Yeni Site açtım ( Jetdebrid.com)

Başlatan mtoy76, 17 Ekim 2014, 22:33:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtoy76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Ekim 2014, 20:04:58
Destek için  1 aylık premium aldım. nasıl olsa lazım oluyor :)

Tekrar hayırlı olsun :)

PP sönüşü "thank you" sayfasında hata vardı, PM ile gönderiyorum.

Bir de,
PP hesabına jetdebrid maili eklersen, bence daha iyi olur, böyle biraz vurkaç cılar gibi görünüyor, hotmail mail PP adresiyle :)

çok teşekkür ederim destekelriniz için. doru söylüyorsun [email protected] diye ekleme yapayım

HeadSh0t

Bende 1 aylık üyelik aldım. Tavsiye ederim. Fakat şuan siteye login olurken hem chrome da hemde firefox da"Yönlendirme geçersiz" hatası alıyorum. Bu hatayla karşılaşan başka arkadaş varmı ???

6il9in

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 19 Ekim 2014, 12:27:51
Bende 1 aylık üyelik aldım. Tavsiye ederim. Fakat şuan siteye login olurken hem chrome da hemde firefox da"Yönlendirme geçersiz" hatası alıyorum. Bu hatayla karşılaşan başka arkadaş varmı ???

Bende açamıyorum siteyi bir sorun var heralde. mtoy ilgilenir zaten..  :D

ElisaMcCline

Sorun genel mi diye giriş denedim. Bende de durum aynı :)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 19 Ekim 2014, 14:04:36
Sorun genel mi diye giriş denedim. Bende de durum aynı :)
Şimdi login olabildim. Sorun giderilmişe benziyor.Üyeliginiz hayırlı olsun hocam.. (hp) Bol downloadlar :P
Edit: Bilqin hocam sizinde üyelik hayırlı olsun (hp)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 19 Ekim 2014, 15:16:48
Şimdi login olabildim. Sorun giderilmişe benziyor.Üyeliginiz hayırlı olsun hocam.. (hp) Bol downloadlar :P
Edit: Bilqin hocam sizinde üyelik hayırlı olsun (hp)

Teşekkürler, sana da hayırlı olsun :)

AnilK

Site hayırlı olsun.

2 senedir AllDebrid kullanıyorum, genelde indirdiğim hostlar uploaded ve turbobit olduğundan memnunum hizmetlerinden ama nadiren de olsa diğer hostlardan bir şey indirmek istediğimde hata alıyorum. Oradaki üyeliğimin süresi bitince 1 aylığına RealDebrid sitesini denemeyi planlıyordum ama JetDebrid'e de bakarım.

Gerçi şu sıralar en çok kullandığım AllDebrid'in torrent çevirme özelliği. Torrenti hızlıca uptobox sitesine yükleyip onu da premium'a çevirerek seeder vs beklemeden son hızda indirme yapabiliyorsunuz. Bu özellik JetDebrid'de de olsa hoş olurdu mesela :)

mtoy76

Alıntı yapılan: AnilK - 19 Ekim 2014, 17:03:08
Site hayırlı olsun.

2 senedir AllDebrid kullanıyorum, genelde indirdiğim hostlar uploaded ve turbobit olduğundan memnunum hizmetlerinden ama nadiren de olsa diğer hostlardan bir şey indirmek istediğimde hata alıyorum. Oradaki üyeliğimin süresi bitince 1 aylığına RealDebrid sitesini denemeyi planlıyordum ama JetDebrid'e de bakarım.

Gerçi şu sıralar en çok kullandığım AllDebrid'in torrent çevirme özelliği. Torrenti hızlıca uptobox sitesine yükleyip onu da premium'a çevirerek seeder vs beklemeden son hızda indirme yapabiliyorsunuz. Bu özellik JetDebrid'de de olsa hoş olurdu mesela :)

Anıl çok teşekkür eedrim. Site daha 2-3 günlük. uptobox u destekliyor ama Torrent olayına hiç girmrdim araştırayım. onlarda eklenecektir. Bundan sonra benim siteyi deneyin. :)

mtoy76

Arkadaşlar siteye eklediniz linkin çalıştığı kontrol edin lütfen

mtoy76

Sitede hala çalışma yapılıyor bilginiz olsun