standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lovablegs

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 30 Nisan 2012, 16:26:26
golden refin hayırlı olsun o vakit  ;)

teşekkürler gökhan :)

Alıntı yapılan: gokovic - 30 Nisan 2012, 16:32:58
iyi denk gelmiş skaın kaçırma onu :)

bırakırmıyım hiç halat doladım boynuna sıkı sıkı bağladım inşallah düğümü çözüp kaçmaz  :g :g

Coulers79

Direkt reflere girince max 36 diyor. Standartlara ref sınırı mı var?
Bu arada 140 kiralık refim var külliyen zararsa artık yenilerini almayayım.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Ocak 2013, 17:17:40
Direkt reflere girince max 36 diyor. Standartlara ref sınırı mı var?
Bu arada 140 kiralık refim var külliyen zararsa artık yenilerini almayayım.

Evet Standartlarda 30 DR limiti ile başlar ve her 4 günde 1 adet artar limit. Yani uzun vadede çok yükselebiliyor DR limiti.. Düz bir limit değil.
Kiralıklarda ise; uzun vade düşünüyorsanız doldur boşalt ile iyi refler elenebiliyor (çok kolay değil tabii ki ).. Yine de task yapan biri için ben RR alınması taraftarı değilim..
Tasklar ile çok daha temiz kazançlar alınıyor. Eldeki reflerden 2 avg üstü olanları uzatıp diğelerini salabilirsiniz.
Düzgün olanlardan yine de güzel kazançlar geliyor. Forumda 10 kadar golden DR yakalamış onunla belirli aralıklarla güzel çekimler yapan birkaç kişi var mesela.

rx7enes

Merhaba ben de yeni başladım. İşte durumum. Anladığım kadarıyla idare eder bir başlangıç yapmışım. Şimdilik temkinliyim işi anlamaya çalışıyorum.

enderege

Alıntı yapılan: rx7enes - 16 Ocak 2013, 20:42:27
Merhaba ben de yeni başladım. İşte durumum.

Hayırlısı olsun rx7enes. Bol kazançlar dilerim. Durumunda gayet iyi gidiyor.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

evet güzel avgler ancak bunları görüp çokda gaza gelmemek lazım tabi üstadlar daha iyi bilir, neoda canı yanan çok oldu..

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 16 Ocak 2013, 21:26:46
evet güzel avgler ancak bunları görüp çokda gaza gelmemek lazım tabi üstadlar daha iyi bilir, neoda canı yanan çok oldu..

Bismillah,  adam daha yeni geldi foruma. Gözünü korkutmayın.  :D  Yeni olduğunuz için yatırım yapmadan devam edin. Forumu inceleyin, alıştıkça, öğrendikçe, paylaştıkça, tecrübe kazanınca yatırım denenebilir.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Alıntı yapılan: rx7enes - 16 Ocak 2013, 20:42:27
Merhaba ben de yeni başladım. İşte durumum. Anladığım kadarıyla idare eder bir başlangıç yapmışım. Şimdilik temkinliyim işi anlamaya çalışıyorum.

Foruma hoşgeldiniz  rx7enes :)

Çok iyi bir başlangıç olmuş  :)  Neobux ta bu avgleri görmek herkese nasip olmuyor malesef  :g Maşallah diyelim  :) O:-)

ElisaMcCline

Foruma hoşgeldin rx7enes :)

Bir aylarını tamamlamaya doğru tekrar bir bakalım reflere.. Bu AVG bilgilerinle karşılaştırıp küçük yorumlar çıkartalım..
Daha faydalı olacaktır ...

bol şans, bol kazançlar :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burak003 - 19 Ocak 2013, 18:58:07
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Şimdi Current average 1.86 Projected average 2.86 oldu. Yanlış anlamadıysam kar etmem için gece 12de current average'nin projected average yi geçmesi gerekiyor.

Current avg, baktığınız andaki gerçekleşen kesin avg dir.. o zamana kadar gelen ref tıklarını esas alır.

Projected avg günün o saatine kadar gelen saat/dk başına ref tıkına göre, gün sonu gelmesi planlanan avg dir.
Bir geçerliliği ya da gerçekliği yoktur. Reflerin kaçtanesinin ne tıkladığına bakılmaksızın hesap yapar.

Örneğin.. 5 refiniz var 5 tanesi de günün yarısına kadar maks yapabilecekleri 4 tıklamasını yaptı.. yarı günde toplam 20 ref tıkınız var .
bu durumda current AVG 4, projected ise 8 görünecektir... Çünki gerçekleşen avg 4 tür ancak projected a göre daha günün yarısı bitmiş yani 8 avg gelmesi hesaplanmıştır.
Ama bu hiçbir zaman gerçekleşmeyecek. sanırım her iki bilginin tam olarak ne ifade ettiğini anlatabilmişimdir.

Bu bilgiler sonrasında sorunuzun cevabına gelirsek...
Projected avg ile kazanç arasında hiçbir bağ yoktur. sadece gün sonu gelmesi muhtemel avg için bir ön çalışma bilgisidir. Az aette ref ile de hiçbir zaman düzgün veri ahibi olamazsınız... 200+ ref ile gerçekten işe yarar bilgiler sağlayabilir. O da gün sonunu az çok tahmin etmekten ibarettir.

Sizin için önemli olan current avg dir. Gün sonunda projected ile zaten çakışır. Daha doğrusu bitmiş günün avg si en sağlıklı bilgidir.
Örneğin bugün bakıyorsanız en son bitmiş gün olan düne ait bilgi ile ilgilenmeniz daha doğrudur.

Standart bir üye olarak, ref harcamanızı ay sonunda alabileceğiniz AVG bizim için kâr/zarar AVG sidir, yani ancak paranızı geri alabildiğiniz AVG.
Ne kâr ne zarar durumu....
Bu hesap için günlük gelmesi gereken AVG hesabına bir örnek vereyim... Maliyeti farklı etkenler etkiler, sizin ek maliyetleriniz varsa, ref başı maliyetinize bunları ekleyerek yeni hesap yapabilirsiniz.

Standart üyeler içinÇ
Ref kiralama ücreti 0,20$
(varsa) recycle ücreti 0,07$
(varsa) ref salım ücreti 0,02$
Ve bunun yanında uzun vadeli uzatmalarda da tam tersi ucuzlama görülür. 30 gün için 0,20 yerine 240 gün için 1.12$ harcamak (aylık 0,20 yerine 0,14 demektir)
Kısaca bahsettiğim gibi maliyetiniz ne ,se onu, uzatma gününüz ne ise o gün sayısını kullanarak hesabı yapmalısınız.. Standart olarak örnek aşağıdaki gibidir.

1 aylık ref kiralama bedeli 0,20
Kiralama süresi 30 gün
ref gelliri 0,005$

Ref harcaması / harcamaya konu gün sayısı / ref tıklama geliri --> kar zarar avg sini verir ( goldenlar için de aynı hesaplanır)
Standart üye için örnek:
0,20 / 30 / 0,005 --> 1.33 AVG
Gün sonunda avg niz bunun üzerindeyse kardasınız altındaysa zarardasınız.

Peki yeni soru gelecek.. bitmiş günün AVG sini nasıl göreceğim :)
Biten günün tık sayısını ref sayınıza böldüğünüzde günün AVG sini bulursunuz..

Örnek1:
Dün 50 refiniz 100 tıklama yaptı..
demekki ref başına ortalama 2 tıklama yapmışlar...
100/50 --> 2 --> Biten günün AVG si 2 dir.

2 > 1.33 --> Demekki kârdasınız.