AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: aydyar13 - 16 Şubat 2015, 14:37:20

Eğer bu AVG devam edecekse 240 gün extend yapılırsa ancak öyle zarar ettirmiyor, fakat kar da ettirmiyor.

Bir başka şık, golden al diyor. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Şok oldum  *)
RR yok bende sadece sorulara yanıt vermek ve ne kazandırdığını görmek için 3 gün önce aldığım20 RR var..
ama çok zarar eden yoktur umarım..
:(

Kocca

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 aydır aranızdayım ve yakından takip ediyorum sizleri. Asıl yatırımımı PV'ye yaptım ama şu sıralar PV durakladığından başka yatırım yerleri araştırıyordum. Tam da AdPageViews'a yatırım yapayım diyordum ve bu yazıları görünce kendimi geri çektim. Gold üyelik alınırsa çok sorun yok gibi görünüyor aslında hala. Ne diyorsunuz sitenin ayakları sağlam basıyor mu yere sizce? Bu yapılan değişikler uzun süre ayakta kalmasını mı sağlar yoksa kısa sürede Scam olmasını mı? Tecrübelerinizi merak ediyorum.

Bol kazançlar.

enderege

Alıntı yapılan: Kocca - 16 Şubat 2015, 18:25:05
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 1 aydır aranızdayım ve yakından takip ediyorum sizleri. Asıl yatırımımı PV'ye yaptım ama şu sıralar PV durakladığından başka yatırım yerleri araştırıyordum. Tam da AdPageViews'a yatırım yapayım diyordum ve bu yazıları görünce kendimi geri çektim. Gold üyelik alınırsa çok sorun yok gibi görünüyor aslında hala. Ne diyorsunuz sitenin ayakları sağlam basıyor mu yere sizce? Bu yapılan değişikler uzun süre ayakta kalmasını mı sağlar yoksa kısa sürede Scam olmasını mı? Tecrübelerinizi merak ediyorum.

Bol kazançlar.

Foruma hoşgeldin Kocca.

Sanırım bu konudaki yazılarımı takip etmediniz.

Ben golden ım ve golden ı tavsiye etmiyorum. Sitede Standart üyeler ile golden üyeler arasında gelir yönünden bir fark yok. Son bir kaç gündür standartlara RR başı 0,005$ veriyor. Daha önce hem standartlara hemde golden lara RR başı 0,01$ veriyordu.

Standartlarda RR limiti 200 Goldenlarda ise 2000. Ama her 250RR de bir fiyat artıyor. Golden yatırımını çıkarmak için 2000 RR ye çıkmayı düşünseniz bir ayda RR başı 0,27$ harcayıp, 0,30$ kazanacaksınız. Bence bu riske değmez.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Ben hala AVG lerin sürekli bu düzeyde kalmayacağını düşünüyorum.
Ama tabii ki bu sürede kimse de RR alımına devam etmesin. Bekleyip görelim.

Standartların tık gelirleri çok iyi olmasa, şu anda geçici de olsa önerilen sitelerde kaldırabilirdik.

Hafta sonuna kadar süre verelim. RR gelirlerinde değişiklik olmazsa, sitenin yeri konusunda ne yapacağımızı tekrar bir değerlendirelim.

aydyar13

aydyar13

traffic monsoon ve buxvertise 2x0,025

sametseven

1x0,025 :y - Ptcsoul  :y

recep1852

6il9in

Alıntı yapılan: recep1852 - 18 Şubat 2015, 08:51:56
1x0,025 - KayAds

Recep Kayads konusuna veya http://www.gelirkapisi.com/genel-konular/ptc-reklam-uyarisi/ buradan bilgi verebilirsin. AdPageViews ilgilenmeyip kayads ile ilgilenenler bu şekilde uyarını göremeyebilir. Bilgi için teşekkürler Reklam bitmiş sanırım :(