standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: gokovic - 05 Mart 2012, 13:01:35
ben de diyordum ptcbox yatirim yapar yapmaz birde 20$ neoa yaparim 100 ref alirm diye. :)
Ama 6 sayfayıda bastan sona okudum.
Sanki pek mantikli gelmedi bu iş bana :) standart uyeken 20$ yapmak .
çokta hakim değilim konuya gerçi .

Şu görüntüde hakim olmadan ..Standart isen 20$ la anca 20$ kazanırsın..Goldenların şikayeti o 20$ ıda geri alamamak:)

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 05 Mart 2012, 13:05:21
Alıntı yapılan: gokovic - 05 Mart 2012, 13:01:35
ben de diyordum ptcbox yatirim yapar yapmaz birde 20$ neoa yaparim 100 ref alirm diye. :)
Ama 6 sayfayıda bastan sona okudum.
Sanki pek mantikli gelmedi bu iş bana :) standart uyeken 20$ yapmak .
çokta hakim değilim konuya gerçi .

Şu görüntüde hakim olmadan ..Standart isen 20$ la anca 20$ kazanırsın..Goldenların şikayeti o 20$ ıda geri alamamak:)

Durum bukdr vahim demek :) :g

ElisaMcCline

Eheh, doğru ya :) ;
Neobux ta kazananlar, adminin adamı oluyor hermen :)
Yoksaaa, bizim tayfanın elinden bir uçan kuş kurtulur :D

enderege

Alıntı yapılan: gokovic - 05 Mart 2012, 13:54:15

Eğer ciddiyseniz golden alın derim. Nasıl mı? Standart üye olarak her hakda 100 + 100 + 50 ref alın. 50. refi alınca golden da alın. Birazda şans ve takip ile çok olmasada idare eder vaziyette kazanırsınız.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

Alıntı yapılan: enderege - 05 Mart 2012, 19:28:05
Alıntı yapılan: gokovic - 05 Mart 2012, 13:54:15

Eğer ciddiyseniz golden alın derim. Nasıl mı? Standart üye olarak her hakda 100 + 100 + 50 ref alın. 50. refi alınca golden da alın. Birazda şans ve takip ile çok olmasada idare eder vaziyette kazanırsınız.

fena bi taktik degilmiş hocm degerlendirmek lazım :) :y
bilgi için teşekkürler.

captain06

Bence neoda direk refin olmadan golden almak pek mantıklı değil. Bu kiralık reflerle bi yere varılamayacağı kesin.

ElisaMcCline

Arkadaşlar sürekli yazıyoruz zaten,
Golden niyetiniz varsa en az 10 düzgün tıklayan direk refiniz olsun. ya da kafasına göre tıklayan 20 direk ref.

İlle de ben golden alacağım diyenler için tavsye hızlı başlangıç.
Bu konudaki benim şahsi tavsiyem de:
Standartken 200 ref ve hemen golden, sonra 50 ref. Böylece 1 hafta sonra golden oluyordunuz.
100 ref + 1 hafta sonra 100 ref ve peşinden golden + 1 hafta sonra 50 ref..... şeklinde.
İlk reflerden 1 hafta fazladan golden geliri almak, ve bunu refler henüz yeniyken ve avg leri daha iyiyken yapmak, hızlı para birikimini ve dolayısıyla ilk ek yatırımlara daha çabuk para ayırabilmenizi sağlayacaktır. ;) 

lovablegs

reflerim azalınca daha dün farkettim bunu galiba bi tane kiralık  golden yakalamışım  :D

dün :

bugün :

indirimde gelmişken azıcık uzatayım dedim  (p) :g

FilmsizKalma

golden refin hayırlı olsun o vakit  ;)

gokovic

iyi denk gelmiş skaın kaçırma onu :)