Yeni Site açtım ( Jetdebrid.com)

Başlatan mtoy76, 17 Ekim 2014, 22:33:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ben hala bakamadım, bir süre daha da bakamayabilirim :)

Bilgileri Anıl' a vereyim de o dibine kadar bir denesin bari :D

mtoy76

Sitemi destekleyin diyorum @ElisaMcCline. Şifreleri paylaşmayalım lütfen. Anıl da alsın oda çorbada tuzu olsun bari olmazmı ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mtoy76 - 21 Ekim 2014, 14:47:40
Sitemi destekleyin diyorum @ElisaMcCline. Şifreleri paylaşmayalım lütfen. Anıl da alsın oda çorbada tuzu olsun bari olmazmı ?

Ben neredeyse hiç kullanmayacağım ve bir review istersin diye söylemiştim ama haklısın,
elindeki bitince kendisi alsın :)

İndirmelerden biri devam ederken ikincisini ekleyemiyorum :)

Ok o zaman başka sayfaya git dediğimde de bu oluyor: (bilmiyorum denk mi geldi)

[spoiler]The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.29 (Unix) mod_ssl/2.2.29 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 Server at www.jetdebrid.com Port 80[/spoiler]

mtoy76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ekim 2014, 15:33:23
Ben neredeyse hiç kullanmayacağım ve bir review istersin diye söylemiştim ama haklısın,
elindeki bitince kendisi alsın :)

İndirmelerden biri devam ederken ikincisini ekleyemiyorum :)

Ok o zaman başka sayfaya git dediğimde de bu oluyor: (bilmiyorum denk mi geldi)

[spoiler]The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.29 (Unix) mod_ssl/2.2.29 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 Server at www.jetdebrid.com Port 80[/spoiler]

ilk defa buna denk geldim. Ama varsa sorun düzeltilecektir

ElisaMcCline

Ben de ilk defa indirme yapayım demiştim. İndirme de yarım kaldı :P

Gece evden bakayım bari :)

HeadSh0t

Çok sık erişim problemi ve yogunluk söz konusu.  :S

mtoy76

Alıntı yapılan: HeadSh0t - 22 Ekim 2014, 14:07:47
Çok sık erişim problemi ve yogunluk söz konusu.  :S

Az sabredin lütfen. 4-5 servera ayıracağız. Sitede ayrı serverda olunca hiç problem yaşamayacağız inş.

mtoy76

Arkadaşlar benden premium üyelik alan arkadaşlar jetdebrid.net adresinden çeviri yapsınlar mağdur olmaması için 2. serveri gelirkapisi için açtım. Jetdebrid.com a Leech siteleri yükleniyor o yüzden site ağırlaşıp açılmıyor. Orada çalışma yapacağım ve server transferi yapacağım.  Anlayışınız için teşekkür ederim

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mtoy76 - 22 Ekim 2014, 15:46:01
Arkadaşlar benden premium üyelik alan arkadaşlar jetdebrid.net adresinden çeviri yapsınlar mağdur olmaması için 2. serveri gelirkapisi için açtım. Jetdebrid.com a Leech siteleri yükleniyor o yüzden site ağırlaşıp açılmıyor. Orada çalışma yapacağım ve server transferi yapacağım.  Anlayışınız için teşekkür ederim

:y

paragelsinde

başarılar umarım tam anlamıyla sistemi oturtursun... :y (a)