standart tarife tavsiyeleri

Başlatan lovablegs, 06 Aralık 2011, 15:29:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Aralık 2011, 12:15:14
reflerin kar zarar resimini güncel olarak yeniden paylaşabilirmisin :)

Herkes için geçerli kâr/zarar avg si hesabı:
maliyet / maliyete konu gün sayısı / ref tıkı geliri = kâr/zarar avg si

refini yeni alan standrt için de bu durumda
20cent / 30 gün / 0,5cent = 1.33 olur

Refi uzatmayıp salacaklar, maliyet kısmına red salım ücreti olan 2cent eklemeliler.

Refini uzun sürel, uzatanlar ise 20cent yerine uzatma için sitenin istediği parayı ve 30 gün yerine de ilgili uzatma için tercih ettiği gün sayısını yazarak hesap yapmalılar.

recycle yapanlar recycle ücretini maliyete eklemeliler.
(örneğin 70 refi olan kişi ayda ortalama 10 recycle yapıyorsa, ref başına 7 c olan recycle ücretinden ref başına 1cent düşen bir ek harcama kalemi oluşur, ortalama ref maliteti 1c artar)

gibi ;)

lovablegs

buyur arkadaşım memnuniyetle ,

[IMG]http://img815.imageshack.us/img815/9306/neobuxgncel.jpg[/img]

elisa hocam bide bu alttaki kırmızıları değiştireyim mi ne dersiniz tıklamaya niyeti yok gibiler  yoksa auto payımı açım yoksa geç kaldım mı hala burda biraz eksiğim var...he bide auto pay açtım sayalım refleri kaçırmamak için kilitleyin diyonuz ya sarımı kalmalı kilit rengi yoksa böyle gri renk mi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: lovablegs - 10 Aralık 2011, 09:37:15
elisa hocam bide bu alttaki kırmızıları değiştireyim mi ne dersiniz tıklamaya niyeti yok gibiler  yoksa auto payımı açım yoksa geç kaldım mı hala burda biraz eksiğim var...he bide auto pay açtım sayalım refleri kaçırmamak için kilitleyin diyonuz ya sarımı kalmalı kilit rengi yoksa böyle gri renk mi

Autopay;
geç kalmışsın.. 2 gün için değmez bence boşver... 20 günü kalan reflere kadar çalışıyor.. bu sefer gözler müdahale olsun bence :)

İkinci konu: recycle:
Ben standart üyelerde recycle a inanmıyorum... Yine de sen bilirsin.. Meselas durumu nispeten daha iyi olan 8 tıklamış refin için hesap yapalım. 4 tıklayanı sen düşün :)

Maliyetin 0,27 olmuş olacak recycle dan sonra. Ve 20 günün kalmış.. ama 8 tıkını da almışsın...
Bunun karşılığı olan 0,04$ ı düşelim..
geriye kalan 20 gün için maliyet 0,23$ olacak
gelen ref için 23/20/0,5 = 2,3 AVG gerekli.
Gelen refin 2.3 avg ile 20 günü tamamlarsa kâr/zarar eşit, altında zararadasın, üsdtünde de kârda...
Recycle yapıp yapmamak sana kalmış :) Şansını denemek istersen dene.... ;)
yukarıdaki resimdeki reflerin AVG lerine bakınca, şansın %50 gibi duruyor :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Aralık 2011, 18:12:18

Herkes için geçerli kâr/zarar avg si hesabı:
maliyet / maliyete konu gün sayısı / ref tıkı geliri = kâr/zarar avg si

refini yeni alan standrt için de bu durumda
20cent / 30 gün / 0,5cent = 1.33 olur

Refi uzatmayıp salacaklar, maliyet kısmına red salım ücreti olan 2cent eklemeliler.

Refini uzun sürel, uzatanlar ise 20cent yerine uzatma için sitenin istediği parayı ve 30 gün yerine de ilgili uzatma için tercih ettiği gün sayısını yazarak hesap yapmalılar.

recycle yapanlar recycle ücretini maliyete eklemeliler.
(örneğin 70 refi olan kişi ayda ortalama 10 recycle yapıyorsa, ref başına 7 c olan recycle ücretinden ref başına 1cent düşen bir ek harcama kalemi oluşur, ortalama ref maliteti 1c artar)

gibi ;)

yok hocam bunları biliyorumda sadece merak ettim reflerin durumunu . 2 nin üzerinde ki refleri çok iyi ama benim ilk kiraladıklarımdan gördüğüme göre avg ler düşecektir. rycle konusunda size katılıyorum fakat aouto pay benim onceki refler için pek iç açıcı olmadı  20 günü aşşa indikten sonra tıklamalarında sorun çıktı 2 3 bazen hiç tıklamadılar. onun için belli bir süre aotopay açmam gibi.

refin silinirken 0.02  götürmesi çok saçma birşey ama malesef var sırf bu yüzden 2 ref süresini uzattım rycle yaptırmazlar inşallah.
Anlamadğım bir olay ise refler 1 haftadır tıkladıklarında 2 tık yaparken sürelerini uzatınca 4 tıkladılar :D

