Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: Anil - 13 Ocak 2012, 21:43:48

İyi yaptın ama benim oyun bozuldu :( Karpuz toplayamıyorum hata veriyor. 5 tane toplamıştım ve görevde de tamam görünüyordu, şimdi 0 yazıyor ve herhangi bir karpuza tıkladığımda ya da toplayan birinin isteğini onayladığımda hata verip sayfayı yeniliyor. Kaldım böyle :(

Abi sen topla dedin topladım. Ben işci gariban biriym ne derlerse onu yaparım.  ;D

Ama bugün bende de çok hata verdi oyun. Sayfayı kapatıp tekrar deneyin.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

AnilK

Alıntı yapılan: enderege - 13 Ocak 2012, 21:56:58

İyi yaptın ama benim oyun bozuldu :( Karpuz toplayamıyorum hata veriyor. 5 tane toplamıştım ve görevde de tamam görünüyordu, şimdi 0 yazıyor ve herhangi bir karpuza tıkladığımda ya da toplayan birinin isteğini onayladığımda hata verip sayfayı yeniliyor. Kaldım böyle :(

Abi sen topla dedin topladım. Ben işci gariban biriym ne derlerse onu yaparım.  ;D

Ama bugün bende de çok hata verdi oyun. Sayfayı kapatıp tekrar deneyin.

Yok abi seninle ilgili değil, bir hata oldu oyunda düzelmiyor da. Mesaj attım oyun geliştiricilerine bakalım ne diyecekler...

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 13 Ocak 2012, 21:38:36
Alıntı yapılan: Anil - 13 Ocak 2012, 21:23:02
300 tane karpuz toplanacak, birkaç günü karpuza ayıralım :)

5 tane topladım ama yanına peynir falan yoktu! Şişkinlik yaptı.  :D

Bende de aynı hata var Anıl :( aynı bölümdeyim  :(

AnilK

Alıntı yapılan: yingyang16 - 14 Ocak 2012, 01:24:10

"not_enough_consumable" hatası mı çıkıyor? Bende bu çıkıyordu, bildirdim oyunun geliştiricilerine bakalım ne yanıt verecekler.

yingyang16

Alıntı yapılan: Anil - 14 Ocak 2012, 01:43:30
Alıntı yapılan: yingyang16 - 14 Ocak 2012, 01:24:10

"not_enough_consumable" hatası mı çıkıyor? Bende bu çıkıyordu, bildirdim oyunun geliştiricilerine bakalım ne yanıt verecekler.

Aynen Anıl  :( Arkadaşa karpuzları toplatayım dedim gelmiş kabul ediyorum daha toplama işlemi olmadan hata mesajı verip sayfayı yeniliyor yada karpuzları toplamak istediğimde  :( karpuzları ektik toplayamıyoruz yahuu  :-[ ::)

AnilK

Pazartesi gününe kadar görev dışı işlerle devam edicez o zaman :)

bilalyuzugullu

:D :D :D  toplatmazlar  arkadaşlar :D :D :D  oyun yöneticisi benim adamım  :P   bu arkadaşlar çok hızlı gidiyor, hasetimden çatlamak üzereyim; acık yavaşlat kardeşlerimi dedim  :D :D :D  oda sağolsun kırmamış gereğini yapmış işte  :D :D :D

AnilK

Bu arada sanki topladığım diğer ürünler de güme gidiyor, ya da ben paranoyak oldum iyice :D

yingyang16

Alıntı yapılan: Anil - 14 Ocak 2012, 02:53:49
Bu arada sanki topladığım diğer ürünler de güme gidiyor, ya da ben paranoyak oldum iyice :D

Evet toplanan ürünlerde güme gidiyor malesef enerjilerde  :( :'( Bizim için oyun game over  >:( buraya kadarmış :o

yingyang16

Karpuz ekili tarlaların hepsini sattım yerine çilek ektim bakalım ne olacak ;) :D