Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 17 Şubat 2012, 04:22:52
Alıntı yapılan: halise - 16 Şubat 2012, 23:54:27
60 ağaç kesme görevim henüz bitmedi ,36 tane kaldı,bir taraftan bebek bak,bir taraftan ağaç kes olacak iş değil :D :D :D
Kraliyete çocuk verdik hâlâ çalıtırıyorlar :D :D :D

hocam şimdi baktımda sizin bebek kız olmuş   O:-)  siz daha iyi bilirsiniz ama şehzade verenler revaçta olur  :P
anlıycaanız erkek çocuk verene kadar çalıştırır sizi bu kayınpeder  (d) (d) (d)

Kız olduğunu da nerden çıkardın,pembe tokadan mı?Ona bakarsan emziği de mavi  :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 17 Şubat 2012, 14:36:45
Kız olduğunu da nerden çıkardın,pembe tokadan mı?Ona bakarsan emziği de mavi  :D :D :D

Ben hala yer bulup da koyamadım bir yere kızanı :) Hepsi aynı değil mi bebeklerin ? :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 14:52:04
Alıntı yapılan: halise - 17 Şubat 2012, 14:36:45

Ben hala yer bulup da koyamadım bir yere kızanı :) Hepsi aynı değil mi bebeklerin ? :)

Kızanı :D :D

Bebekler aynı ,aslında orta yolu bulmuşlar  :D Toka pembe ,emzik mavi,unisex :D

Hocam olmaz ki ama ,yazık değil mi kızana ,onca varlığın içinde bir beşik yeriniz yok mu şimdi :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 17 Şubat 2012, 15:13:16
Kızanı :D :D

Bebekler aynı ,aslında orta yolu bulmuşlar  :D Toka pembe ,emzik mavi,unisex :D

Hocam olmaz ki ama ,yazık değil mi kızana ,onca varlığın içinde bir beşik yeriniz yok mu şimdi :D :D :D
Trakya dolaylarından arkadaş çok, severim kullanmayı :)

Yaa konu bebek olunca, yakıştırıp bir yere koyamadım :P, Güzel bir yer ayarlamak lazım :)

ElisaMcCline

Komşular :D
Bu ara ziyaretlerimde aksamalar olacak, idare edin :D
Ama 3Enerjiler baki.. her gün 1 kere de olsa girip göndereceğim ;)

ElisaMcCline

Eheh, Bir süredir hesabımla ilgilenemiyordum :D 2 level birden atlarım heralde ilk ilgilenebildiğim gün :g

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/everthing/mg_full.jpg[/img]

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Şubat 2012, 03:14:42
Eheh, Bir süredir hesabımla ilgilenemiyordum :D 2 level birden atlarım heralde ilk ilgilenebildiğim gün :g

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/everthing/mg_full.jpg[/img]

:D :D :D

Maşallah hocam bence görevlere saklayın ;) Sizin krallığın komşuları oldukça fazlaymış :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 21 Şubat 2012, 04:32:15
:D :D :D

Maşallah hocam bence görevlere saklayın ;) Sizin krallığın komşuları oldukça fazlaymış :g

Hocam şu bir depar attığım dönem vardı 10 gün kadar önce, sonlarında da zaten enerjiler kalmaya başlamıştı, bu zamanda da kullanmadım 3 lükleri, 1 likleri arada işim yarım kalırsa kullanıyorum sadece :)

Komşu var da, pasif olan da çok aslında.... Arkadaşlıktan silmeden komşuluktan var geçemiyoruz değil mi ? :)
Bir ara önüne gelen ekledi, anlamadım ben de... genelde enerji gönderiyorum diye aktif olanların arkadaşları başlamak için ekledi heralde. çoğu bırakmış ama...

bilalyuzugullu

bide bırakmasalar noolacakmış acabaa  (d) (d) (d)  böyleyken bile enerci patlaması olmuş  :g :g :g

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Şubat 2012, 05:05:59
bide bırakmasalar noolacakmış acabaa  (d) (d) (d)  böyleyken bile enerci patlaması olmuş  :g :g :g
:y
Bence de :D