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 11 Aralık 2011, 18:07:32

Anlamadğım bir olay ise refler 1 haftadır tıkladıklarında 2 tık yaparken sürelerini uzatınca 4 tıkladılar :D

Uzatma yaptığın için sana minnettarlardır, onun için tıklamışlardır. Ama çabuk yorulurlar merak etme!  ;D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 11 Aralık 2011, 18:07:32

yok hocam bunları biliyorumda sadece merak ettim reflerin durumunu . 2 nin üzerinde ki refleri çok iyi ama benim ilk kiraladıklarımdan gördüğüme göre avg ler düşecektir. rycle konusunda size katılıyorum fakat aouto pay benim onceki refler için pek iç açıcı olmadı  20 günü aşşa indikten sonra tıklamalarında sorun çıktı 2 3 bazen hiç tıklamadılar. onun için belli bir süre aotopay açmam gibi.

refin silinirken 0.02  götürmesi çok saçma birşey ama malesef var sırf bu yüzden 2 ref süresini uzattım rycle yaptırmazlar inşallah.

Yalnız autopayı açtıgında reflerin de maliyeti otomatik olarak düşüyor.Bildiğim kadarıyla yüzde 15 indirimli olarak uzatılıyordu.Bu da kar zarar avg sini aşağıya çekecektir  ;) Recyle bence de gereksiz.Çünkü aşırı pahalı ve gelen refler de gidenlerden pek farkı olmuyor...

Maalesef ref giderken para vermek neo ya özgü.Aynı   refleri uzun süreli elde tutma amaçlı.Ama uzun süre elde duran reflerin hali de içler acısı...Uzatılınca tıklamarının değişmesi ise adminin oyunlarından biridir bence  :).Bir kaç gün sonra tıklamamaya veya iyice azalmaya başlar....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 11 Aralık 2011, 18:17:09
Yalnız autopayı açtıgında reflerin de maliyeti otomatik olarak düşüyor.Bildiğim kadarıyla yüzde 15 indirimli olarak uzatılıyordu.Bu da kar zarar avg sini aşağıya çekecektir  ;) Recyle bence de gereksiz.Çünkü aşırı pahalı ve gelen refler de gidenlerden pek farkı olmuyor...

Maalesef ref giderken para vermek neo ya özgü.Aynı   refleri uzun süreli elde tutma amaçlı.Ama uzun süre elde duran reflerin hali de içler acısı...Uzatılınca tıklamarının değişmesi ise adminin oyunlarından biridir bence  :).Bir kaç gün sonra tıklamamaya veya iyice azalmaya başlar....

O yüzden benim tavsiyem şu...
Ref alınır, hemen autopay açılır, süresi dolan refler gönderilir.
Tümrefler gidince toplu bir paket yeniden alınır ;)

Kazanmama ihtimali yok bu şekilde.... (Bana göre ) :)
Uzattığın an kaybettin demektir :)

FilmsizKalma

hocam autopaya gıcıklığım şu doğru haklsıınız tıklayınca çok iyi ama şöyle bişe var ref diyelimki tılladı 8 gün uzatmış 20 günü aşşa indi artık para kesilmeyecek. hala 20 günü var demi bu refin bu ref 12 gün geçti aslında süresi bitmesi gerekirken 8 gün uzadığı için bizde duruyor. REf burda tıklarsa tamam eyvallah ama bendekiler tıklamıyor arkadaş kimyası simyası fiziği matematiği herbişeyi bozuluyor yani ref 20 günü indikten sonra tıklasa iyi ama tıklamıyor arkadaş :(
benmi yanlış düşünüyorum

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 11 Aralık 2011, 21:39:53
hocam autopaya gıcıklığım şu doğru haklsıınız tıklayınca çok iyi ama şöyle bişe var ref diyelimki tılladı 8 gün uzatmış 20 günü aşşa indi artık para kesilmeyecek. hala 20 günü var demi bu refin bu ref 12 gün geçti aslında süresi bitmesi gerekirken 8 gün uzadığı için bizde duruyor. REf burda tıklarsa tamam eyvallah ama bendekiler tıklamıyor arkadaş kimyası simyası fiziği matematiği herbişeyi bozuluyor yani ref 20 günü indikten sonra tıklasa iyi ama tıklamıyor arkadaş :(
benmi yanlış düşünüyorum
E öyleleri de çıkıyor tabii ki :)
Burada amaç, bir taraftan nispeten uyzatmaya değer iyi refleri ayırmak..
Bir de standartlarda o iş az olur...
Genelde düzgün refler geliyor.. en azından reflerin %50-%60 ı iyi çıkar, %20 - %25 i kendini kurtarır belki biraz para bırakır, %20 - %25 i de kelek :)

lovablegs

anlaşılan ben hala bu auto pay olayını anlamamışım galiba kusura kalmayın aslında formu epeyce okudum ama genede biraz daha geniş bi şekilde anlatırmısınız veya eğer ben zamanında açsaydım tıklayanlar 10 gün daha uzamış mı olcaktı veyada kaç gün daha uzayacak?inanın ben sadece bir gün sanıyordum.. bide kırmızı kötü refler ne olacak