QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mesut

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 16 Şubat 2015, 23:34:06
diye yazdıydım.. Bu durum değişti bile..

Status: Good standing  (hp) (hp) (hp)

:) Hayırlı olsun... Bol Kazançlar...

Damonizm

Kanalları tek yerde toplama ve kanalların ödemelerini tek seferde alma imkanımız var mı ?

CHeLeP

Evet quiz şuan bunla ilgili çalışıyor tam randıman alınca ben yazıcam burdan ama quiz in panelinde zaten çok bişey yok biraz incelersen bulabilirsin.

Damonizm

anladım bekliyorum bilgilendirmenizi

ramazandnz

57 gün bekledim bekledim param yattı paypala ama sağda solda okurken paypalın quiz den gelen parayı vermediğini okudum bu ay içinde bikaç kişiye yapmış milletin paypal hesabına sınırlandırma gelmiş 180 gün sonra ödeme alıcaklarmış sizde de böyle bi saçmalık oldu mu?

CHeLeP

Alıntı yapılan: ramazandnz - 28 Şubat 2015, 03:11:50
57 gün bekledim bekledim param yattı paypala ama sağda solda okurken paypalın quiz den gelen parayı vermediğini okudum bu ay içinde bikaç kişiye yapmış milletin paypal hesabına sınırlandırma gelmiş 180 gün sonra ödeme alıcaklarmış sizde de böyle bi saçmalık oldu mu?

Genelde yüksek ödeme alanlarda oluyor ama uğraşmamak için webmoney kullanabilirsiniz. Hem webmoneyle ödeme alırsanız güncel kurdan bozum ve %3 komisyon verirsiniz. Paypala göre 100$ da 10 tl kadar kar elde edersiniz.

ramazandnz

webmoney mi daha iyi banka transferi mi şuanda ?

CHeLeP

Alıntı yapılan: ramazandnz - 28 Şubat 2015, 13:56:28
webmoney mi daha iyi banka transferi mi şuanda ?

Banka iyidir ama ödeme alt sınırı 150$ ve 30/40$ kesinti var. 500$ üstü alıyorsan avantajlı olabilir.

sopcastsports

Merhaba arkadaşlar,

Bugün bir Paypal çalışanı İrlanda kodu ile beni aradı ve hesabımdaki ödemelerin kaynağını sordu. Quizgroup'dan ödemeler aldığımı ve aktif youtube kanalımın olup olmadığını sordu, ben de var 2-3 tane dedim.  İncelememiz için bize linkini yollamanız gerekiyor dedi, yollayana kadar hesabım sınırlı kalacakmış, eğer 5 gün içerisinde yollamazsam daha katı sınırlandırmalar getireceklermiş.

Diğer ödemeleri de sordu PTC işinden dedim, tamam onlarda problem yok o zaman dedi.

Ben de az önce bana attıkları mail'e cevap olarak durumu anlattım ve kanallarımın linklerini gönderdim. Bakalım ne olacak sonuç

Başına daha önce buna benzer bir olay gelen oldu mu? Youtube kanallarını incelemeleri çok garibime gitti benim. Zaten kanallarda bi sıkıntı olduğu zaman direk Youtube kapatıyor, Paypal buna ne karışır ki :)