil tıklayanlar lazım yahu :)
DR lerden günde kaç tı geliyor, RR lerden günde kaç tık geliyor :)
Aktiftir de, 1 tıklar, ne bilelim :)

çoğunlukla 3 tık geliyor hocam 4 tıklayanda var 2 tıklayanda ama
çoğunluk 3 tık

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 22 Haziran 2014, 00:23:33
çoğunlukla 3 tık geliyor hocam 4 tıklayanda var 2 tıklayanda ama
çoğunluk 3 tık

Ben mi yanlış soruyorum bilmiyorum ki :)

1 günde x adet DR ortalama y adet tıklıyor,
1 günde x adet RR ortalama y adet tıklıyor.

Sadede gelirsek, ilk sorumdaki avg yi bari ben çıkartayım dedim :) Yukarıdaki gibi bir bilgiyi (ortak alanda paylaşmak istemiyorsan PM le de olur)
verebilirsen, başka birşey gerekmiyor ama bir türlü anlaşamadık :)