QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orcanto

Alıntı yapılan: Uniquehero - 23 Aralık 2014, 15:28:35
evet yükleyebilirisiniz tabiki ama şuna dikkat edin. videoları çektiğiniz kanal orjinal bir kanal olmasın :D hem telif çabuk gelir hemde videolarda dünya engeli gibi uyarılar verebilir

Hocam ben bigün bir bot denedim baska video siteleerindeki videoları kanallarima attim 50 tane videodan 20 tanesi eslesen icerik 10 tanesine ünlem verdi eslesenleri direk sildim  unlemleride sildim bu eslesenler cok fazla hesaba sorun olurmu direk siliyorum

Uniquehero

Alıntı yapılan: orcanto - 24 Aralık 2014, 00:15:20
Hocam ben bigün bir bot denedim baska video siteleerindeki videoları kanallarima attim 50 tane videodan 20 tanesi eslesen icerik 10 tanesine ünlem verdi eslesenleri direk sildim  unlemleride sildim bu eslesenler cok fazla hesaba sorun olurmu direk siliyorum

zamanla sorun oluşturur. Kanalınızı Spama düşürür bu durumda da kanalınız kapanabilir. adsense de iseniz ünlem gelmesi normal. hangi botu kullandınız biliyorum ama ünlem geç özelliği varsa ve yüzde olarak seçme imkanınız varsa yüzde80 falan seçin öyle yükleyin

orcanto

Alıntı yapılan: Uniquehero - 24 Aralık 2014, 00:18:12
zamanla sorun oluşturur. Kanalınızı Spama düşürür bu durumda da kanalınız kapanabilir. adsense de iseniz ünlem gelmesi normal. hangi botu kullandınız biliyorum ama ünlem geç özelliği varsa ve yüzde olarak seçme imkanınız varsa yüzde80 falan seçin öyle yükleyin

Aslinda amacim quize girmekti fakat yanlislikla para kazanmayi etkinlestirdim  quize girip para kazanmayi aktiflestirsek unlem cikarmi

Uniquehero

Alıntı yapılan: orcanto - 24 Aralık 2014, 01:15:44
Aslinda amacim quize girmekti fakat yanlislikla para kazanmayi etkinlestirdim  quize girip para kazanmayi aktiflestirsek unlem cikarmi

hayır çıkmaz şuan için. Zaman ne gösterir bilmiyoruz. youtube un ünlem sorunu partnerlere de getireceği bilgileri dolaşıyor ortada şimdilik öyle bir problem yok

Coulers79

Quize geçene kadar para kazanmayı aktifleştirme. Çünkü o zaman adsenseyi kullanıyor ve çoğu videoda sorun çıkartıyor.

frmdls

@Uniquehero , @mesut , @hkapan konuya davetlisiniz. Bu quiz de tek dashboard a toplayacaklarmıs kanalları. Belki aranızda quiz kanal satın alanlar vardır. Kafam şu noktada karışıyor.  Kanalı satan kişi kendi paypal adresini girmiş oluyor ve kanal bir anda o paypal adresi ile kayıtlı olan diğer tüm kanalların dasboard ekranlarında görünüyor. Satın aldığımız kanalın yada kanalların paypal değişimini yaptıktan sonra nasıl bir süreç bizi bekler ? Eski dasboard dan düşer mi ? Yoksa herhangi bir sıkıntı yaşarmıyız ? Ayrıca böyle yeniliklerin her zaman handikapları olur ve dezavantajlar doğurabilir. Bu konuda üstadların düşünceleri nelerdir.

Uniquehero

Bu konu hakkinda bir sey soyleyemeyecem. Ne oldugunu kimse bilmiyor nasil bir sistem kuracaklar neler olacak bilmiyoruz . Yasayarak tecrube edinecez :)

recep1852

Yani sorun olmaz dimi yasal suç falan diye sadece youtube kanalım kapanır ?

mesut

Alıntı yapılan: Uniquehero - 24 Aralık 2014, 13:01:13
Bu konu hakkinda bir sey soyleyemeyecem. Ne oldugunu kimse bilmiyor nasil bir sistem kuracaklar neler olacak bilmiyoruz . Yasayarak tecrube edinecez :)

+1

leprechaun

herhangi bir sıkıntı yaşanmaz benim 10 tane quiz kanalım var hepsinde aynı paypal adresim var :)