Freedom (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 07 Eylül 2014, 01:16:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Bu ay deneme amaçlı %80 getiri için 80 puan kullandım, Beta sürüm falan işe yarıyor mu yaramıyor mu diye?
Ama şuan işe yarar pek kanalım yok. :m Aralık ayı kazancı netleşince görebileceğim %110 efsanesini. 8)

orcanto

Alıntı yapılan: CHeLeP - 07 Eylül 2014, 01:16:33
Freedom bir youtube networküdür. Paramızın bir kısmına ortak olarak. Bize diğer networkler gibi bir takım avantajlar sağlar. En önemli özelliği hiç izlenim almamış kanallarımızı bu networke sokabiliyoruz. En büyük sıkıntısı ise teliften topluluktan kapanan kanalların ödemesini artık yapmıyor.

Freedom Network Şartları

Hiç izlenme istemeden kanalımızı hemen partnere dahil edebiliyoruz.
Network sözleşme imzalatmıyor. Yani en geç 30 gün içinde çıkabiliyoruz. (mail atıp daha erken çıkabiliyoruz insiyatife göre)
Kanallardan %40 kesinti yapıyor. (iyi bir kanalımız varsa kesinti dahada azalabiliyor. )
Ödemeleri 2 ay sonra yapıyor. (temmuz kazançlarını ağustos 30 gibi alıyoruz.)
Ödeme alt sınırı paypal için 1$ banka ödemesi için 150$
Kapanan kanalların ödemesi yapılmıyor.

ÜYE OLMAK İÇİN: http://www.freedom.tm/via/CHeLeP

Çok önerdiğim bir network şirketi değil zaten forumdaki diğer konuda da belirtmiştim. Ama hızlı izlenim almak için kullanılabilir. Şuana kadar kanallarımı bu networkte çok uzun tutmadığım için 3-4$ ödemeler aldım.

Hocam freedom ne zaman guncelleniyor ve odemelr kesinleşiyor 26 tane video ekledim Dashboard da 1 video ve 10bin toplam izlenme olan yerde 1600yaziyor

CHeLeP

Alıntı yapılan: orcanto - 13 Aralık 2014, 00:51:45
Hocam freedom ne zaman guncelleniyor ve odemelr kesinleşiyor 26 tane video ekledim Dashboard da 1 video ve 10bin toplam izlenme olan yerde 1600yaziyor

Sen istatistikleri öğrenmek için dashboard a bakma youtubedan takip et. Freedom güncellemiyor. Zaten yeni dashboard yapıyorlar yakında kullanıma suanacaklar.

orcanto

Alıntı yapılan: CHeLeP - 13 Aralık 2014, 01:50:25
Sen istatistikleri öğrenmek için dashboard a bakma youtubedan takip et. Freedom güncellemiyor. Zaten yeni dashboard yapıyorlar yakında kullanıma suanacaklar.

Odemelrrin kesinlesmesi ne zaman guncelleniyor  cunku outube da farkli farkli para mesala ocak ayinda 10 tl kazandik subat ayindami kesinlesiyor

CHeLeP

Alıntı yapılan: orcanto - 13 Aralık 2014, 01:58:42
Odemelrrin kesinlesmesi ne zaman guncelleniyor  cunku outube da farkli farkli para mesala ocak ayinda 10 tl kazandik subat ayindami kesinlesiyor

1.5 ay felan sürüyor 2 ay oluncada ödeme yapıyorlar.

umtbra

İlk mesajda hızlı izlenim almak için kullanılabilir demişsiniz. Nasıl izlenim almamızı sağlıyorlar anlayamadım yardımcı olurmusunuz? Yayınladığımız videolarımı izlettiriyolar?

orcanto

Alıntı yapılan: umtbra - 22 Aralık 2014, 00:02:01
İlk mesajda hızlı izlenim almak için kullanılabilir demişsiniz. Nasıl izlenim almamızı sağlıyorlar anlayamadım yardımcı olurmusunuz? Yayınladığımız videolarımı izlettiriyolar?

Hocam bence girmeyin freedoma direk quizgroup a girin dreedom %40 kesinti yapiyor bence cok fazla o hatayi yaptim az daha disinizi sıkın quize girim freedom 1ay sonra cikartiyor

umtbra

Alıntı yapılan: orcanto - 22 Aralık 2014, 01:01:53
Hocam bence girmeyin freedoma direk quizgroup a girin dreedom %40 kesinti yapiyor bence cok fazla o hatayi yaptim az daha disinizi sıkın quize girim freedom 1ay sonra cikartiyor

Quizgroup'a girebilecek bir kanalım yok malesef. Kesinti önemli değil zaten birşey kazanamıyorum. Freedom 1 ay sonra otomatik çıkarttığını bilmiyordum bilseydim hiç girmezdim aslında. Peki 1 ay sonra freedom'a tekrar üye mi olmamız gerekiyor?

orcanto

Alıntı yapılan: umtbra - 22 Aralık 2014, 01:14:35
Quizgroup'a girebilecek bir kanalım yok malesef. Kesinti önemli değil zaten birşey kazanamıyorum. Freedom 1 ay sonra otomatik çıkarttığını bilmiyordum bilseydim hiç girmezdim aslında. Peki 1 ay sonra freedom'a tekrar üye mi olmamız gerekiyor?
yok yanlis anladiniz fredoma girince cikmak isteyince 1 ay sonra cikartiyolar ben ilk freedoma girdim simdi cikmak istiyorum  1 ay sonra otomatik cikartiyolar bekle diyolar yani kesintisi fazla bide dashboard cok gec guncelleniyor 1 aydir filan dashboard guncellenmiyor quizde %20 kesinti var dashboard da guzel gibi yani aklim olsaydi ilk quiz e girerdim bana %40 kesibti fazla geliyo

umtbra

Alıntı yapılan: orcanto - 22 Aralık 2014, 01:32:17
yok yanlis anladiniz fredoma girince cikmak isteyince 1 ay sonra cikartiyolar ben ilk freedoma girdim simdi cikmak istiyorum  1 ay sonra otomatik cikartiyolar bekle diyolar yani kesintisi fazla bide dashboard cok gec guncelleniyor 1 aydir filan dashboard guncellenmiyor quizde %20 kesinti var dashboard da guzel gibi yani aklim olsaydi ilk quiz e girerdim bana %40 kesibti fazla geliyo

İyi kazanan bir kanal için %40 gerçekten çok fazla. Ben kazanamadığım ve quiz'in kabul etmeyeceğini bildiğim için deneme amaçlı girdim freedoma. Birde şöyle bir şey gördüm doğruluğu varmıdır? Günlük 33 aylık 1000 gösterim alınmazsa üyelikten çıkartıyormuş freedom?