neobux soru

Başlatan haruntekin, 15 Haziran 2014, 20:03:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnilK

Hesapta birikmiş puan varsa onlarla uzatılabilir tabii :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: AnilK - 07 Mayıs 2015, 16:23:49
Hesapta birikmiş puan varsa onlarla uzatılabilir tabii :)

Ben daha düzgün bir getiri alınabilecek refi uzatmayı yine de tercih ederdim :)
Ya da biriktirip golden almayı :)

:P Points:   44,517 :P

halibo

golden +4000 rr ile ulti+4000 rr arasında para farkından başka ne fark var, ulti olunca dahamı çok tık oluyor kazancı fazla oluyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halibo - 21 Temmuz 2015, 12:10:26
golden +4000 rr ile ulti+4000 rr arasında para farkından başka ne fark var, ulti olunca dahamı çok tık oluyor kazancı fazla oluyor

Herşeyden önce golden olarak 4000 refi yönetemeyeceğinizi daha en baştan söyleyebilirim :)
Merak edenlere ufak bir not: [spoiler]Hızlıca her hafta almayı deneyen arkadaşlar da oldu. Zamanla refler saldığı için sürekli her hafta yeni bir 100 ref ile canlandıracaklarını düşündüler.
O başta işe yarıyor. 100 refiniz varken ve zaten henüz onlar da yeniyken, gelen ikinci 100 lük ile taze ref sayısı %50 oluyor.
200 den 300 e çıkarken %30, 300 den 400 e çıktığınızda ise reflerinizin sadece %25 i taze/yeni ref oluyor ;)
Ki bir taraftan da ilk aldıkarınız eskidikçe bir kısmı bırakmaya başlayacak ;)
650 reflere kadar çıkanlar oldu. ama dayanamadılar.
Golden ile bana göre max ref adedi 250 olmalı. Ultiyseniz , kuyruğu kullanarak 4199 refe kadar yine aynı maliyetle (0,27) ref alabiliyorsunuz.
Bu pek çok hesapla denenmiştir. En azından benim deneme ve gözlemlerim bunu gösteriyor.
Kendin de bu yönde hareket ettim ve ediyorum :)[/spoiler]

Oldukça fark var aslında:
1- Refler 14 gün yerine 7 gün sonra autorecycle oluyor.
4000 refte hergün 300-350 ciivarı autorecycle oluyordu, yeni, taze ve çok iyi refler de çıkması mümkün olabilecek refler sonuçta.
Kötü çıkarsa ? farketmez, zaten kötülerdi :) Ücretiz değişiyor ve golden a köre 2 kere denemiş oluyorsun :)
Bu arada bu reflerden fazladan kazanılan 7 günde kim ne kadar tıklarsa da yine fazladan bir kazanç olduğunu unutmayalım.
Dolaylı olarak AVG de biraz daha yukarıda bir yerlerde tutunuyor. Ortalama 0,2 civarı avg artışı olacaktır. (örnek 0,5 avg yerine 0,7 avg gibi)

2- Ulti üyelikte üyelik uzatma ücreti ef başına 0,03 daha ucuzdur. Yani 0,027 den uatacağınız her refi 0,024 den uzatırsınız.
Daha yüksek uzatmalarda da yine bu rakamlar üzerinden indirim gelir.
Kabaca 4000 refle yapılan her ref uzatmasında minimum 120$ daha ucuza ref uzatası yapılır.
(uzatma süreleri arttıkça bu fark artacaktır)

3- Golden demek recycle demek. Çok fazla bir çöüm yok. 14 gün tıklamayacak bir ref için çok uzun bir süre ki ultinin autorecycle yaptığı 7 güne kadar
beklemeden recycle da çok doğru değil. Yani ultideki autorecycle olacak neredeyse tüm refleri manuel olarak recycle yapmak büyük maliyet.
Ultide özel bir durum olmadıkça böyle bir harcamanız da asla olmayacaktır.
yukarıda 4000 civarı ref için günde ortalama 300-350 refin autorecycle ile değiştiğinden bahsetmiştim.
Yani her gün 7 gündü tıklamayanları recycle etmeye kalsanız, maliyeti siz düşünün :)

Aslında en önemlisi bu 3 kalem, ancak hesap ve parasal yönetimde de farklar var.
Kabaca eklersek:

4 - Ultimate üyelikte artık vacation days unlimited. Yani gün kaçırdım, bugün tıklamayı unuttum derdi yok :)

5- Ref alımlarında 300 lük paketlerle hızlıca 4000 refe çıkmak mümkün. Hesabı daha çabuk oturtabiliyorsunuz.
golden da, haftada 100 refle 4000 refe çıkmak 40 hafta sürer.. eee, yıl bitti :)
Ultide 4 günde bir 300 lük paket alımıyla 2 ay civarı sürecektir.

