Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 30 Ocak 2012, 01:33:44
Bende odun ve kayalara dalabilirsiniz hocam  :)
Oh yaa, talep geldi :D
İlerde kaya ve ağaç görevleri var... o yüzden tamamen gitmeyecek kadar vurdum.. tek enerjiyle ağaç kesersin, kata patlatırsın diye :)
Yok gitsin diyorsan söyle gece yine gelip devam ederim.... ;) Nazıl olsa aynı yerde bitiyorlar yine :)

nouma26

Bitirin hocam zahmet olmazsa  :) talepleri az buz değil 100 odun 20 taş.Bu arada ben gerıden geldıgım halde gene hata yaptım.Köy evi yazıyorlardı ben de villa yapılacagını unutmuşum.Fazladan 5 tane daha köy evim oldu  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 30 Ocak 2012, 02:09:05
Bitirin hocam zahmet olmazsa  :) talepleri az buz değil 100 odun 20 taş.Bu arada ben gerıden geldıgım halde gene hata yaptım.Köy evi yazıyorlardı ben de villa yapılacagını unutmuşum.Fazladan 5 tane daha köy evim oldu  :D
Hahaha, :)
Ok bitiririm gece ;)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Ocak 2012, 23:15:53

Devler için varsa koşşu ziyareti denesene bilal.. Bazen komşuda pişen bize de düşer oluyur :D
Komşuda öldürdüklerini de sayıyor, denedin mi ? :)

daha önce trollerde denediğimde olmuştu hocam  :y  ama bu görev geldiğinde ziyaretlerim bitmişti  :S  bakamadım o yüzden daha;
yarın deniycem artık. çok iş va;r çok çalışmam lazım çooook  :D :D :D

kraliceye 75 tımar, 6 unicorna sevgi, 9 deve tepik, cüce kulübesi yapıp kask topla, tiyatro kur pabuç topla, bütün nikahlara gidip şahitlik yapıp pasta topla  :(  oooof of bitmez bizim askerlik  (p) (p) (p)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 30 Ocak 2012, 02:37:37
daha önce trollerde denediğimde olmuştu hocam  :y  ama bu görev geldiğinde ziyaretlerim bitmişti  :S  bakamadım o yüzden daha;
yarın deniycem artık. çok iş va;r çok çalışmam lazım çooook  :D :D :D

kraliceye 75 tımar, 6 unicorna sevgi, 9 deve tepik, cüce kulübesi yapıp kask topla, tiyatro kur pabuç topla, bütün nikahlara gidip şahitlik yapıp pasta topla  :(  oooof of bitmez bizim askerlik  (p) (p) (p)

hahaha, bu arada gün yenilendi... deneyebilirsin.. Ben de bilgi vermiş olanlara ikinci ziyaretleri şimdiden yaparım :)

ElisaMcCline

Bilal ve nouma son ziyeretlerimden sonra yenilediği için onların hesaplarına gidip hallettim :)

Nouma, yine aynısı... ;)
Bilal, kraliçe unicorna çok enerji lazım. Çakışma şansı da yok.. ondan başladım. ;)

universitely76

Benim bu oyunu oynayan face arkadaşlarm sadece buradaki arkadaşlarla sınırlı olduğundan bir şato bile açamıyorum ya :'(
profilime face adresimi ekleyeyim bari, arkadaş sayısını artırmam lazım acele...
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Alıntı yapılan: universitely76 - 30 Ocak 2012, 10:47:22
Benim bu oyunu oynayan face arkadaşlarm sadece buradaki arkadaşlarla sınırlı olduğundan bir şato bile açamıyorum ya :'(
profilime face adresimi ekleyeyim bari, arkadaş sayısını artırmam lazım acele...

Benim profilimdeki yabancı arkadaşları ekleyebilirsin.Hepsi sırf oyun arkadaşı  :D

halisekarakaya

Bendeki görev trafiği son derece karışık arkadaşlar 8)
30 çilek hasatı var sizden direk isteyebileceğim,diğerleri için altın lazım ,gümüş madeni kurmam için  :'(

O bakımdan gelen arkadaşlar çilek hasatı ve altın tahsilatı şeklinde çalışabilirler :D :D :D
Teşekkürler ;)

Çok çalışmam lazım benim de şekerleme bul ,asa bul,gümüş bul vs vs vs

Bu arada sigara içen smile nerde ,böyle durumlarda efkar başınca ben onu kullanmayı çok seviyordum ya :D :D

bilalyuzugullu

artık efkar basınca bunu kullanıyoruz  (p) (p) (p)  tımarhanelik olduumuzun ifadesi olaraktan  (d) (d) (d)

tabii sen buralarda prensessin elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorduk; ama krallıkta işlemiyor heralde  (d) (d) (d)

sende benim gibi yap; ben prensesin üzerine tıklayıp onu çalıştırıyorum  :g  maşallah kız çok hamarat  (d) odun kesiyor, taş kırıyor, inşaatta çalışıyor, ekiyor biçiyor  (d)  ne iş verirsem vereyim banamısın demiyor  (d) (d) (d)