Neteller

Başlatan Ufuko, 24 Kasım 2014, 20:35:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

Alıntı yapılan: sicher - 11 Ocak 2015, 23:30:59
hcm bu kod bankaların kişilere özel verdiği bi kod değil dimi şimdi onu kullanarak işlem yaparsam bi sorun cıkmaz dimi
Yok hocam bu uluslararası transferde bankayı belirlemek için, telefondaki alan kodu gibi düşün  :P
EFT işlemlerinde filanda yurt dışındaki bankaya gönderirken SWIFT girmen istenir.

sicher

Alıntı yapılan: ufuko - 12 Ocak 2015, 00:03:20
Yok hocam bu uluslararası transferde bankayı belirlemek için, telefondaki alan kodu gibi düşün  :P

tamamdır hcm bi deneyelim bklm

Ufuko

Senden tam olarak ne istiyor? IBAN'da istiyor olması lazım, bende $20 olmadığından bakamıyorum ama ileride lazım olucak  :D

sicher

Birde Hcm bilginiz varsa Finansinvest Hesap Numarası nedir bunu bankadan mı alıoz

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sicher - 11 Ocak 2015, 23:30:59
hcm bu kod bankaların kişilere özel verdiği bi kod değil dimi şimdi onu kullanarak işlem yaparsam bi sorun cıkmaz dimi

Hayır, kişiye özel kod değil. Bankanın tüm dünya için kullanılan uluslararası genel kodu.

sicher

Ufuko

Biz gönderirken nasıl kuru hesaplayıp TRY olarak göndertiyorlarsa, oradanda Dolar olarak çekiliyordur diye düşünüyorum, o para yine kur hesaplanıp hesaba TRY olarak geçmesi gerekir.

Tabi yinede sormak lazım. Netellerin support'u sağlamdır. Arama talebinde bulunursun 1dk içinde seni ararlar. Ama ilk başta İngilizce konuşman ve Türkçe destek istemen lazım. Sana Türkçesi yarım yamalak bir ablayı çağırırlar onunla konuşursun  :P

6il9in

Nedense hep abla denk geliyor. Sadece o abla var galiba  :D benide aradılar ingilizce konuşacaksak konuşmam ben milliyetçiyim Türkçe konuşurum Türkçe bilen birini ver dedim  :D  :P  (gyk)

Ufuko seni neteller e çağırabilirler çalışman için  :P  :D

sicher

Yeni bir sistemi  denemeye başladım orda da neteller parası cok lazım olcakmıs  ilerde cok para dönecek neteller kartını istersin olur biter denilince geri caydım şimdiye kadar sadece onaylayabildim :)