kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

illisionist

illisionist

kayads'in adminin mantığı zannedersem sürekli sisteme para girişini sağlamak, ilk golden alımı ve 100  RR alımında bazı refler tıklama yapmada 70 tane tık yapanda oldu ve bu işlem sisteme direkt para girişiydi, sonraki paketler yarı MB yarı Payza kanalıyla yapıldı, yani siteme yeterli para girmedi! bugün 1 ref tıklama yapmış başkasının da yapacağını sanmıyorum. Burada recycle yapmak ne derece işe yarar ondan da emin değilim, keza forumd istatistik paylaşımı bile işe yaramıyor; http://www.kayads.com/forum/topic.php?cat=2&tid=959 ilk paket bitiminden sonra sistemdeki parayı çekip, dışarıdan para aktararak recycle yapmak ya da yeni paketler almak daha mantıklı olacak sanırsam, RR sayısını da 300'ün üstüne çıkarmamayı düşünüyorum.

Arkadaşlar ben düşüncelerimi yazdım, sizlerde paylaşım yaparsanız yol haritamızı belirlemiş oluruz.

bekeli

Ben sadece Golden alırken sisteme para aktardım.
Onun haricinde para girişi yapmadım.
Sürekli hesapta birikenlerle aldım.
AVG'ler iyi gidiyor.

Para girişi ile alakalı değil bence.

ElisaMcCline

İllisioist.
Benim statslara bir bak istersen. Senin durumundaydım ben de.

1 günü kalanları sal bence, geriye kalan 300 den 200 ünü de recycle et.

Ve ben olsam: (kendiminkileri öyle yaptım)
8 günü kalmış olanlarla 15 günü kalmış olanları recycle ederdim.
Ve toplu 200 ünü aynı gün etmezdim. Paket olarak x günü kalmışları da recycle etmezdim. (yani recycle işini direk x günü kalmış RR paketine yapma)
Son tıklama diye sort edip, 1 günü kalmışları ayırarak kalanları recycle ederdim.

Sonuç:
[spoiler]
[300 RR Golden]
22.12.2014 -.- 300RR -.- 465 Clicks -.- 1.55 AVG
23.12.2014 -.- 300RR -.- 474 Clicks -.- 1.58 AVG
24.12.2014 -.- 300RR -.- 464 Clicks -.- 1.55 AVG
25.12.2014 -.- 300RR -.- 479 Clicks -.- 1.60 AVG  (k)
26.12.2014 -.- 300RR -.- 469 Clicks -.- 1.56 AVG
27.12.2014 -.- 300RR -.- 485 Clicks -.- 1.62 AVG  (k)[/spoiler]

RR lerin tıkları da değişti.
RR lerin 62 tanesi 21 tıkı geçmiş durumda ;)

Günde ortalama 130-135 RR tıklıyor.
Geriye dönük ayın kaçında bırakan RR ler bir daha tıklamıyor diye de kendi RR lerimden bilgi tutuyorum şu anda.
Ona göre de ilerisi için recycle politikası kurmaya çalışıyorum.
Henüz aşağı bir hareket olmadığı için gittiği yere kadar böyle ellemeden bırakacağım.
İlk aşağı yönlü  AVG hareketinde de, tıklama zamanı en eski olan RR lerden recycle a başlarım.

..
..
Diye düşünüyorum şimdilik :)

universitely76

Alıntı yapılan: bekeli - 28 Aralık 2014, 14:02:45
Ben sadece Golden alırken sisteme para aktardım.
Onun haricinde para girişi yapmadım.
Sürekli hesapta birikenlerle aldım.
AVG'ler iyi gidiyor.

Para girişi ile alakalı değil bence.
+1

Ben de ilk alımlarımda para aktardım sonra içeride birikenle devam ediyorum, daha çekim yapmadım ama parasal olmadığını düşünüyorum..

Daha önce RR paketlerinin toplu recycle edilmesi tavsiye edilmişti, ilk olarak bunu deneyebilirsin bence.. :y
Şu sıra imzasız'ım...

illisionist

sizin recycle yaptığınız RR'ler için ilk günler sanırsam, ilk günlerde sıkıntı olmuyor benim 300 RR ile giderken ilk 21 günlük AVG ortalaması 1,70. 22. günde 100'lük paket alınca herşey bozuldu 400 RR ile son 7 günlük AVG ortalama 0,92, son iki gün ise rezalet dün 28 tıklama olmuş 400 RR 'de.

illisionist

yani şunu demek istiyorum; bir site var 100 RR alımı yaptınız 20 $'a ve RR'ler her tıkta 0,01 kazandırıyor, ortalama her RR günde bir tık yapsa ay sonu 3000 tık olur ki bu da 30 $ demektir ve siz 10 $ kazanmış olursunuz! Bu admin ise RR'lerin tıklarını 18-19-20 lerde bıraktıran bir sistem kurmuş bu da zararına çalışmak olur ne yeni paket alımı ne recycle yapmak sizi kurtarmayacaktır, sadece recycle yaparak veya yeni RR paketi alarak AVG yüksekliği ile kendimizi kandırmış oluruz  :P