Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 17 Mayıs 2012, 22:36:06
biz çalışanlarını mutluluk iksiriyle mutlu ederek sakinleştiren sevgi pıtırcıı işverenler  (d) (d) (d)

siz ise çalışanlarının kafalarına daş, kaya ve odunla girişen zorba işverenler olduunuzdan olmasın sakın  :g :g :g

Walla Bilal, bende de kaya var ona göre :D

AnilK

Dün beni güzel duygularla anmışsınız galiba çok sağolun (d)

Bundan sonra bende ne yaparsanız aynısını yapıcam, kolaya kaçıp en yakında ne varsa onlara girişiyordum  :D

bilalyuzugullu

hemde nasıl saf ve tertemiz duygulardı bilemezsin  (k) (k) (k)   :g  :y   (a) 

eymen

Tuck Amcayı ziyaret ettim...Tuck Yengenizin size hediyeleri var... :g :g :g
Bu arada 1000 tarla ekme   görevi geldi...karpuz ekip topluyorum...ektiğim tarla sayısı kafasına göre değişiyor...762 iken birden 256 oluyor,sonra tekrar değişiyor...karpuzlarıma kelek muamelesi görüyorum... (d) Zaten prensten umududa kestim :) :) :)
Kraliyetim duraklama devresinde  bilginize...:)
Aaaa bir de tehdit aldım...(forumdan atılma riskim varmış)...Çok korktum... :D :D :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: eymen - 25 Mayıs 2012, 12:26:45
Bu arada 1000 tarla ekme   görevi geldi...karpuz ekip topluyorum...ektiğim tarla sayısı kafasına göre değişiyor...762 iken birden 256 oluyor,sonra tekrar değişiyor...karpuzlarıma kelek muamelesi görüyorum... (d) Zaten prensten umududa kestim :) :) :)
Aaaa bir de tehdit aldım...(forumdan atılma riskim varmış)...Çok korktum... :D :D :D

Tuck Yenge  :D :D :D
Senin karpuzlara kelek muamelesi yapan oyun geliştiricilerin elleri kırılsın  (sinir) (d)
Seni burda görmek isteyen fanlarına tehditten başka çare bırakmamıştın,pişman değiliz ,gene olsa gene yaparız  :D :D :D

eymen

Halise'cim, :D :D :D
Teşekkürler...Şımardım azıcık...  :g :g :g
Gerçekten çok güldüm...Fanlarım varmış madem ,bende sizi hediyesiz bırakmam...Tuck Yengeniz... :D :D :D

ElisaMcCline

Keşke daha önce yazsaydınız, gelip karpuzlara birşey olmuyor nasıl olsa diye başka işlere bakıyoruz :)
İlk fırsatta dalalım tarlalara :)

Edit:
5 karpuz tamam :D

yingyang16

Alıntı yapılan: Anil - 24 Mayıs 2012, 17:20:43
Dün beni güzel duygularla anmışsınız galiba çok sağolun (d)

Bundan sonra bende ne yaparsanız aynısını yapıcam, kolaya kaçıp en yakında ne varsa onlara girişiyordum  :D

:g :g   :D Anıl bende altın toplama  ne olsa kabulüm  :D

yingyang16

eymen

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Mayıs 2012, 15:46:50

Keşke daha önce yazsaydınız, gelip karpuzlara birşey olmuyor nasıl olsa diye başka işlere bakıyoruz :)
İlk fırsatta dalalım tarlalara :)

Edit:
5 karpuz tamam :D

Oyun geliştirinin alzheimer sorununa çare bulmak gerekir...Kelek muhamelesiyle sayım yapıyor bir ileri iki geri... :(  Yine de tarlalarıma beklerim teşekkürler  :) :) :)