kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: desmond23 - 02 Aralık 2014, 05:01:00
Alacaklı olan kişiye banka ödemesi yapsam olurmu? Paidverts ten payzayı ayarlarım dedim. Site bakıma girdi :)

Kimsenin o kadar acelesi yok. Site açılır kısa zamanda. Hem de kasaya göndermiş olursun Payza olarak. Kasada hala eksiğimiz var :)

Alıntı yapılan: bekeli - 02 Aralık 2014, 08:32:40
Ben alacaklılardan Elisa hocaya 7.5 dolar göndereyim olmaz mı ???

Olur tabii ki, sadece hesapta sıkıntı var mı onu bir görsün herkes. Gece gece bitsin şu konu diye acele ettim.
Dikkatsizlik yapıp, hatalı işlem yapmış olabilirim. Az bir süre daha müsade edebilirsen, muhtemelen gün sonunda herşey rayına oturmuş olur,
hata ya da itiraz varsa düzeltilir :)

ElisaMcCline

Ben düzeltme yapmadan önce görmüş olanlar için:
Hesapta değişiklik yapıldı:

[spoiler]
düzeltme yapılan kalem:
03- Bilgin  ------------------>  28$ -----> 20,5$ alacaklı (1$ PZ kasaya + 1$ PP enderegeye gönderecek 30$ a tamamlanacak, alacak da 22.5 olacak)

Gerekçeleri:
- Kasada çok kısa zamanda 5$ üstü olması gerekiyor 4.xx var.
Siteden 100RR daha alabilmek için az daha yatırım gerekecek ama minimum 5$ yatrılabiliyor.
- Küsüratları es geçelim dedim ama, enderege 11$ ın üzerinde göndermiş görünüyor. Küsürattan fazlası olmuş, en azından 1$ geri alması gerekir.
- Bilgin im 28$ lık girişi de böylece 30$ a yani karışıklık olmadan 1+3 hisse haline hetirilmiş olacak.

Ayrıca, küsüratlarla uğraşmayalım dedik ama, herkes aynı düşünmeyebilir.
Ben fazla gönderdimi kisüratı PP ile geri istiyorum diyen varsa,
Buraya yazmasına gerek yok. Konu karışmasın, bana PM le bilgi versin, hemen çözeriz.
[/spoiler]

Son hali:
[spoiler]

Borçlu ve alacaklı kelimeleri pek sevdiğim kelimeler değil ama mecburen bunları kullanmak durumunda kaldım.
Lütfen idare edin. Yazarken ben de rahatsız olarak yazdım ama daha rahat anlaşılacak kelimeler bulamadım.
Aslen aramızda borç ve/veya alacak yok. PZ olmaması sebebiyle yerdeğiştirmeler/takaslar var.

01- İllisionist --------------> 7,5$ borçlu
02- ElisaMcCline ----------> 40$ -----> 32,5$ alacaklı
03- Bilgin  ------------------>  28$ -----> 20,5$ alacaklı (1$ PZ kasaya + 1$ PP enderegeye gönderecek 30$ a tamamlanacak, alacak da 22.5 olacak)
04- Demre -----------------> 7,5$ borçlu
05- Desmond23 ----------> 7,5$ borçlu
06- İkose ------------------> 7,5$ borçlu
07- HeadSh0t -------------> 10$ -----> 2,5$ alacaklı
08- Universitely76 --------> 7,5$ borçlu
09- Bekeli ------------------> 7,5$ borçlu
10- Enderege -------------> 10$ -----> 2,5$ alacaklı
11- Nükhet ----------------> 5$ -----> 2,5$ borçlu
12- Strenergy -------------> 7,5$ borçlu
13- sopcastsports -------> 7,5$ borçlu
14- volkanaydinli ---------> 7,5$ borçlu
15- Tamtam52 ------------> 10$ -----> 2,5$ alacaklı
16- processor -------------> 7,5$ borçlu

Üyeler kendi arasında (kasayı karıştırmadan)

77.5 $ borçlu / 60.5 alacaklı  --> Borçlular borçlarını ödediğinde önce üyelerin alacaklılarını kapatacaklar, geri kalanlar da (17$) kasaya gidecek:y

Arkadaşlar sizler de bir kontrol edin lütfen, hesap hatası olmasın. Bu saatte iş bitsin diye acele ettim.
İllisionist: eksik transfer bilgisi varsa lütfen bilgi ver, bitsin şu hesap :)
[/spoiler]

Mevcut kasa durumu:
[spoiler] [/spoiler]

illisionist

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Aralık 2014, 09:19:24
Ayrıca, küsüratlarla uğraşmayalım dedik ama, herkes aynı düşünmeyebilir.

