Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Diğer arkadaşların da krallıkları tamam,
Ve herkese +3 enerji şirketten :)

ElisaMcCline

Yaa oyunda bir sorun mu var ???
Girişte komşulardan gelen talepleri onaylıyorum ama her girdiğimde tekrar aynıları geliyor :(

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Ocak 2012, 18:14:33
Girişte komşulardan gelen talepleri onaylıyorum ama her girdiğimde tekrar aynıları geliyor :(
Ben günde bir kere ancak girdiğimden pek fark edemem bu durumu.. ama test etmek amaçlı tekrar çıkıp gireyim :)
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Hayır hocam bir sıkıntı yok bende... az önce girmeden tüm talepleri onayladım, çıkıp tekrar girişimde ise tekrar bir taleple karşılaşmadım.
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Enerjimi bitirdim tekrar oyuna daldım herhangi bir sorun yok hocam  ;)

universitely76

ama şimdi arkadaşların krallıklarına gitmeye çalışınca hiçbir işlem yapmadığını farkettim  :( sizin de benim krallıktaki işlemlerinizi onaylamak istiyorum ama ona da kayıtsız kalıyor oyun...
Şu sıra imzasız'ım...

universitely76

Oyunu tekrar resetleyince düzeldi benim sorun..
Benim krallıktaki faaliyetlerinize dikkat ettim de hocam, farklı farklı bölgelerdeki 4 tarladan üzüm topladıktan sonra başka bir bölgeden de altın topladınız, bir manası mı var bu hareketin çözemedim de :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 21 Ocak 2012, 18:39:19
Oyunu tekrar resetleyince düzeldi benim sorun..
Benim krallıktaki faaliyetlerinize dikkat ettim de hocam, farklı farklı bölgelerdeki 4 tarladan üzüm topladıktan sonra başka bir bölgeden de altın topladınız, bir manası mı var bu hareketin çözemedim de :D
Biraz da nakit olsun :) Hepsindsen orantılı gerekiyor başlarda ;)

halisekarakaya

Bende de aynı sorun var ,oyuna her girişimde komşularım tekrar tekrar karpuz topladılar :D