Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 08 Ocak 2012, 19:22:00
En son beni de alışıtıracaksınız valla bu oyuna ya :D

Şatoyu ikinci seviyeye yükselttim sanırım, buyrun açılış partisine herkes davetldir  ;D
Ben geldim :) Uğraşmıyosun diye enerji de göndermiyordum, göndereyim bari :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 08 Ocak 2012, 19:22:00
En son beni de alışıtıracaksınız valla bu oyuna ya :D

Şatoyu ikinci seviyeye yükselttim sanırım, buyrun açılış partisine herkes davetldir  ;D

Ahahahaha :D Sen Uyu Universitely :)
Bak ne geldi :D

Fakebilo:
Krallığım gelişiyor, bu yüzden yeni bir şatoya ihtiyacım var! Lütfen 2. seviye için şatomu inşa etmeme yardımcı ol.

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Ocak 2012, 19:23:48
Ben geldim :) Uğraşmıyosun diye enerji de göndermiyordum, göndereyim bari :D
Al işte... sizde daha bir bağlanayım diye verin enerjileri verin :)

Ne işe yarar şu enerjiler onları bile bilmiyorum... canınız sıkılınca ara sıra atın enerji hocam, ben istesemde sizler kadar üzerinde duramam oyunun...
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 08 Ocak 2012, 19:32:05
Al işte... sizde daha bir bağlanayım diye verin enerjileri verin :)

Ne işe yarar şu enerjiler onları bile bilmiyorum... canınız sıkılınca ara sıra atın enerji hocam, ben istesemde sizler kadar üzerinde duramam oyunun...

Günde 1 kere zaten.. bwen de her gün herkese gönderiyorum.. sana da göndermişim zaten :)
Hediye gelenler depo da birikiyor. Bittikçe oradan 3 lğ paketleri bozdur bozdur harca ;)

bilalyuzugullu

abicim ne zormuş bu çiftçilik işleri  ;D  ek biç sat, bi taraftan inşaatla uğraş, bi taraftan hem severim hem döverim olayı  :D :D :D
neyi neye göre yapacaz bi anlasam  :-[  valla daldım sizin mekanlara yaptım bişiler ama bilmiyom doğrumu yanlışmı  ::)  öğrenene kadar idare ediciiniz artıkın  :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Ocak 2012, 19:48:40
abicim ne zormuş bu çiftçilik işleri  ;D  ek biç sat, bi taraftan inşaatla uğraş, bi taraftan hem severim hem döverim olayı  :D :D :D
neyi neye göre yapacaz bi anlasam  :-[  valla daldım sizin mekanlara yaptım bişiler ama bilmiyom doğrumu yanlışmı  ::)  öğrenene kadar idare ediciiniz artıkın  :D :D :D
Zor birşey yok aslında, sadece enerji krizi var o kadar :)
Sorun o anda kafanıza birşey takılırsa, biz de online durumdaysak, face de de chat var ;)

Baktım şimdi naapmışsın siye,, öyle işte :D Zaten sürekli direktif var... dert edecek birşey yok, yönlendiriyor yani..
Kızım sardı, okuma yazma da yok, Anneyi alıyor başına, ne diyor, ne istiyor diye 15inci seviye olmuş :D
topu toğu 7-8 kere oynadı :D

bilalyuzugullu

maşşallah maşşallah iyi güzel oynuyormuş da arada bizide kurban etti desenize  :D :D :D
e başladık artık sonuna kadar devam  ;D  yavaş yavaş enerji toplaya toplaya kurtaralım kralımızın kızlarını  :D :D :D

halisekarakaya

Hoşgeldin fakebilo :D :D :D
faketofake kısmı da tam süper olmuş :D :D :D
Biran tereddüt bile ettim ,gece fakebio diye konuşmuştuk ,fakebilo faketofake gelince kim ola ki bu dedim :D :D :D
Çok hızlısın 6.seviyeye gelmişsin ,sakın beni geçeyim deme ,sıkarım biloağa falan tanımam ona göre :D :D:D
Zaten tüm gün pc yi kaptırdım Umut'a hiç oynayamadım,çok zaman kaybettim :D :D

Krallığıma gelecek arkadaşlar,10 tane trol öldürmem lazım,teşekkürler ;D

Bir de 2 adet gençlik pınarı almam gerekiyor,20000 altına ihtiyacım var,bolcana altın basan yerlerden
altın toplamak lazım ;D ;D ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 08 Ocak 2012, 20:36:05
Hoşgeldin fakebilo :D :D :D
faketofake kısmı da tam süper olmuş :D :D :D
Biran tereddüt bile ettim ,gece fakebio diye konuşmuştuk ,fakebilo faketofake gelince kim ola ki bu dedim :D :D :D
Çok hızlısın 6.seviyeye gelmişsin ,sakın beni geçeyim deme ,sıkarım biloağa falan tanımam ona göre :D :D:D
Zaten tüm gün pc yi kaptırdım Umut'a hiç oynayamadım,çok zaman kaybettim :D :D

Krallığıma gelecek arkadaşlar,10 tane trol öldürmem lazım,teşekkürler ;D

Bir de 2 adet gençlik pınarı almam gerekiyor,20000 altına ihtiyacım var,bolcana altın basan yerlerden
altın toplamak lazım ;D ;D ;D

Sakın haaa, benim hatana düşmeyin... Gençlik pınarı değil o, bildiğiniz adedi 900 Altın olan kuyu :D
Gidin alın 1 tane düşecek göreceksiniz talep... 1 tane alıp deneyin ;)

2 trol : 3+2 tamamdır bu arada ;)

halisekarakaya

Hay allah 8)
Şimdi hocam ben bir tane 10000 lik gençlik pınarı aldım,ama kontrol etmedim aldıktan sonra .Sizin uyarınızdan sonra da bildiğimiz  resimde de verilen kuyudan aldım ,baktım 1/2 görünüyor.Bu bağlamda hangisini kabul ettiğini anlamak zor  ::)
Biraz altın biriksin yine alayım bir kuyu o zaman anlarız ;D
Teşekkürler uyarı ve trol için :)