QuizGroup (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 04 Eylül 2014, 16:30:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orcanto

Valla  ben paypal odeme aldım suanda sorun yok gibi

HeadSh0t

Alıntı yapılan: orcanto - 21 Mart 2015, 23:15:33
Valla  ben paypal odeme aldım suanda sorun yok gibi
Aylık kazanclar quiz dashboard da yansıdıktan kaç gün sonra ödeme yapılıyor yada dashboarda yansıyan meblag için bizim yapacagımız manuel bir işlem var mı ?

orcanto

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 21 Mart 2015, 23:38:59
Aylık kazanclar quiz dashboard da yansıdıktan kaç gün sonra ödeme yapılıyor yada dashboarda yansıyan meblag için bizim yapacagımız manuel bir işlem var mı ?

Aylik kazanclar ayin 15 inde kesinlesti  gibi bana ayin  20si saat 21 de geldi 10$ civari bişeydi

Damonizm

Yaklaşık 19 gündür uğraşıyorum ve kazancım şuan 2 hane nisan 15 ine kadar 3 hane ye çıkar inşallah

Uniquehero

Wm aldim 16-17 si gibi . Wm daha hizli geliyor

Coulers79

WMZ para çekme limiti ve kesintisi ne kadar?
[spoiler]Çekim için kimlik onaylamak gerekiyor mu?[/spoiler]

Damonizm

Alıntı yapılan: Uniquehero - 22 Mart 2015, 14:37:33
Wm aldim 16-17 si gibi . Wm daha hizli geliyor
İlk önce WM ödemeye başladıkları için ödemenin gelme süresi çok kısa bu bakımdan çok iyi.

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Mart 2015, 17:57:01
WMZ para çekme limiti ve kesintisi ne kadar?
[spoiler]Çekim için kimlik onaylamak gerekiyor mu?[/spoiler]

Gerekiyor kimlik fotoğrafı ve üstünüzde size ait herhangi bir fatura.

kesinti banka ve paypala oranla çok daha az. para çekme limiti içinde dert etmeyin 3000 küsür dolar çeken bile mevcut

Uniquehero

Wm de normal hesapta para cekme limiti dusuk 600$ mi ne heralde. Onu direk wm destekden sorabilirsiniz yanlis yonlendirmeyim. Kimlik onayi yaptiginizda para cekme limitiniz artiyor. Wm kesinti olarak toplamda yuzde 3.8 lik bir kesinti soz konusu. Bu kesinti parayi cekerken yapiliyor. Dolari garanti bankasinin anlik doviz kurundan bozuyorlar. Musterileri wm ye cekmeye calisiyorlar paypalda sikinti yasadilar. O yuzden ilk wm odemesi yaptilar ve wm bekleyenlerin buyuk kucuk neyse hepsini hizli bir sekilde odediler.

Coulers79

Peki alt limit ne kadar? Anladığım kadarıyla sabit bir ücret yok.
[spoiler]Kimlikteki tarihi tam girmedim sanırım, olursa takas yapmama bir engel var mı?[/spoiler]

Uniquehero

Alıntı yapılan: Coulers79 - 23 Mart 2015, 18:06:49
Peki alt limit ne kadar? Anladığım kadarıyla sabit bir ücret yok.
[spoiler]Kimlikteki tarihi tam girmedim sanırım, olursa takas yapmama bir engel var mı?[/spoiler]

Wm de alt limit 1$ olmasi lazim