Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Hayırlı olsun anındamı ödedi ? 1-2 gün beklediniz mi?

illisionist

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Haziran 2015, 13:53:59
Hayırlı olsun anındamı ödedi ? 1-2 gün beklediniz mi?

neo ve beklemek  ??? ??? :m
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

Tamtam beklemiş ya onu çözmeye çalışıyoruz :) Engin anında almış tamtam alamamış bize göre tamtamın hesapta sorun ama tamtam'a göre kural değişti  onu açıklığa kavuşturmak adına sordum bakalım başka bu şekilde alan varmı :) 2-3 ödeme alan ayzdımı sorun çözülür hoş ödesin 72 saat olsun :P :)

Alıntı yapılan: tamtam52 - 22 Haziran 2015, 23:16:52
Neobux ödemeleri artık anlık değil arkadaşlar,son iki ödeme 7-12 saat sonra geldi.

illisionist

topu topu bi neoda bi grand da yaşıyoruz ödeme isteyince daha hesabı ya da maili açmadan ödeme alabilmenin zevkini, amann nazar değirmeyin  (zopa)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

silver

tamtam52

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Haziran 2015, 14:00:07
Tamtam beklemiş ya onu çözmeye çalışıyoruz :) Engin anında almış tamtam alamamış bize göre tamtamın hesapta sorun ama tamtam'a göre kural değişti  onu açıklığa kavuşturmak adına sordum bakalım başka bu şekilde alan varmı :) 2-3 ödeme alan ayzdımı sorun çözülür hoş ödesin 72 saat olsun :P :)

silver

tamtam52

Alıntı yapılan: silver - 23 Haziran 2015, 14:59:38
Hayırlı olsun @tamtam52 :)

Teşekkürler arkadaşlar. 2 Ödeminin anında olmadığı ile ilgili ekran görüntülerini ekledim.Bir ödeme 7 saat sonra diğer ödeme 11 saat sonra geldi.

silver

Alıntı yapılan: tamtam52 - 23 Haziran 2015, 15:02:44
Teşekkürler arkadaşlar. 2 Ödeminin anında olmadığı ile ilgili ekran görüntülerini ekledim.Bir ödeme 7 saat sonra diğer ödeme 11 saat sonra geldi.
Herhalde ilk geç ödeme alan kişi olarak neobux tarihine geçtiniz :D Neyse en azından almışsınız ki önemli olanda bu ;)

tamtam52

Alıntı yapılan: illisionist - 23 Haziran 2015, 14:03:29
topu topu bi neoda bi grand da yaşıyoruz ödeme isteyince daha hesabı ya da maili açmadan ödeme alabilmenin zevkini, amann nazar değirmeyin  (zopa)

Ödeme gelsin de biraz bekleyelim,ödeme olmazsa o zaman sakat bir durum,neo da adprize olayıda iyice azaldı artık,önceki gibi reklam kazancı da yok,ptc siteleri de vurkaç yapınca millet iyice soğudu  bunlardan.