Neteller

Başlatan Ufuko, 24 Kasım 2014, 20:35:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ufuko - 26 Kasım 2014, 21:16:08
Yok arkadaş bu KayAds admininden bir tırt olmaz. Adama diyorum Neteller ile görüşün kumar sitesi olmadığını kanıtlayın engeli kaldırsınlar diye. Gitmiş bana Neteller supportun kendisine yazdığı cevap mailini gösteriyor. Ben bilmiyorum sanki ne dediklerini.

Adminin netellerde sabıkası falan mı var acaba? :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Ufuko

Alıntı yapılan: enderege - 26 Kasım 2014, 21:20:03
Adminin netellerde sabıkası falan mı var acaba? :(

Payza kullanamıyorum EFT yapılmıyor kullansam bile paramı çekmek istesem $20 civarı kesintiler yapıyor. EgoPay zaten bankaya para göndermiyor. Bi Neteller kalıyor HSBC Türkiye bankasına EFT ile hesaba para aktarılıyor sorunsuz kullanıcaz derken site engeliyle uğraşıyoruz.

Anlamadığım bu site daha yeni açıldı. Ne ara kumar sitesi olarak tanımlandı. Kesin geçmişinde birşey var.
Bu siteye yatırım yapamıyıcam herhalde anlaşılan o  :(

enderege

Alıntı yapılan: ufuko - 26 Kasım 2014, 22:37:08

Bu siteye yatırım yapamıyıcam herhalde anlaşılan o  :(

Her şeyin hayırlısı.

paragelsinde

ufuko

maşallah iyi uğraştın azmin sonu sonuçta kazanacaksın...  :-[

Ufuko

Alıntı yapılan: demre - 26 Kasım 2014, 22:42:39
ufuko

maşallah iyi uğraştın azmin sonu sonuçta kazanacaksın...  :-[

Yok hocam yav pes ettim artık  :)
Parayı kazanacak olan KayAds admini ama benim uğraştığımın onda biri kadar bile çaba sarf etmiyor ben ne yapayım  :m

ElisaMcCline

Yeterince yatırım aldı heralde, bu da gelmeyiversin demiş demekki :)

Ufuko

NeoBux'a Neteller'den para yatırabiliyor musunuz diye sormuş KayAds Admini. Denedim yatırılıyor. Demek ki bunların Neteller geçmişi sakıncalı  (zopa) Yoksa ne farklı var aynı sistem yasak olsa NeoBux'ta yasak olur.

[spoiler][/spoiler]

Ufuko

Adminden bir teklif geldi ama sakıncalı gibi sizce?

Demiş ki:
[spoiler]Hello,

If your purchase is over $100 US dollars I can try to accept it in another Neteller account and process the purchase manually for you.
Let me know if this is of interest to you.

Regards,
KayAds.[/spoiler]

Dediğine göre $100 üzeri bir yatırım yapacaksanız sizin için başka bir Neteller hesabından parayı alıp işleminizi manuel olarak gerçekleştiririz.

Bende dedim ki peki bunu kabul ettiğimi varsayalım, ben ilerde ödeme talep ettiğimde TR'ye bloklu olan eski Neteller hesabınız bana parayı instant gönderebilecek mi? Yoksa bunuda manuel mi yapmak zorunda kalacağız? dedim.

Sizce ne yapalım  *)

Neteller'i kontrol ettim şu sayfada: https://help.neteller.com/app/answers/detail/a_id/6/kw/restricted%20countries
Şöyle bir ibare var: "You may also have limited deposit and withdrawal options."

Yani hem ödeme hemde para çekimde limit uygulanır diyor. Bence kabul etsem bile para çekemiycem yani kaldık yine ortada  *)

Ufuko

Veeeeeeeeeeeeeee Mutlu Son!!!

Yoğun çabalar sonucu KayAds Neteller Problemi Çözülmüştür!

Konu Kilit  (dns)

enderege