QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: Nihat - 04 Aralık 2014, 17:56:03
Ekstra hiç bir şey yapmıyorum sadece oyun oynarken video kaydına alıyorum şimdilik 16bin izlenme 23 abone var biraz orijinal düşünürsek para kazanılabilir :D

Bence oldukça ekstra bir iş yapıyorsun.
Oyun oynuyorsun mesela :D
Tebrik eder, kazancınızın daim olmasını dilerim :y

TwofuN

Alıntı yapılan: bekeli - 04 Aralık 2014, 17:58:08
Bence oldukça ekstra bir iş yapıyorsun.
Oyun oynuyorsun mesela :D
Tebrik eder, kazancınızın daim olmasını dilerim :y
Oyunu her türlü oynuyorum :D şuanlık pek kazanç yok ama zamanla o da olur inşallah

recep1852

Ben bekliyorum hocam o zaman

10 takipçi sorunu çeken varsa social takipci ile çok rahat kasabilir :)

frmdls

Alıntı yapılan: mesut - 04 Aralık 2014, 17:24:21
Kanalları alalı 2 gün oldu... Ama gayet güzel kategoride kanallar zamanla güzel kazançlar getirecektirler diye ümit ediyorum...

Kanallarda 50 şer video yüklü ve ekstra video atmayı düşünmüyorum...

2 günür kapanan olmadı...:)) Zaman gösterecek...

BOL KAZANÇLAR...

Hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. İnşallah kapanmazlar. Bir daha ki para kazanmalar kesinleştiği zaman yine sorarım. Çünkü genelde para kazanmalar kesinleştiği zamana yakın kapatıyorlar. Bende PTC sitelerinden gelen gelirleri bu tarz kanalları alıp değerlendirmek istiyorum.

mesut

Alıntı yapılan: frmdls - 04 Aralık 2014, 21:52:40
Hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. İnşallah kapanmazlar. Bir daha ki para kazanmalar kesinleştiği zaman yine sorarım. Çünkü genelde para kazanmalar kesinleştiği zamana yakın kapatıyorlar. Bende PTC sitelerinden gelen gelirleri bu tarz kanalları alıp değerlendirmek istiyorum.

İnşallah kapanmazlar...

Eğer YouTube ile para kazanmayı düşünüyorsanız düşünmekle kalmayın hemen uygulamaya geçin derim... Zira bu işte çok güzel paralar var demedi demeyin... :)

BOL KAZANÇLAR...

recep1852

Ben kanala katılalı 1 günü geçti ancak hesabıma giremiyorum ?

frmdls

Alıntı yapılan: mesut - 04 Aralık 2014, 22:33:24
İnşallah kapanmazlar...

Eğer YouTube ile para kazanmayı düşünüyorsanız düşünmekle kalmayın hemen uygulamaya geçin derim... Zira bu işte çok güzel paralar var demedi demeyin... :)

BOL KAZANÇLAR...

Başladım hocam da life yada quiz e girmek için biraz izlenim şart. kanallarda videolarım mevcut yeterli izlenime gelince başvurularda bulunacağım. Ancak kanalların kapanmama durumu için çalışma şekli de bunda çok etkili. VDS , bot bilinçli kullanmak lazım.

mesut

Alıntı yapılan: recep1852 - 05 Aralık 2014, 12:56:47
Ben kanala katılalı 1 günü geçti ancak hesabıma giremiyorum ?

Nasıl yani...???

mesut

Alıntı yapılan: frmdls - 05 Aralık 2014, 13:22:40
Başladım hocam da life yada quiz e girmek için biraz izlenim şart. kanallarda videolarım mevcut yeterli izlenime gelince başvurularda bulunacağım. Ancak kanalların kapanmama durumu için çalışma şekli de bunda çok etkili. VDS , bot bilinçli kullanmak lazım.

VDS, bot mot bu konuda bilginiz var çok güzel...

Ben hiçbirşey kullanmıyorum tamamen manuel yükleme yapıyorum... :)

BOL KAZANÇLAR...

recep1852

Hocam ben kanala dün girdim ve bekliyorum hala siteye girmek istediğimde girmiyor