kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Gönderirken arkadaş veya aileme yollugorum dersen kesmez.

He kek almak için yolluyorum ikonu var onada kesmiyor  :PP  :D

6il9in

Alıntı yapılan: illisionist - 05 Aralık 2014, 00:13:31
tamamdır hocam, demre arkadaşımızında benzer talebi olmuştu onunla da bir şekilde anlaşırsanız, ben de birikeni dağıtmaya başlayabilirim!

Demre nin vereceğinide ben üstleniyorum. illisionist benim hesap için son durum ; $1.00 ender hocaya yolluyorsun, $1.00 kasada kalacak , $7.50 demre için bende keseceksin yani $22.50 alacağım olan tutar için bana $13.00 yollayabilirsib  :)

paragelsinde

bilgin hocam teşekkürler

ilk fırsatta kesintisiz olarak gönderirim.  hangi kanaldan istersen

illisionist

ElisaMcCline, Bilgin, HeadSh0t, Enderege, Tamtam52 bana PP adreslerinizi PM atarsanız hesaplarınıza alacak olduğunuz tutarların gönderimini yapacağım

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: illisionist - 05 Aralık 2014, 10:01:32
ElisaMcCline, Bilgin, HeadSh0t, Enderege, Tamtam52 bana PP adreslerinizi PM atarsanız hesaplarınıza alacak olduğunuz tutarların gönderimini yapacağım

PM gönderildi :y

HeadSh0t

6il9in

illisionist

ElisaMcCline, Bilgin, HeadSh0t ve Enderege PP ile ödemelerinizi gönderdim, kontrol edin lütfen!
Tamtam52 sende PP sorunu vardı galiba banka bilgisi verirsen seninkini EFT yapayım yarın
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

6il9in

$13.00 geldi. Teşekkürler

HeadSh0t

$2,50 geldi. Teşekkürler (ok)