Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

son bir yılı golden olmak üzere yaklaşık 5 yıldır üye olduğum neobux hesabından aldığım soonnnn ödeme :)

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ibrhmsny

@illisionist son derken :)
Daha olmayacak mı :)

nebu

Herkesin ödemeleri hayırlı olsun arkadaşlar :) Useclix'i kaybettiğimiz bu acı günde Neobux değere biniyor gitgide  ;) Aslında @ElisaMcCline Neobux için bir yatırım grubu kursa ne iyi olur  :g Hiç olmazsa site battı batacak diye tedirgin olmaz kimse  (p)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: nebu - 07 Ocak 2016, 22:12:23
Herkesin ödemeleri hayırlı olsun arkadaşlar :) Useclix'i kaybettiğimiz bu acı günde Neobux değere biniyor gitgide  ;) Aslında @ElisaMcCline Neobux için bir yatırım grubu kursa ne iyi olur  :g Hiç olmazsa site battı batacak diye tedirgin olmaz kimse  (p)
Bir harika fikir daha :)
[spoiler]Diğerini de @ElisaMcCline yapmıştı GKtube de yanılmıyorsam  :g[/spoiler]
Ama hocamızı çok yormayalım varsa bir yiğit üstlensin bu ulvi görevi :)
Bir de yanılmıyorsam duyduklarıma göre uzzuuuun zaman sonra yatırımlar dönüyormuş, kimse girmez o topa  :P

illisionist

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Ocak 2016, 22:10:33
@illisionist son derken :)
Daha olmayacak mı :)

yeni bir üyelik açacağım, ama nasıl olacak karar vermedim henüz
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ibrhmsny

Yeni üyelik avantajlı mı ki :)
Neonun da operatör firmaları gibi öyle kampanyaları mı var yoksa :)

illisionist

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Ocak 2016, 22:21:50
Yeni üyelik avantajlı mı ki :)
Neonun da operatör firmaları gibi öyle kampanyaları mı var yoksa :)

bildiğim kadarıyla hayır! clixsense hesabını yenilerken facebook adresini de yenilemiştim, dolayısıyla task hesabını da, yapabildiğim tasklardan neo'da da faydalanabilmek için yapıyorum. ayrıca bazen beyaz sayfalar açmak iyidir :)

ilkercgul

Neobux'tan aldığım ödemeler :) Tarihler biraz eski ama olsun :P

bekeli

gango

neobux okyanusundan küçük bir damla  :D  ($$)