Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: Anil - 29 Ocak 2012, 14:55:18
Uzun uğraşlar sonucu bir bebeğimiz oldu, ziyarete bekleriz :D

:D :D :D
Gözünüz aydın  :D :D :D
Şİmdi onca altının içinde bir çeyrek taksak olmaz şimdi bebeğe naapsak ki :D :D :D

Ben sabah gelmiştim ,bebek yoktu ,yarına artık ;)

EDİT:Geldim şimdi ziyarete bebekle ilgili bir görev yokmuş,gördük ,sevdik,hediyesini taktık :D :D :D

universitely76

Ohh be sonunda face sorunum halloldu, istek gönderebiliyordum artık  :)
Çoook geride kaldım tüm isteklerimi kabul edin, derhal gönderin lütfen  :D İlk talebimde herkesin görkemli şato açılışıma gelmesidir  (p)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Anil - 29 Ocak 2012, 14:55:18
Uzun uğraşlar sonucu bir bebeğimiz oldu, ziyarete bekleriz :D
Hahaha çok komik yaa :D
Bakarım bir ara, birşey mi yapmak gerekiyor :D
Ben milyonluk bir altın takayım, kamyonu hazırlasın bizim kırallıktakiler :D

Alıntı yapılan: universitely76 - 29 Ocak 2012, 16:12:57
Ohh be sonunda face sorunum halloldu, istek gönderebiliyordum artık  :)
Çoook geride kaldım tüm isteklerimi kabul edin, derhal gönderin lütfen  :D İlk talebimde herkesin görkemli şato açılışıma gelmesidir  (p)
Yetiştim mi bari :D

AnilK

Bebeğe bir şey gerekmiyor, ama tarla falan hasat edip aileye yardımda bulunabilirsiniz :D

bilalyuzugullu

nihayet sevgi dolu bebekler yavru ejderler çıktı ortaya  :D :D :D  ama bende gene aşk ve nefret birarada  (k) (d) (k) (d)

10 adet dev depiklerinize; yeni gelen kraliçe unicorn da sevgilerinize muhtaç bekliyorlar efendim  :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 29 Ocak 2012, 20:44:48
nihayet sevgi dolu bebekler yavru ejderler çıktı ortaya  :D :D :D  ama bende gene aşk ve nefret birarada  (k) (d) (k) (d)

10 adet dev depiklerinize; yeni gelen kraliçe unicorn da sevgilerinize muhtaç bekliyorlar efendim  :P

Devler için varsa koşşu ziyareti denesene bilal.. Bazen komşuda pişen bize de düşer oluyur :D
Komşuda öldürdüklerini de sayıyor, denedin mi ? :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Anil - 29 Ocak 2012, 20:19:08
Bebeğe bir şey gerekmiyor, ama tarla falan hasat edip aileye yardımda bulunabilirsiniz :D

Ehehe, e yazık tabi, evde bir kıral çalışıyor, Tek kişi çalışarak zor bu devirde :D :D :D
O parayla koca krallık nasıl çekip çevirilir :D
Ekin bırakmamışsım yahu... biraz daha bekleyeyim büyüyecek gibi olan var sanki :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Ocak 2012, 23:19:02
Alıntı yapılan: Anil - 29 Ocak 2012, 20:19:08

Ehehe, e yazık tabi, evde bir kıral çalışıyor, Tek kişi çalışarak zor bu devirde :D :D :D
O parayla koca krallık nasıl çekip çevirilir :D

:D :D :D

ElisaMcCline

Yaa kimseye birşey lazım değil mi.. talep gelsin diye gün sonuna kadar bekledim bu sefer.. daha önce reset olur olmaz dalıyordum.
Serbest dalış yapacağım yoksa :)

nouma26

Bende odun ve kayalara dalabilirsiniz hocam  :)