ben de bunu düşünerekten kasa tamamlandıktan sonra küsüratlar dahil 16 pay edelim demiştim  ??? Benim içinde sıkıntı değil yaptığınız hesap ama 16 kişiden 1 kişi bile payza kesintilerini bama yüklediler gibi düşünürse haksızlık olur
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 02 Aralık 2014, 09:38:26
ben de bunu düşünerekten kasa tamamlandıktan sonra küsüratlar dahil 16 pay edelim demiştim  ??? Benim içinde sıkıntı değil yaptığınız hesap ama 16 kişiden 1 kişi bile payza kesintilerini bama yüklediler gibi düşünürse haksızlık olur

:y
O yüzden kimse düşünmesin bana PM atsın diye yazdım en sona. Herkesi cent hesabına sokmayacak bir hesap çıkmıyor başka türlü.
Ki zaten bir kısmı Payza, cent bazında alışveriş de yok. PP olarak ben fee verdim, fazla verdim diyen bana PM göndersin.
Ya da gönderi yapanlar bu diyorsan ben herkesle birebir hallederim ok bu daha iyi. Tüm grubu dahil etmeyelim ama bu konuya, yoksa hesap yürümüyor.

Başta herkesin elinde olup gönderemediği, bulalım da ne çıkarsa diye bulabilen herkes de bir kural/hesap olmadan göndermek durumunda kaldığı için mecburen bu durumdayız.
Yoksa hiçbir zaman böyle olmuyordu grup hesapları.

Sen tam gönderici listesini yayınlamışsın zaten. OK ben küsüratları da halledeceğim birebir herkesle. (ok) bu konuya dahil etmeden.
Bugün ve yarın, gün içinde çok az forumda olabileceğim gibi görünüyor. Herkesin bilgisi olsun.

sopcastsports

İşte borçlu kalmamın sebebi elimde PZ olmayışı ancak dilerseniz Paypal ile akşama doğru yollayabilirim 7,5$. 2 gündür şehir dışındaydım ve konuyu takip etme fırsatım olmadı, henüz geldim. Biraz dinlenip detaylıca okurum zaten.

desmond23

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 02 Aralık 2014, 09:05:19
Kimsenin o kadar acelesi yok. Site açılır kısa zamanda. Hem de kasaya göndermiş olursun Payza olarak. Kasada hala eksiğimiz var :)
Tamam hocam.

illisionist

[spoiler]01- İllisionist --------------> 7,5$ borçlu
02- ElisaMcCline ----------> 40$ -----> 32,5$ alacaklı
04- Demre -----------------> 7,5$ borçlu
05- Desmond23 ----------> 7,5$ borçlu
06- İkose ------------------> 7,5$ borçlu
07- HeadSh0t -------------> 10$ -----> 2,5$ alacaklı
08- Universitely76 --------> 7,5$ borçlu
09- Bekeli ------------------> 7,5$ borçlu
10- Enderege -------------> 10$ -----> 2,5$ alacaklı
11- Nükhet ----------------> 5$ -----> 2,5$ borçlu
12- Strenergy -------------> 7,5$ borçlu
13- sopcastsports -------> 7,5$ borçlu
14- volkanaydinli ---------> 7,5$ borçlu
15- Tamtam52 ------------> 10$ -----> 2,5$ alacaklı
16- processor -------------> 7,5$ borçlu
[/spoiler]

Bu tablodaki listeye göre grupta yer alan ve borçlu olan arkadaşlar en kısa zamanda [spoiler][email protected][/spoiler] PP adresinden 7,5 $ olarak ödeme yaparlarsa ben de alacaklı arkadaşlara paylarını göndererek konuyu kapatalım 
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

paragelsinde

payza elime geçince hemen atarım hocam  diğer alternatf kanalları teklif etmiyorum artık. burdan bulmaya çalışayım paidverts sanırım düzelince gönderirim. rakamsal eksik var biraz reklam sonrası...

ikose

elimde var  Payza
7,50usd mi göndereyim , masraf ekliyeyimmi

Nükhetinde 2,5usd borcu varmış onuda ben yollarım , sonra onunla anlaşırız aramızda   :y
1 kezde Nükhetten masran kesilmesin  :y

illisionist

Alıntı yapılan: ikose - 02 Aralık 2014, 13:54:40
elimde var  Payza
7,50usd mi göndereyim , masraf ekliyeyimmi

Nükhetinde 2,5usd borcu varmış onuda ben yollarım , sonra onunla anlaşırız aramızda   :y
1 kezde Nükhetten masran kesilmesin  :y

net olması iyi olur ama siz bilirsiniz yine de, hesap baya karıştı çünkü :)