Grandbux.net Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan Elektronick, 06 Ağustos 2014, 02:40:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chngrlp

peki ne kadar çekebileceğimizi kontrol edebiliyormuyuz.

iovanovic

Alıntı yapılan: chngrlp - 04 Aralık 2015, 22:09:51
peki ne kadar çekebileceğimizi kontrol edebiliyormuyuz.

Tabi ki hocam, sağ tarafta CASHOUT kısmıan gelip tıklayınca gösteriyor rakamı orada brüt ve kesintiler sonrası elinize ulaşacak net rakam şeklinde. :y

chngrlp

hımm tamam o zaman ben farklı bir şey var zanneddim.o şu roi yazan orana göre oluşuyor.daha önce çekim yaptığım için biliyorum.

iovanovic

Alıntı yapılan: chngrlp - 04 Aralık 2015, 22:30:24
hımm tamam o zaman ben farklı bir şey var zanneddim.o şu roi yazan orana göre oluşuyor.daha önce çekim yaptığım için biliyorum.

Açıkçası ROI ile bir alakası var mı tam bilmiyorum hocam sistemin. Olmayabilir de.

chngrlp

ben para çekmek isteyince öyle zanneddim.hesaplama yaptım roiyi gösterdi.yani diyelim ki 100 tl balance paranız var.benim roi 700  70 dolar çekebiliyorsun en fazla.o 70 doların da bir kısmında kesinti oluyor.ama paypal mi kesiyodu grandbux kendimi alıyodu hatırlamıyorum.unuttum.

ptcsite46

Alıntı yapılan: iovanovic - 04 Aralık 2015, 21:37:32
@nebu İnşallah hocam, biraz daha süre var ama sabrediyoruz.  :)

@ptcsite46 Hocam kısaca akıllı ödeme sistemi diyebiliriz. Siteye o gün içinde yapılan yatırımlara ve harcamalara göre her kullanıcısının çekilebilir parasına göre bir miktar belirliyor sistem ve bu miktar çekebileceğiniz tavan rakam oluyor. Yani hesabınızda diyelim 500$ var diye, o 500$'ı tak diye çekemiyorsunuz bir anda... Bunla beraber sitenin mali dengesini sağlam tutmak amaçlanıyor.
Yani ben hep $35 çekebiliyorum ... bu artar mı artamaz mı? İçerde $50 var

iovanovic

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 04 Aralık 2015, 23:34:40
Yani ben hep $35 çekebiliyorum ... bu artar mı artamaz mı? İçerde $50 var

Hocam bunun artması için elinizdeki nakit miktarının artması gerekiyor anladığım kadarıyla. Mesela 190$ nakit varsa, sadece 120$ çekime izin veriyor örneğin SPS sistemi güncel olarak.  :y

Coulers79

Tebrikler, (p) güle güle kullanın ödemelerinizi. :y

durmuscagl

Alıntı yapılan: iovanovic - 04 Aralık 2015, 23:44:08
Hocam bunun artması için elinizdeki nakit miktarının artması gerekiyor anladığım kadarıyla. Mesela 190$ nakit varsa, sadece 120$ çekime izin veriyor örneğin SPS sistemi güncel olarak.  :y
hep 70 dolar ıcerde kalacak kalanınımı cekecegız hocam ?

iovanovic

@durmuscagl Hocam 70$ içerde kalacak diye bir mesele yok. İçerde kalacak olan tutar sizin elinizdeki nakite bağlı olan bir şey. Altta bir arkadaş 50$ var 35$'ini çekebiliyorum demiş. 190$ varken de mesela 120$ falan çekmeye izin veriyor gibi.

Burdaki mantık ödeme dengesini kurmak, sitenin ömrünü uzatmak üzerine. Siz mesela 31$ ödeme almadan önce hesapta ne kadar vardı, SPS olarak ne gösterildi ekranda acaba ?