Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnilK

Sevgiye muhtaç bir ejderha yavrusu var üst tarafta, bir el atın :)

yingyang16

Alıntı yapılan: Anil - 10 Ocak 2012, 22:17:35
Sevgiye muhtaç bir ejderha yavrusu var üst tarafta, bir el atın :)

ejderha yavrusu sevildi ;) :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar bir kısmınıza uğramadım, gün sonuna doğru geliyorum ki, lazım birşey varsa halledeyim diye.. hatta çok tıklama gerekiyorsa diğer gün başıyla birleşiyor iyi oluyor..
birşey lazımsa yazın :)

Ben de beklerim... Herşey serbest :) Şu mesaleli yerden altın alırsanız ayrıca teşekkür var tabii ki :D
Çooook para harcadım oraya çoook :D 1 tık atmadan geçmeyin :D

universitely76

iyi ki yazmışsınız, çıkmadan bi bakayım durumlara :)

benim kral da takmış illa trol kulak kiri olacak diye, uğrayan arkadaşlardan ricamdır trollerimizin kulaklarından kirlerini alır mısınız  :P
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 12 Ocak 2012, 02:24:51
iyi ki yazmışsınız, çıkmadan bi bakayım durumlara :)

benim kral da takmış illa trol kulak kiri olacak diye, uğrayan arkadaşlardan ricamdır trollerimizin kulaklarından kirlerini alır mısınız  :P
Patlattım 1 tanesini bak bakalım nesi çıkmış :D

bilalyuzugullu

aşkolsun hocam yaa koskoca şövalye arenasını meşaleli yer de yaptınız ya  :D :D :D 
ben geçen uğradıımda baktım ama toplamış arkadaşlar parsayı bana bişii kalmamış  :D :D :D
benim hala şatonun arka tarafına bi temizlik gerekiyor  ;D  el atarsanız sevinirim  :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 12 Ocak 2012, 02:33:26
aşkolsun hocam yaa koskoca şövalye arenasını meşaleli yer de yaptınız ya  :D :D :D 
ben geçen uğradıımda baktım ama toplamış arkadaşlar parsayı bana bişii kalmamış  :D :D :D
benim hala şatonun arka tarafına bi temizlik gerekiyor  ;D  el atarsanız sevinirim  :D :D :D
Yaa şovalye arenası dediğimde anlamıyolar heralde.. hala gelip bir ona tıklamadan gidiyorlar..
Tırsıyolar heralde bu ne lam, yanlış bişii ypamayalım falan diye :D

2 ot, 2.5 ağaç :) Ok tamamdır :D
bu arada boşalttığın yerlere yol döşe de tekrar birşey çıkmasın, sonra oraya bişley kuracağın zaman yolu kaldırır ne istersen kurarsın ;)

bilalyuzugullu

tüyo için teşekkürler hocam  ;)  temizlik içinde ellerinize sağlık  ;D  resetten sonra gene beklerim  :D :D :D

ElisaMcCline

Ok :D
bu arada bende her yer kar oldu :D hahaha süper :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Ocak 2012, 02:32:46
Patlattım 1 tanesini bak bakalım nesi çıkmış :D
Troller inat etmiş, artık kulak kirlierini vermiyorlar  :'(
Bilerek tüm enerjilerimi troller üzerinde bitirdim, ama bir tane ihtiyacım kalmış kiri alamadım... neyse yarına artık...
Şu sıra imzasız'ım...