Neteller

Başlatan Ufuko, 24 Kasım 2014, 20:35:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

neteller hesabım varmıs onceden hesabı onaylama için 15 $ istiodu şimdi 20 mi mi ne olmus bi bilginiz var mı hcm

vede tam olarak nereye girip nerden onaylıyoruz.

Ufuko

Alıntı yapılan: sicher - 10 Ocak 2015, 19:59:26
neteller hesabım varmıs onceden hesabı onaylama için 15 $ istiodu şimdi 20 mi mi ne olmus bi bilginiz var mı hcm

vede tam olarak nereye girip nerden onaylıyoruz.
Onaylama için ücret istemiyor, kimliği arkalı önlü fotoğraf çekip gönderiyorsunuz onaylanıyor.
Nereden yapıldığını şuan hatırlamıyorum ama Hesap özeti bölümünde kurulum kısmında hesabınızı onaylayın diye bir bölüm çıkıyor olması lazım. Oraya girince sizi yönlendiriyor zaten fotoğrafı filan çekerken laptop'un kamerası bile açılıyor  :P

sicher

Alıntı yapılan: ufuko - 10 Ocak 2015, 20:15:41
Onaylama için ücret istemiyor, kimliği arkalı önlü fotoğraf çekip gönderiyorsunuz onaylanıyor.
Nereden yapıldığını şuan hatırlamıyorum ama Hesap özeti bölümünde kurulum kısmında hesabınızı onaylayın diye bir bölüm çıkıyor olması lazım. Oraya girince sizi yönlendiriyor zaten fotoğrafı filan çekerken laptop'un kamerası bile açılıyor  :P

tamamdır hcm bi bakayım zaten pc de kimlik foto kayıtlı atarız :)

sicher

hesabı onaylama değişmiş once para yatır dio sonra onaylayabilirsin

yatırdık onayladık geri çekebilioz mu hcm

sizin onaylı mı konun gerilerinde gerek yok felan diodunuzda

Ufuko

Alıntı yapılan: sicher - 10 Ocak 2015, 20:54:27
hesabı onaylama değişmiş once para yatır dio sonra onaylayabilirsin

yatırdık onayladık geri çekebilioz mu hcm

sizin onaylı mı konun gerilerinde gerek yok felan diodunuzda
Doğrudur ben Netellere EFT yaptıktan sonra onaylama seçeneği ortaya çıkmıştı.
Benimki onaylı zaten kimliği attım 1-2 gün sonra hesap onaylandı ama onaylı olmasada sitelerin çoğunluğu kabul ediyor. Mesela KayAds'ın TOS'unda onaylı hesap olmayabilir diyor, kabul ediyorlar. Ama zaten para aktardığın an onaylama seçeneği ortaya çıkar sizde onaylarsınız, herhangi bir ücret kesmiyor.

sicher

Alıntı yapılan: ufuko - 10 Ocak 2015, 20:59:12
Doğrudur ben Netellere EFT yaptıktan sonra onaylama seçeneği ortaya çıkmıştı.
Benimki onaylı zaten kimliği attım 1-2 gün sonra hesap onaylandı ama onaylı olmasada sitelerin çoğunluğu kabul ediyor. Mesela KayAds'ın TOS'unda onaylı hesap olmayabilir diyor, kabul ediyorlar. Ama zaten para aktardığın an onaylama seçeneği ortaya çıkar sizde onaylarsınız, herhangi bir ücret kesmiyor.

tamm hcm tesekkürler :)

Ufuko

Hesaptaki parayı bankaya çekebiliyorsunuz ama hesapta minimum $20 olması gerekiyor. Ne kadar kestiğini filan bilmiyorum bende ilk kez kullanıyorum  (hp)

sicher

para çekerken banka para birimi dio  TRY yok sonra SWIFT kodu bişey istio bayagı detya işler bakalım

20$ yatırdım pazarteside bankadan yada telle bankayı arayıp isterim sonra bakacaz cekim nasıl olcak

buradad paylaşırım ki baskalarıda faydalansın.

Ufuko

Alıntı yapılan: sicher - 10 Ocak 2015, 21:18:16
para çekerken banka para birimi dio  TRY yok sonra SWIFT kodu bişey istio bayagı detya işler bakalım

20$ yatırdım pazarteside bankadan yada telle bankayı arayıp isterim sonra bakacaz cekim nasıl olcak

buradad paylaşırım ki baskalarıda faydalansın.
Swift kodu bankayı tanımlamak için gerekli, her bakanın ayrı kodu var.
Buradan kullandığın bankanın kodunu bulabilirsin: http://www.bankalar.org/swift-kodlari/

sicher

Alıntı yapılan: ufuko - 10 Ocak 2015, 21:25:03
Swift kodu bankayı tanımlamak için gerekli, her bakanın ayrı kodu var.
Buradan kullandığın bankanın kodunu bulabilirsin: http://www.bankalar.org/swift-kodlari/

hcm bu kod bankaların kişilere özel verdiği bi kod değil dimi şimdi onu kullanarak işlem yaparsam bi sorun cıkmaz dimi