Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Sevgili komşularım,2 komşu gezindikten sonra bana 3.komuşuda enerji,xp ve altın vermiyor artık bu oyun ,neden ola ki  (sinir)
Bu çok önemli sorunu mu Bilal e faceden söyledim ve bana seni beğenmiyor oyun geliştirici dedi,kim inanır :D
Sizce naapmalıyım :S

AnilK

Alıntı yapılan: halise - 25 Şubat 2012, 20:11:46
Sevgili komşularım,2 komşu gezindikten sonra bana 3.komuşuda enerji,xp ve altın vermiyor artık bu oyun ,neden ola ki  (sinir)
Bu çok önemli sorunu mu Bilal e faceden söyledim ve bana seni beğenmiyor oyun geliştirici dedi,kim inanır :D

Normalde 10 kişiye kadar vermesi lazım, belki veriyor ama uyarı penceresi gelmiyordur?

halisekarakaya

Alıntı yapılan: Anil - 25 Şubat 2012, 21:14:08
Alıntı yapılan: halise - 25 Şubat 2012, 20:11:46

Normalde 10 kişiye kadar vermesi lazım, belki veriyor ama uyarı penceresi gelmiyordur?
Onu da düşündüm aslında ama vermiyor  enerji de xp de ve altın da yok hocam (sinir)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 25 Şubat 2012, 22:42:16
Onu da düşündüm aslında ama vermiyor  enerji de xp de ve altın da yok hocam (sinir)

Benim iki kez başıma geldi ve öğrendim :D
ziyaret için gece 03:00 reset saati... O satte komşu ziyaretindeyseniz, ertesi gün için ewnerji vermiyor.
Kafası karışıyor sanırım...
Böyle bir durumu ben 2 kere yaşadım. Siz de de benzser bir durum olmuş olabilir mi ?

oguzhan95

Peri tozu nereden bulabilirim peri kulübesi nerede?

AnilK

Alıntı yapılan: oguzhan95 - 26 Şubat 2012, 10:28:50
Peri tozu nereden bulabilirim peri kulübesi nerede?

Yoksa inşa etmen lazım, evler bölümünde.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Şubat 2012, 03:59:25
Alıntı yapılan: halise - 25 Şubat 2012, 22:42:16

Benim iki kez başıma geldi ve öğrendim :D
ziyaret için gece 03:00 reset saati... O satte komşu ziyaretindeyseniz, ertesi gün için ewnerji vermiyor.
Kafası karışıyor sanırım...
Böyle bir durumu ben 2 kere yaşadım. Siz de de benzser bir durum olmuş olabilir mi ?
Ziyaret saatiyle ilgili değil hocam,dün zaten sürekli hata uyarısı almıştım,bu sabah herhangi bir sorun olmadı,teşekkürler :)

yingyang16

Ying yang da ağaç kesim görevi var arkadaşlar  :D 150 odun istiyor arkadaş  :D ziyaretleriniz bu yönde olursa sevinirim :)

AnilK

Evlere Baron'un Evi eklenmiş yeni farkettim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Anil - 27 Şubat 2012, 15:19:06
Evlere Baron'un Evi eklenmiş yeni farkettim :)

Çok oldu yahu.. ben bir süredir girmiyorum, ki ondan da önce kurmuştum :)