Tl.com.tr - ( SCAM )

Başlatan kazanpara, 10 Kasım 2014, 22:24:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veysi

Alıntı yapılan: TLDESTEK - 27 Kasım 2015, 18:42:42
@Veysi

Bazı kullanıcılar bu hediyeleri kazanmak için gelir kapısı kullanıcısı olursa tabiki gelirkapısı formuda kullanıcı kazansın. Sonucta okadar yazı yazıyoruz, yer işgal ediyoruz. Kullanıcı buraya üye olursa o zaman onlarda hediyelerimizden yararlanabilir.

bonus plus 3 gün kulandım saolsun @TLDESTEK Hediye etti ama 1 günlük şimdi nankörlük gibi gelicek ama 1 günlük az geliyor :)adama bu yüzden daha sıkı bir hsap yapıp 1 aylık almayı düşünüyorum  artık :) onunla ilgili olucak tüm kampanyalara girmeye çalışıçam

casper.man

@Veysi biz sizin için yaptık bu hediye kampanyasını.
Kazanmak isteyen girer. Kimseyi zorla kampanyaya dahil etmiyoruz ki.

1 günlük diyorsun ama aldıklarını hesaplamıyorsun.
Zaten sadece referans ücreti 5 tl iken 5 tl lik reklam, 5 tl degerinde referans birde 1 günlük bonus plus hediye ediyoruz.
5 yıldızda bizim hediyemiz. Karar sizin. Katılmak isteyen olursa gece 00:00 dan sonra reklamını ekleyip hediyemizi kazanabilir.

Limit var ona göre dikkat edin.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: TLDESTEK - 27 Kasım 2015, 18:42:42
@Veysi

Bazı kullanıcılar bu hediyeleri kazanmak için gelir kapısı kullanıcısı olursa tabiki gelirkapısı formuda kullanıcı kazansın. Sonucta okadar yazı yazıyoruz, yer işgal ediyoruz. Kullanıcı buraya üye olursa o zaman onlarda hediyelerimizden yararlanabilir.

@TLDESTEK ,

PM gönderiyorum.

casper.man

@ElisaMcCline Gerekli bilgiler PM olarak yollandı.

master21

ben de üye olmak istiyorum,birisinin refi ile olup olmamamın bir farkı var mı benim için

MRCOE

@master21 senin için bir farkı olmaz ama birinin ref linkinden üye olursan sen kazanırken hiçbir kaybın olmadan ona da kazandırmış olursun.

master21

Alıntı yapılan: MRCOE - 27 Kasım 2015, 20:34:38
@master21 senin için bir farkı olmaz ama birinin ref linkinden üye olursan sen kazanırken hiçbir kaybın olmadan ona da kazandırmış olursun.

başkasına da kazandıracaksam,1tl veren varsa onunkiyle olabilirim,başkası da bana kazandırsın.

MRCOE

@master21 sen 20 000 reklama tıkladığında refinden üye olduğun kişi 1TL kazanıyor zaten. Öyle aşırı bir kazanç elde etmiyor. Refden üye olup olmamak tercih meselesidir.

master21

çok az kazandırıyormuş..daha önceden hesabım çıktı

MRCOE

Sitede ref kazancı %10 üyelik yükseltmediği sürece. Yani senin 1tıklamandan %10 kazanıyor. Senin tıklaman 0,0005 kazandırıyor sana refinden üye olduğuna 0,00005 kazandırıyor :D