Bayramdan sonra Askerim:)

Başlatan FilmsizKalma, 23 Temmuz 2014, 12:47:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Su ana kadar sıkıntısız gecti. Teker teker cevaplayamiyorum kusura kalmayın :(
Ne sogan soyduk.. Ne patetes yemekler sirkettendi.. Yaptigimiz en zor sey uygun adim marş yurumekti o kadar :)
Simdi izmirdeyim.. Yarin 5 de denizliye teslim olurum..
Topcuyum yaa bir obüs veririlerse.. Yonunu konyaya cevirip ateslerim kesin :)

6il9in

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Eylül 2014, 23:49:11
Topcuyum yaa bir obüs veririlerse.. Yonunu konyaya cevirip ateslerim kesin :)

:y

Koordinatları abcb göre ayarlarsın  :D

nukhet

Konya ya gelirsen seni ağırlarız arkadaşım hayırlı olsun :)

hakanatik01

Gürler zaferin teranesiyle :D

Obüs'ü Konyaya çevririm diyor ehteyar ağırlarız diyor demekki Konya'yı vurmak üstün hizmet madalyası ile ödüllendirilir :PP  (gyk)  Bize değil obüs,tüfek bile vermemişlerdi en son takım komutanımız ulen acıdım size hayde gidelimde 1-2 el ateş edin dönünce ateş etmedik demezsiniz dediydi yoksa koca topçu tugayında mermi atmadan gelecektik :P 

abcb

Alıntı yapılan: bilqin - 05 Eylül 2014, 23:52:55
Koordinatları abcb göre ayarlarsın  :D

Beni sıyırır geçer  (d) Ama benim atacağım topu hayal edin ondan sonra  (d)

universitely76

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Eylül 2014, 23:49:11
Yaptigimiz en zor sey uygun adim marş yurumekti o kadar :)
Birader acemiyken uğraştırmıyorlar ki o işlerle, anca sabah akşam marş marş :D
Usta birliğindeyken eh işte denecek işler veriyorlar poşetlere :P sana da bir tane obüs zimmetlerler, onunla yatar kalkarsın artık :)

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Eylül 2014, 23:49:11Topcuyum yaa bir obüs veririlerse.. Yonunu konyaya cevirip ateslerim kesin :)
Sen bilirsin Halise abla oralardadır, bak asker masker dinlemez topuksuz kalırsın sonra :P

Dibi delik çuval yasa sen gelinceye kadar Meclis-i Ali'den geçmiş olur, gelir tez zamanda yetişirsin bize :) Hayden tekrardan hayırlı tezkereler :)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Eylül 2014, 00:10:26

Obüs'ü Konyaya çevririm diyor ehteyar ağırlarız diyor

Obüsü  hanımlar nerden bilsin. Otobüs anlamıştır onu. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Subay eşi Hocam, herkesten iyi Nükhet bilir  8)

nukhet

Eşim değil, rahmetli babam subaydı, Küçükken kardeşlerimle beni obüs atışlarını seyretmeye götürürdü Tugaya,  bize şöyle derdi, acemi birliğinden sonra usta olan erler mutlaka Konya ya getirilirmiş obüs talimi yaptırırlarmış.
Arkadaşlar farklı bir mevzudan bahsediyorlarsa ben yanlış anlamış olabilirim, belkide Enderege hocanın dediği gibi o anda otobüste görmüş olabilirim, malum (eht)
Benim artık silahlı kuvvetlerle bir ilgim kalmadı ama bildiğim kadarıyla Konya da hala otobüs ayyyy, pardon obüs atışları devam ediyor, Konya Meram civarında oturanlar bu seslerden rahatsız bilem oluyorlar :)

abcb

Filmsizkalma Konya'yı bombalayacaktı Nükhet'cim ama bilmiyormuş demekki asıl obüs talimlerinin burada olduğunu  :g