Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 12 Nisan 2012, 23:24:08
:D :D :D
Süpersiniz hocam teşekkürler,kızınıza da ayrıca teşekkürler  :D :D :D
İş hocam iş ,görev de ifa edilmiş ,mahcubiyete gerek yok   :D 12 kişilik bir takım neticede  kolay değil :D :D :D
Hoşuna gitmiştir şüphesiz,evde tekrarlarsa yapçak bir şey yok artık ,bozulmuş takımlar gözden çıkarılabilir, olmadı faturayı sorumlu teyzeye yollayıverirsiniz  :D
Zorundamıyam deme lüksüm yok olan oldu  :D

Eheh, hoşuna gitmek ne demek :) Deli oldu :)
Bu yüzden, eve dönene kadar tembihe devam edilecek :g

Biz en iyisi döner dönmez sigorta poıliçelerinin kapsamını genişletelim :D
Yangın, deprem, su baskını vs doğal afetlere, kızımı da eğlencelik afet olarak eklemek lazım :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Nisan 2012, 23:51:53

Biz en iyisi döner dönmez sigorta poıliçelerinin kapsamını genişletelim :D
Yangın, deprem, su baskını vs doğal afetlere, kızımı da eğlencelik afet olarak eklemek lazım :D

Onlar başımıza gelen en muhteşem afet  :D Ve poliçenin en iyisini hakediyorlar,en kapsamlısından  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 13 Nisan 2012, 00:42:14
Onlar başımıza gelen en muhteşem afet  :D Ve poliçenin en iyisini hakediyorlar,en kapsamlısından  :D

Onların var zaten hocam en kapsamlısından, ben takımları düşünüyorum :D :D :D

yingyang16

Arkadaşlar yeni görev gelmiş :) Her iki hesapta da ağaçlara acımayın :g 100 odun görevi var ;)

eymen

Magic Land 'ta banada 100 ağaç görevi gelmiş... :) :) :) Ne yapıyormuşuz, hep beraber ağaçları kesiyormuşuz... bunlara kavak ağacı muamelesi yapalım...(alerjisi olanlar polenlere aman dikkat) :) :) :) olayı tamamen tıbbi bir hale getirdim  :D :D :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: eymen - 27 Nisan 2012, 23:23:23
Magic Land 'ta banada 100 ağaç görevi gelmiş... :) :) :) Ne yapıyormuşuz, hep beraber ağaçları kesiyormuşuz... bunlara kavak ağacı muamelesi yapalım...(alerjisi olanlar polenlere aman dikkat) :) :) :) olayı tamamen tıbbi bir hale getirdim  :D :D :D

Bu gün uğramıştım ,yarına ağaçları keser ,bir kahve içerim sende artık  :D :D :D
Yorgunluk kahvesi  :D

eymen

Alıntı yapılan: halise - 27 Nisan 2012, 23:29:00
Alıntı yapılan: eymen - 27 Nisan 2012, 23:23:23

Bu gün uğramıştım ,yarına ağaçları keser ,bir kahve içerim sende artık  :D :D :D
Yorgunluk kahvesi  :D
Her zaman beklerim...kahvenin yanında kurabiye ve pasta ikramımda var  :) :) :) Ama fallara sen bakarsın :g :g :g

enderege

Alıntı yapılan: eymen - 27 Nisan 2012, 23:43:38

Her zaman beklerim...kahvenin yanında kurabiye ve pasta ikramımda var  :) :) :) Ama fallara sen bakarsın :g :g :g

Ya forumun huzurunu bayanlar bozuyor. Birileri ağlama duvarı yaptı. Bir diğeri  gün yapıyor.  :D :D Arkadaşlar burası gelir kapısı!... Ama günü paralı yaparsanız olabilir.  :D  ;)  İlk gün bende olsun ama...  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

eymen

Alıntı yapılan: enderege - 27 Nisan 2012, 23:55:31

Ya forumun huzurunu bayanlar bozuyor. Birileri ağlama duvarı yaptı. Bir diğeri  gün yapıyor.  :D :D Arkadaşlar burası gelir kapısı!... Ama günü paralı yaparsanız olabilir.  :D  ;)  İlk gün bende olsun ama...  :P
Magic Land'ta  sizede altın dağıtırız , lafı olmaz :P...Şatomu kurarken sizi hiç göremedik (sinir)...Kadınların olduğu yerde huzur olur... (p) (p) (p)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: enderege - 27 Nisan 2012, 23:55:31

Hahahaha enderege hocam koptum valla ya  :D :D :D
Niye bozalım huzuru canım  :D
Para para nereye kadar  :D
Biz hem kazanıp,hem eğlenenlerdeniz alla alla ya  :D :D :D