QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ramazandnz

.mp2t uzantısını çevirdiğini sanmıyorum ayrıca ben videoyu indiremiyorum böyle uzantılar denk geliyor hep

mesut

Alıntı yapılan: ramazandnz - 08 Aralık 2014, 16:26:12
mesut hocam sizin taktiği uygulayayım dedim güncel yabancı haber sitelerine baktım videoları indireyim ekliyeyim dedim fakat 5-6 tane .mp2t olarak dosya çıkıyo indiriyorum video değil nasıl indirme yapıyorsunuz videoları bunun için yardımcı olabilir misiniz?

Ben genelde YouTube ► ►To►► YouTube çalışıyorum...

Ama sitelerden video indireceksem program falan kullanmıyorum. Sayfanın kaynağına erişip kodlardan videoyu upload ediyorum...

BOL KAZANÇLAR...

Coulers79

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Aralık 2014, 12:41:01
Abonelikler kanal bazlı değil mi? Videolarınki beğeni olmuyor mu?
Aynen öyle  (ok)

Alıntı yapılan: leprechaun - 08 Aralık 2014, 12:49:40
evet hocam video dan görüntüleme almak istiyorsanız youtube video ı like seçiyorsunuz abone istiyorsanız video subscriber seçiyorsunuz aynı linki ikisi içinde kullanabiliyorsunuz
Abonelik için username lazım video linki eklenmiyor.

ramazandnz

Benim 10 000 begeni ve 16 abonem var ama hala basvuruda 1000 ve 10 abone lazim diyo bununla karşılaşan var mi hiç? ?

orcanto

Alıntı yapılan: ramazandnz - 09 Aralık 2014, 20:45:42
Benim 10 000 begeni ve 16 abonem var ama hala basvuruda 1000 ve 10 abone lazim diyo bununla karşılaşan var mi hiç? ?

Son 1 ay icinde 1000 izlenim olmali ondan hata veriyordur

Coulers79

Analitik bölümünden güncellenen istatistiklerine bak. İstatistikler 2-3 gün sonra güncelleniyor. Yeni başladıysan o 10bin beğeniyi normal yollardan almadın sanırım. 10bin beğenisi olan birinin 50bin izlenimi falan olmalı. Bunun sonucu ne olur bilemiyorum, sadece şunu söylüyorum. Beğeni sayısı izlenmeyi mantıken geçemez.

ramazandnz

pardon yanlış yazmışım kusuruma bakmayın beğeni değil izlenmem var şuan bir videom 9.589 görüntüleme diğeri 14.331 görüntüleme'de ve hepsi başka insanlar güncel şeyler ekliyorum izleniyor abone sayım da 20 ama hala aynı uyarıyı veriyor

bu arada birşeye dikkat ettim kanalıma tıkladığımda tepede 560 görüntüleme diyor ama videolarım da 10 000 üstü acaba QuizGroup un dediği 1000 kanala girdiğimde ki 560 olabilir mi? Ben video diye bakıyordum

orcanto

Alıntı yapılan: ramazandnz - 09 Aralık 2014, 22:58:53
pardon yanlış yazmışım kusuruma bakmayın beğeni değil izlenmem var şuan bir videom 9.589 görüntüleme diğeri 14.331 görüntüleme'de ve hepsi başka insanlar güncel şeyler ekliyorum izleniyor abone sayım da 20 ama hala aynı uyarıyı veriyor

bu arada birşeye dikkat ettim kanalıma tıkladığımda tepede 560 görüntüleme diyor ama videolarım da 10 000 üstü acaba QuizGroup un dediği 1000 kanala girdiğimde ki 560 olabilir mi? Ben video diye bakıyordum
evet video degil 1 ay icindeki toplam videolarinizin görüntülenmesi1000 olmali analistler den zaman dilimini 1 ay secin ve görüntülemeye bakin her aksam  gece 12-1 gibi guncelleniyor

ramazandnz

Alıntı yapılan: orcanto - 10 Aralık 2014, 01:02:08
evet video degil 1 ay icindeki toplam videolarinizin görüntülenmesi1000 olmali analistler den zaman dilimini 1 ay secin ve görüntülemeye bakin her aksam  gece 12-1 gibi guncelleniyor
çok teşekkürler bende videoya bakıpda başvuruyorum hep :)

mesut

Aynen arkadaşların dediği gibi... Videoların yanında yazan izlenme değil analitikte geçerli olan izlenme partner için kriterdir... Analitik 2 gün geriden geldiği için izlenmeler hemen analitiğe yansımıyor... Haliyle patner başvurusunda hata ile karşılaşıyorsunuz...

İzlenmeler analitiğe yansıyınca tekrar deneyin sorun çıkmaz...

BOL KAZANÇLAR...