QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Hesabı bir yere bağlamadan para kazanmayı açma, nereden gelecek para? Videoların boş yere uyarı verebilir.
Para kazanmayı devre dışı bırak. Partnere bağlandığında otomatik açılmazsa açarsın.

hakanygz

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Mart 2015, 15:55:01
Hesabı bir yere bağlamadan para kazanmayı açma, nereden gelecek para? Videoların boş yere uyarı verebilir.
Para kazanmayı devre dışı bırak. Partnere bağlandığında otomatik açılmazsa açarsın.
Tamam devre dışı bıraktım. Şimdi quize üye olduğumda otomatik açılırmı hesap ?

Coulers79

Şartları sağlayınca üye olabilirsin, para kazanmaya geçiş otomatik olması lazım. Dolar işaretleri çıkıp yeşil oluyorsa tamamdır.

hakanygz

Alıntı yapılan: Coulers79 - 12 Mart 2015, 16:07:59
Şartları sağlayınca üye olabilirsin, para kazanmaya geçiş otomatik olması lazım. Dolar işaretleri çıkıp yeşil oluyorsa tamamdır.
Para kazanmayı  devre dışı bıraktım ama $ hala yeşil görünüyor, herhangi bi partnere veya adsense yede üye değilim.

Damonizm

Ödemesi Kesinleşen var mı ?

CHeLeP

Coulers79

Dün Quiz hesabıma giriş yapamadım bir türlü. Ödemen paypal'a mı gelecek, paypal quiz ödemelerine sıkıntı çıkarıyor mu?

Damonizm

Alıntı yapılan: Coulers79 - 14 Mart 2015, 02:32:29
Dün Quiz hesabıma giriş yapamadım bir türlü. Ödemen paypal'a mı gelecek, paypal quiz ödemelerine sıkıntı çıkarıyor mu?
quizde dash ta sıkıntı var, benim Webmoney gelicek geçen ay PayPal sıkıntı çıkartmıştı

Coulers79

Ne oldu ödemeler geldi mi? Sitenin özellikle Paypal ile olan durumu nedir? ???

Damonizm

Alıntı yapılan: Coulers79 - 21 Mart 2015, 22:00:37
Ne oldu ödemeler geldi mi? Sitenin özellikle Paypal ile olan durumu nedir? ???
2-3 haneli paypal alanlar olmuş ama webmoney alan arkadaşlarımda mevcut.

Sonuç olarak wm daha iyi bozum açısından