KayAds İstatistikleri (Stats)

Başlatan 6il9in, 24 Kasım 2014, 02:56:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Aralık 2014, 03:08:22
Az önce tıklayan bir refin tık sayısı 23 oldu  (p)

Sevindiğim şeye bakın ya, ağlamak istiyorum :))

(p)  :DD

Ufuko

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Aralık 2014, 03:08:22
Az önce tıklayan bir refin tık sayısı 23 oldu  (p)

Sevindiğim şeye bakın ya, ağlamak istiyorum :))
Long live stat paylaşımı  :DD

enderege

Günü dolan RR lerden en iyi tıklayan 37RR i 30 gün uzatmıştım. 3 gündür 37 RR 0 tıktalar. Demek ki 400RR ile yola devam edilecek, günü dolan salınacak.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 26 Aralık 2014, 15:29:18
Günü dolan RR lerden en iyi tıklayan 37RR i 30 gün uzatmıştım. 3 gündür 37 RR 0 tıktalar. Demek ki 400RR ile yola devam edilecek, günü dolan salınacak.

Çok değerli bi bilgi. Sağolun.
İlk paketin günü dolduğunda hepsini uzatmayı düşünüyordum.
Salayım o zaman.

Peki başka uzatan oldu mu ???
İlk üye olup indirimle golden alanların süresi dolmuş olması lazım.
Ben herkesten 10 gün sonra felan aldım sanırım golden'i.

ElisaMcCline

Zaten uzatmayı düşünüyordum, bu bilgiden sonra kesin karar verip uzattım.

RR ler zaten belirli zaman sonra duruyor, ref günü sonlanma zamanları da bu konuda etkili.
Zaten duracak RR ler denk gelmiş de olabilir.
Yarına benimkiler de tıklamazsa iki elden deneyerek daha net bir bilgi haline getirmiş oluruz.

Ufuko

Şahsen ben iyisini ayıklayıp diğerlerini salma gibi bir girişimde bulunmadım. Bence iyiyi uzatıp tıklamayanı salsanızda site yine ayarlayacak tıklayan tıklamamaya başlıyacak 1.5-1.6 AVG'yi yine alacaz kaçarı yok  :D Hepsini topluca uzatıyorum hatta şuan indirim varken 13 günü olanı bile uzattım 500'de durup yatırımı çıkarmaya çalışırım  :P

enderege

Alıntı yapılan: ufuko - 26 Aralık 2014, 16:41:28
1.5-1.6 AVG'yi yine alacaz kaçarı yok 

Ben iki üç gündür 1.2 gibi AVG alıyorum. Masrafı kurtarıyor ama yinede AVG lerde düşüş var. Bu bir gerçek.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ufuko - 26 Aralık 2014, 16:41:28
Şahsen ben iyisini ayıklayıp diğerlerini salma gibi bir girişimde bulunmadım. Bence iyiyi uzatıp tıklamayanı salsanızda site yine ayarlayacak tıklayan tıklamamaya başlıyacak 1.5-1.6 AVG'yi yine alacaz kaçarı yok  :D Hepsini topluca uzatıyorum hatta şuan indirim varken 13 günü olanı bile uzattım 500'de durup yatırımı çıkarmaya çalışırım  :P

:y
RR lerin tıkları toplam RR adedine göre geliyor zaten. İyisi diye birşey yok aslında. Kaç RR olursa olsun bir kısmı her şartta pasif/tıklamayan olarak kalacak.
O yüzden bence de en dorusu toplu uzatmak, öyle de yaptım.

Alıntı yapılan: enderege - 26 Aralık 2014, 16:44:50
Ben iki üç gündür 1.2 gibi AVG alıyorum. Masrafı kurtarıyor ama yinede AVG lerde düşüş var. Bu bir gerçek.

Makul oranda recycle denemelisin.
Benim RR ler saçmalıyordu, tık adedi sınırı vs gibi. O yüzden toplu yaptım ama sizin hesaplarda buna gerek yok.
AVG ler azalarak düşüyor. Bende hareketler çok keskindi. Aynı anda hareket ediyorlardı/duruyorlardı.

Ufuko