Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

king365g

aynen ben günlük reklamdan bahsettim ztn kredilinin işe yaramadığını dakikalar içinde bittiğini biliyorum ama günlük reklam vermek demek sitedeki tüm aktif üyelerin tıklamasından ,reklamınızı görmesinden faydalanmak demek ki bu sitede bir günde milyon adet tıklama olur diye tahmin ediyorum. ama traffikmansoonuda deniyecem yalnız bu sitede giriş yapamıyorum hep reklam çıkıyor önüme bir türlü anasayfaya gitmiyor

chngrlp

evet trafic monsoonda baglantı sorunları var deneyeceksin girmeyi yapacak bir şey yok.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: king365g - 28 Kasım 2015, 10:50:51
aynen ben günlük reklamdan bahsettim ztn kredilinin işe yaramadığını dakikalar içinde bittiğini biliyorum ama günlük reklam vermek demek sitedeki tüm aktif üyelerin tıklamasından ,reklamınızı görmesinden faydalanmak demek ki bu sitede bir günde milyon adet tıklama olur diye tahmin ediyorum. ama traffikmansoonuda deniyecem yalnız bu sitede giriş yapamıyorum hep reklam çıkıyor önüme bir türlü anasayfaya gitmiyor

Neobux da sanırım günlük reklam sonunda 200.000 civarı ziyaretçi geliyordu.
Bilgim eski kalmış olabilir ama en fazla +/- 30.000 oynar sanırım. Milyonlar yoktur yani :)

TrafficMonsoon da zaman zaman sıkıntı olabiliyor, ancak eğer ki adblocker vs gibi bir reklam engelleyici eklentiniz varsa, o da sebep olur.
Böyle bir engelleyici yoksa, TrafficMonsoon a ait cookieleri temizlediğinizde, sorun kalmayacaktır.

TMS de aldığım paketlerle verilen surf ve banner kredisiyle verdiğim neobux reklamlarından, bana pek çok ref geldi neobux a.
Neobux gibi bir siteye 100 e yakın DR geldi Traffic Monsoon dan. Bence oldukça başarılı.
Tek sorun neobux a gelen DR lerin kalıcı olmaması :) BU TMS den değil başka siteden de gelse aynı sonuç. Neoda pek durmuyor gelenler :)

Ek olarak, cashlink hiç denemedim. Performansı konusunda bir fikrim yok.

bycasper

Neobux'tan ilk ödememi aldım.  :D

famila63

10 saniye içinde gelen bir ödeme :)                                                                                                                                                                                                                 

Coulers79

NoEroin

Senede 10$ alıyorum.
31 Aralık gece istedim 1 Ocak sabah para paypala düşmüş.
:D

ElisaMcCline

Bu sefer biraz birikti :)

Neobux 63 nolu ödeme :) 250,14$ (ok)

[IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9/?u=elisamccline&u3=1045362[/img]

GameHunter