Freedom (youtube network)

Başlatan CHeLeP, 07 Eylül 2014, 01:16:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

orcanto

Alıntı yapılan: umtbra - 22 Aralık 2014, 01:50:23
İyi kazanan bir kanal için %40 gerçekten çok fazla. Ben kazanamadığım ve quiz'in kabul etmeyeceğini bildiğim için deneme amaçlı girdim freedoma. Birde şöyle bir şey gördüm doğruluğu varmıdır? Günlük 33 aylık 1000 gösterim alınmazsa üyelikten çıkartıyormuş freedom?

Fazla değilde bana gunde 0.10$ ile 0.30$ arasinda geliyo 
freedom sanmıyorum dogru degildir ben oyle bisey gormedim

Uniquehero

Alıntı yapılan: umtbra - 22 Aralık 2014, 01:50:23
İyi kazanan bir kanal için %40 gerçekten çok fazla. Ben kazanamadığım ve quiz'in kabul etmeyeceğini bildiğim için deneme amaçlı girdim freedoma. Birde şöyle bir şey gördüm doğruluğu varmıdır? Günlük 33 aylık 1000 gösterim alınmazsa üyelikten çıkartıyormuş freedom?

Gunluk aylik izlenim olayina takilmayin. Videolar bir sekilde izlenir siz saglam icerikler bulmaya bakin :)

CHeLeP

Gelecek ay ödenecek para kesinleşmiş.

umtbra

Dün akşam üyeliğimi tamamladım ama hala onay gelmedi youtube'a. Bu kadar uzun sürmesi normalmi? Kabul edilmezse bilgi verirlermi acaba?

CHeLeP

Alıntı yapılan: umtbra - 22 Aralık 2014, 15:35:54
Dün akşam üyeliğimi tamamladım ama hala onay gelmedi youtube'a. Bu kadar uzun sürmesi normalmi? Kabul edilmezse bilgi verirlermi acaba?

Kabul edilmeme gibi bir durum yok her kanal kabul ediliyor. Youtube a bir davetiye linki gelecek onu kabul ederek onay veriyorsun.

umtbra

Onay geldi kabul ettim hayırlısı olsun. Oğlum oyun oynarken video çekip atıyorum ama izleyen yok henüz :))

CHeLeP

Alıntı yapılan: umtbra - 22 Aralık 2014, 23:48:22
Onay geldi kabul ettim hayırlısı olsun. Oğlum oyun oynarken video çekip atıyorum ama izleyen yok henüz :))

Kanal kapanmasından korkmayıp bol bol video yükleyin :) Tecrübe kazandıkça parada kazanıcaksınız :)

umtbra

Alıntı yapılan: CHeLeP - 23 Aralık 2014, 00:08:29
Kanal kapanmasından korkmayıp bol bol video yükleyin :) Tecrübe kazandıkça parada kazanıcaksınız :)

Bilgisayar eski olduğu için moda oyunları yükleyemiyorum. Genelde facebookda ki görüntü kalitesi iyi olan oyunları oynuyor. Haliyle izleyen pek yok :)

CHeLeP

Alıntı yapılan: umtbra - 23 Aralık 2014, 00:17:34
Bilgisayar eski olduğu için moda oyunları yükleyemiyorum. Genelde facebookda ki görüntü kalitesi iyi olan oyunları oynuyor. Haliyle izleyen pek yok :)

Ozaman o videolari yukleme :) izlenen videoları yukle :)

umtbra

Seçilen rapor, içerik ve tarih aralığına ilişkin veri yok. Mümkünse, daha geniş bir tarih aralığı veya farklı içerik seçmeyi deneyin ya da en son veriler işleme konduktan sonra 1-2 gün içinde tekrar ziyaret edin.

Kazanç raporlarında böyle bir uyarı çıkıyor acaba freedom'a geçtiğim içinmi böyle görünüyor?