Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 11 Mayıs 2012, 21:38:01
aha şimdide morçatı oldu forum  :g :g :g  gelin gelin hepinize yer var burda  (d) (d) (d)

Sağolasın Bilal içim çok rahatladı  :D :D :D
Forumumuzun bize sahip çıkcağından hiç şüphem yoktu ,zira sen de kaldın bir bebeyle  :D
Alıntı yapılan: enderege - 11 Mayıs 2012, 21:40:33

Hocam belkide prens cenk etmeye gitmiştir. Günahını almayın. Size ekecek, dikecek, biçecek yeni arazileri kazanmak için uğraşıyordur adamcağız.  :D

Ender Hocam,ekecek ,dikecek ve biçecek araziler için cenk eylemesinden ziyade bence bu işin içinde başka işler var   :D :D :D

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Mayıs 2012, 21:43:08

Yahu prensleri anladık da, bizim prensesler nerede :D

Üstelik prens başımıza, biz de bir bebeyle kaldık... düşünün bakalım, hangisi daha kötü :D

Evet bir de böyle bir durum var ,sizin durum da vahim hocam maalesef  :D
Prenses de  mi cenke gitti şimdi  :D
Kim inanır diyim mi  :D
Hocam biz en iyisi bu sahipsiz bebelere bir kreş açalım  :D
Tarlada takkada koştururken bebeler bakımsız kalmasın bari  :D

eymen

Şu yorumlarınızı okuduktan sonra şükrettim... :g
Zira cenk yapmaya gitmişmiş  prens (hadi canım...) yemezler :D :D :D
Kesinlikle prensesin inanadırıcılığı daha zayıf :g :g :g Birde ortada bebek... :D :D :D
Mor çatıymış sizin çatınız hangi renk ?
Unicornları sevme görevi verildi arkadaşlar...Tarla görevim bitsede , kenarda köşede 5 tarla ekip biçin...
Komşu komşunun tarlasına   muhtaç...Ne ekerseniz onu biçerim...vs... :D :D :D

eymen

Tuck Amcamız yarışma başlatmış bu da nedir?Birde birinci belirlemiş Elisa Hocamızmış..  (p)
Yarıştan haberimiz yok  oooo  Tuck Amca kafasına göre son 24 saati belirlemiş... :P
Birde bakıyorum sizin iş yerleriniz az...Ben sıkıştım kaldım...kımıldayacak yer kalmadı... :(
Binalarınızı satıyorsunuz heralde...o yüzden de aşağıdaki ormanıma geçecek yer kalmadı...
Dar alanda kısa paslaşmalar  Bölüm 2'yi çekiyorum (Bölüm 1  berbattı,2. Bölüm daha berbat :()

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: eymen - 16 Mayıs 2012, 13:54:07
Tuck Amcamız yarışma başlatmış bu da nedir?Birde birinci belirlemiş Elisa Hocamızmış..  (p)
Yarıştan haberimiz yok  oooo  Tuck Amca kafasına göre son 24 saati belirlemiş... :P
Birde bakıyorum sizin iş yerleriniz az...Ben sıkıştım kaldım...kımıldayacak yer kalmadı... :(
Binalarınızı satıyorsunuz heralde...o yüzden de aşağıdaki ormanıma geçecek yer kalmadı...
Dar alanda kısa paslaşmalar  Bölüm 2'yi çekiyorum (Bölüm 1  berbattı,2. Bölüm daha berbat :()

Eymen hn,
Aşağıda yolları da çalılarla kapatmışsınız, birçok yere erişim yok. İşinize yaramayanları satın :)
Zorla koydurduğu, yok o renk çalı, bu renk çalıların hepsini satın aldıktan sonra :)
Bizlerin işyerleri adetlerine bakarsanız, az çok kaç tane gerekiyor .. :)
Tarlalar da 70-80 tane olsa, fazlasıyla yetiyor, bilmiyorum sizde kaç tane :)

eymen

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Mayıs 2012, 15:10:39
Alıntı yapılan: eymen - 16 Mayıs 2012, 13:54:07

Eymen hn,
Aşağıda yolları da çalılarla kapatmışsınız, birçok yere erişim yok. İşinize yaramayanları satın :)

Zorla koydurduğu, yok o renk çalı, bu renk çalıların hepsini satın aldıktan sonra :)
Bizlerin işyerleri adetlerine bakarsanız, az çok kaç tane gerekiyor .. :)
Tarlalar da 70-80 tane olsa, fazlasıyla yetiyor, bilmiyorum sizde kaç tane :)

Evim dağınıkmış misafirler basmış gibi hissettim  :D
Ne var ne yok satıyorum...sattıktan sonra tekrar istermiki diye cesaret edemiyordum...eee  artık istediklerini komşulardan temin ederim :D :D :D

yingyang16

Haftalık turnuvalar sonunda  bana da gelmiş :g Ayrıca grev yapan evlerin grevini bitirmek  için mutluluk iksiri istiyor :g :D

Komşu krallık arkadaşlarımızdan mutluluk iksiri isteyebiliyoruz ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: eymen - 16 Mayıs 2012, 16:14:07
Evim dağınıkmış misafirler basmış gibi hissettim  :D
Ne var ne yok satıyorum...sattıktan sonra tekrar istermiki diye cesaret edemiyordum...eee  artık istediklerini komşulardan temin ederim :D :D :D

Gül, çiçek böcek, saman, çalı.... bu gibi şeyler ols da olmasa da istiyor isteyeceğinde :)
Sende şu kadar varmış, o zaman az da satın alsan olur demiyor. O yüzden alıp hemen satıyoruz. :)
İşteri ve evlerde durum farklı ama tabii ki..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 16 Mayıs 2012, 16:18:12
Haftalık turnuvalar sonunda  bana da gelmiş :g Ayrıca grev yapan evlerin grevini bitirmek  için mutluluk iksiri istiyor :g :D

Komşu krallık arkadaşlarımızdan mutluluk iksiri isteyebiliyoruz ;)

Hayırlı olsun :D
Turnuva OK da, şu grevlerde taş vermek öldrürüyor beni :) Ne değerli kaynakmış yahu :D Taş Devrinde bile bu kadar değerli değildir heralde :D
Umarım bende de değişmiştir :D

halisekarakaya

Bana hiç denk gelmedi mutluluk iksiri  :D
Direk kaya ve oduna geçti  :D
Benim işyerlerindeki vatandaşlar daha katı sanırım  :D
İksir falan sökmüyor  :D

bilalyuzugullu

biz çalışanlarını mutluluk iksiriyle mutlu ederek sakinleştiren sevgi pıtırcıı işverenler  (d) (d) (d)

siz ise çalışanlarının kafalarına daş, kaya ve odunla girişen zorba işverenler olduunuzdan olmasın sakın  :g :g :g