BuxVertise.com ( SCAM )

Başlatan 6il9in, 19 Temmuz 2014, 12:06:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: enginn_ - 28 Nisan 2015, 15:36:10
bir site 15 günde yatrımı çıkarıyorsa kazancı nasıldır??

İyidir :D

Hesap ortada. Kaçırdığım bir durum var mı ??? Yanlış yaptığım bir kısım ???

enginn_

yok senin hesapta ortada haklısın peki tavsiyen nedir. rr kaç yaparsak hatrı sayılır kazanırız.

bekeli

Alıntı yapılan: enginn_ - 28 Nisan 2015, 15:41:45
yok senin hesapta ortada haklısın peki tavsiyen nedir. rr kaç yaparsak hatrı sayılır kazanırız.

Siz zaten hatrı sayılır kazanıyormuşsunuz. Sizin bize tavsiye vermeniz lazım :)

Şaka bir yana.
Dediğim gibi ben DR'lerle devam ediyorum.
Günlük 3000 civarı DR tıkı geliyor.

Şu sıralar AVG'leri test etmek için biraz RR kiraladım. Ve yalnızca Autopay açıksa kar bırakıyor.

Sadece bu site değil tüm sitelerde RR'lere pek bulaşmamaya çalışıyorum. Çünkü çoğu sitede RR'ler bot ve AVG'ler adminin iki parmağına bakıyor.

Buxvertise artık stabilleşti gibi. Oranlar pek değişmiyor.

Bence herkes kendisi karar vermeli.
AVG'yi 4 civarında kabul edip yukardaki hesabı herkes kendisine göre yapmalı ve doğru yatırım miktarını bulmalı. Risk almak kişiseldir ;)

enginn_

ben bu ptc işinde yeterince risk aldım kar da ettik zararda ama artık riski göze alamam. bu arada biz sizin yanınızda çırak sayılırız bekeli hocam. ama sadece rr ile kar ettiğim sitelerde oldu. o yüzden rr lere bu kadar karamsar bakmayın derim :))

bekeli

Alıntı yapılan: enginn_ - 28 Nisan 2015, 15:51:56
ben bu ptc işinde yeterince risk aldım kar da ettik zararda ama artık riski göze alamam. bu arada biz sizin yanınızda çırak sayılırız bekeli hocam. ama sadece rr ile kar ettiğim sitelerde oldu. o yüzden rr lere bu kadar karamsar bakmayın derim :))

Estağfirullah.

Valla ben hobi niyetine takılıyorum. Güzel arkadaşlıklar edindik bu forumda ve devam ediyorum. 3-5 bir şeyler de kazanıyoruz işte.

RR'ler ile ilgili fikrim değişmiyor ama elbette risk aldığımız siteler oluyor. Önemli olan üzülmeyecek tutarlarda yatırım yapmak. Her site potansiyel scam'dır. Bunu unutmamak gerekiyor.

enderege

Bu site bugün sapıttı bende. 1750 RR var, 0 tık. Sizlerde durum nasıl?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nicotine

bende de aynı sanırım sitede sıkıntı var

enderege

Alıntı yapılan: nicotine - 04 Haziran 2015, 21:35:19
bende de aynı sanırım sitede sıkıntı var

Bilgi için teşekkürler. Forumunda konusunuda göremedim ama bekleyelim bakalım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

RR tıkı bugün herkeste yok maalesef :(

Admin tarafında RR sistemi bakımda diye açıklama yapılmış forumda bir konuya verilen cevapta gördüğüm kadarı ile.

İnşallah AVG'leri düşürmezler..

nicotine

admin den gelen  mesaja göre yüklü br çalışma var site üzerinde bakım çalışması yapıldığı için herhangi bir işlem yapılmıyormuş. Sanırım reflerin tıkları ile ilgili bir düzenleme gelebilir