6- O kadar paradan sonra ufak bir ayrıntı ama, günde 9x0,01 yerine 15x0,02 lik fixed reklam var.

7- Paket alımınız müsait olmadığınız bir saate geliyorsa 300 yerine 200 lük paket için kuyruğa girerek ref alabiliyorsunuz.
Ancak güzel kısmı şu:
Goldenda ref kuyruğundan ref edinebilmek için, 65 ref için 19.5$ ödemeniz gerekiyor .
Ultide ise 200 refi tek seferde kuyruktan alabiliyorsunuz ve ücreti normal ref alımıyla aynı :)

8- Ref yönetimi müthiş kolay. Reflerin son 10 gününü gösteren barlar hemen ref bilgisinin sağında, hiç tıklama yapmadan görünüyor.
Ve her sayfada 300 ref görebiliyorsunuz :)
Normalde şu anda da olan filtre ve bayrakları da kullanarak, tüm refleri bir disiplin içinde kontrol altında ve hızlı bir bakışla görebleceğiniz şekilde tutabiliyorsunuz.
Daha doğrusu bu mümkün ama uğraşmayan da çok kişi vardı ya da biraz bakıp sonra ipin ucunu kaçırdığı için olsa da bir işine yaramayanlar :)

halibo

cevap için çok teşekkürler, sizi biraz yormuşuz  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halibo - 21 Temmuz 2015, 15:48:44
cevap için çok teşekkürler, sizi biraz yormuşuz  :)

Vakit ayırıp okumuş olman yeterli benim için :) :y

halibo

merhaba, bir sorum daha olacaktı  :) hiç ulti dr si olan oldumu, nimetlerini soracaktım  :D  kendimi değilde alt üye kardeşimi ulti yapsam çift taraflı kazanabilirmiyiz ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halibo - 29 Temmuz 2015, 09:31:10
merhaba, bir sorum daha olacaktı  :) hiç ulti dr si olan oldumu, nimetlerini soracaktım  :D  kendimi değilde alt üye kardeşimi ulti yapsam çift taraflı kazanabilirmiyiz ???

9 reklam yerine 15 reklam tıklayan bir Dr olur, daha fazla birşey beklemeyin :)
Bir de indirim olmayan zamanlarda, indirimaiz alınan üyelik vs gibi harcamalardan çok az bir komisyon vardı.
Ama %1 ya da daha az. Bir arakaldırıldı, sonra geri geldi denemek için, son durumu bilmiyorum.
Ama her şartta indirim zamanında aldığınızda çok daha kazançlı oluyor zaten ve kimse indirim zamanı dışında pek harcama da yapmıyor :)

Ref hesabı da sizin olacak sonuçta, siz de daha cazip olan indirimleri kovalayacaksınız ;) Ki zaten değmez bir gelir o da ayrı :)

halibo

gözlemi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum, yüksek avg li rr leri seçip uzatınca aynı istikrarı sürdürüyorlarmı acaba,  yoksa zamanla avg leri düşüyormu, bunlar oto recycle olduklarında aynı kalitede mi rr veriyorlar yoksa rastgelemi veriyorlar,   merak ettiğim yüksek avg li bir rr havuzu yaptığımda istikrarı nasıl koruyacağım,    ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halibo - 01 Ağustos 2015, 19:44:17
gözlemi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum, yüksek avg li rr leri seçip uzatınca aynı istikrarı sürdürüyorlarmı acaba,  yoksa zamanla avg leri düşüyormu, bunlar oto recycle olduklarında aynı kalitede mi rr veriyorlar yoksa rastgelemi veriyorlar,   merak ettiğim yüksek avg li bir rr havuzu yaptığımda istikrarı nasıl koruyacağım,    ???

Neo da refle uğraşan pek kalmadı :)
Benim refler var ama artık o kadar düzene girdi ki ben de hiç bakmıyorum kaç yıldır :)

Sadece bir tavsiye;
Önce tüm refleri bir kere gözden geçirmelisin, hergün tıklamasa da, her tıkladığında 9 ya da üstü tıklayan var mı.
Ve tabii ki bundan sonra da her yeni gelen refi ilk tıkladığında kontrol etmeye devam etmelisin.
Bunlar golden ya da golden ımsı dediğim refler. Her gün tıklayanı da var ama çoğu her gün tıklamaz.
Ama her tıkladığında 9 veya daha üstü tıklarlar. Asıl biriktirmen gerekenler bunlar.
Bu refler autorecycle olursa yine benzerleri gelir. Ve en verimlileri de bunlardır. ;)