BuxVertise.com ( SCAM )

Başlatan 6il9in, 19 Temmuz 2014, 12:06:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

@blqn sitede aylık Eternity üyelik alıyorum bittikçe.

Lakin RR'ler Autopay açık olmadığı sürece kazandırmıyor bu üyelikte bile.
Ancak RR bazlı takip edecekler için birkaç önerim olabilir.

Şöyleki RR'ler 45-46-47. günlerinde tıklamayı bırakıyorlar.
Dolayısı ile Autopay ilk 13-14 gün için açık bırakılıp sonra kapatılabilir ve salınır. Yeniden kiralanır.
RR salım ücreti yok.

İkinci önerim ise kötü RR'yi recycle ettiğinizde yerine yine kötü RR geliyor. İyi RR yerine iyi RR geliyor.
AutoPay sürekli açık kalır 45. günde iyi RR'ler recycle edilir. Diğer RR'ler salınır. Buda ikinci yaklaşım.

Ama bende hiç RR yok şu anda. 2245 DR'm olmuş :D

Uzun zamandır ref yarışması olmuyordu. Sonra tekrar ref yarışması yapmaya başlandı.
Dün gece biten yarışmada 2. olmuşum ve 50 dolar PB gelmiş ;)

2nd
bekeli
$50 Purchase Balance

17 Kasım'da yeni yıl için yeni yarışma başlacayacakmış. Onda ödüller oldukça dolgun.
Buyrun link: http://buxvertise.com/contest.php

Ama şunu belirtmek istiyorum. Çok fazla DR'm olmasına rağmen kazanç eskisi gibi değil. Reklam sayısı azaldı. Dönem dönem artış oluyor. Ama ödemelerini günlük yapan ve 1 yılı aşkındır online olan bir site olduğu için ben memnunum, devam ediyorum. Tavsiye ederim.
PP fee de yok :P

6il9in

:D

Ödülün hayırlı olsun. Gel mi diyorsun bana :))

yaman02

arkadaşlar  ref yarışması var. kaçırmayın

Veysi

hocam sitenin en son durumu nedir ve refi ile üye olan kişiye bir kampanya yapan arkadaşımız varmıdır acaba ??

enderege

Alıntı yapılan: Veysi - 24 Kasım 2015, 16:30:02
hocam sitenin en son durumu nedir ve refi ile üye olan kişiye bir kampanya yapan arkadaşımız varmıdır acaba ??

Bu sitede kazanç çok düştü. Fakat ödemeleri düzgün. Bana kazandırdığınızın yarısını veririm. Bu site için size upline dan  çok bişey gelmez.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Veysi

Alıntı yapılan: enderege - 24 Kasım 2015, 17:40:23
Bu sitede kazanç çok düştü. Fakat ödemeleri düzgün. Bana kazandırdığınızın yarısını veririm. Bu site için size upline dan  çok bişey gelmez.

peki hocam bi araştırayım bu arada teklif için teşekür ederim

yusufkarab

bu siteye üye olalı bir yıldan fazla oldu ancak 5 dolar kazanabildim ama ödeme 7.99 gözüküyor ödeme alamadım.

gaddar

Şunun yükseltme tablosuna bakacaktım. Uff olmuş :D Ama spoiler ın içinde buldum :m

6il9in

Alıntı yapılan: gaddar - 06 Ocak 2016, 16:37:37
Şunun yükseltme tablosuna bakacaktım. Uff olmuş :D Ama spoiler ın içinde buldum :m

Sitede bir sorun var bannerler falan gözükmüyor :)

MRCOE

Bu site nasıl? EMSde üst sıralarda uzun süredir dikkatimi çekti. Yatırım yapmaya değer bir site mi? İstatistik paylaşımı olmamış merak ettim.