kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: illisionist - 03 Ocak 2015, 22:49:55
hesaptaki tüm parayı çekmiştim, dışarıdaki para ile de recycle yapmayı da pek düşünmüyorum, tüm reflerin süreleri bitince yeniden RR almak daha mantıklı geliyor bana
yukarıdaki soruna da cevap olsun hem, sitede refler giderken 0.04$ kesinti oluyor bu sebeple 100 ref giderken 4$ kesinti olacak.. hesabında bu para yoksa hesap eksiye düşecek ve sen para atana veya hesapta biriken olana kadar eksili bakiye düzelmeyecek.. O yüzden bu sitede tüm refleri salmadan tekrar düşünmek gerek.. yoksa eksileri toparlamak için de baya bir uğraşmak gerekecek..

Kulakları çınlasın zamanında FuseBux'taki Golden ve tıklayan bir kaç aktif refimden bu sebeple vazgeçmiş hesabı terketmiştim :)
Şu sıra imzasız'ım...

illisionist

Alıntı yapılan: universitely76 - 03 Ocak 2015, 23:35:18
yukarıdaki soruna da cevap olsun hem, sitede refler giderken 0.04$ kesinti oluyor bu sebeple 100 ref giderken 4$ kesinti olacak.. hesabında bu para yoksa hesap eksiye düşecek ve sen para atana veya hesapta biriken olana kadar eksili bakiye düzelmeyecek.. O yüzden bu sitede tüm refleri salmadan tekrar düşünmek gerek.. yoksa eksileri toparlamak için de baya bir uğraşmak gerekecek..

Kulakları çınlasın zamanında FuseBux'taki Golden ve tıklayan bir kaç aktif refimden bu sebeple vazgeçmiş hesabı terketmiştim :)

bilgi için sağol  universitely76, ben de diyorum 400 RR den 300 RR düşüşte MB bir önceki günden sadece 0,20 $ yüksekti yaklaşık 4 $ kayıp vardı bu nereden geldi diye! O zaman son gün ref uzatımı yaparız olmazsa :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

hesapta birikenle deneme amaçlı recycle yaptım bir faydası olmadı malesef  (d) son istatistikleri kayads forum sayfasına koydum arkadaşlar; http://www.kayads.com/forum/topic.php?cat=2&tid=959&p=3
bugün 200 RR'ye ve -MB'ye düştük, kalan RR lerin tamamının süresi bitene kadar hiçbir şey yapmama düşüncesindeyim , tüm RR ler bitince baya bi - MB'de olacağız ama yapacak birşey yok artık  (d) tüm RR ler bitince tekrar RR kiralayıp yeni bir sayfa açacağız artık
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

universitely76

Alıntı yapılan: illisionist - 07 Ocak 2015, 22:14:47
hesapta birikenle deneme amaçlı recycle yaptım bir faydası olmadı malesef  (d) son istatistikleri kayads forum sayfasına koydum arkadaşlar; http://www.kayads.com/forum/topic.php?cat=2&tid=959&p=3
bugün 200 RR'ye ve -MB'ye düştük, kalan RR lerin tamamının süresi bitene kadar hiçbir şey yapmama düşüncesindeyim , tüm RR ler bitince baya bi - MB'de olacağız ama yapacak birşey yok artık  (d) tüm RR ler bitince tekrar RR kiralayıp yeni bir sayfa açacağız artık
Daha önce belirttim bu sistemin işe yaramayacağını, çünkü gelecek refler de bunlar gibi olacaklar.. olay reflerle alakalı değil.. sistemin kendisi anlayamadığımız bir algoritma ile çalışıyor.. bu sistem bazen çark ediyor ancak bazı hareketler ile şoklama yaparak refler de toparlanabiliyor..

Daha önce çoğu arkadaşın paylaşımlarından recycle, ref salmaları, ref alımları, uzatmaları... gibi denemelerin bazen şoklama etkisi yaptığını gördük.. evet bir paketin süresini uzatmayıp salabilirsin ama tamamı salındığında geri dönülmez akşamın ufuklarına dayanmız oluruz..

Neyse grup lideri sensin ben bir iki mesajla tüm reflerin salınmasının işe yaramayacağını belirtmeye çalıştım, gerisi senin kararın :) bol şans :)
Şu sıra imzasız'ım...

Ufuko

Forumda senin stat konunu aradım ama yok  :m
Admin aşırı düşük diye özellikle konuyu mu sildi ne oldu anlamadım  :D

6il9in

Alıntı yapılan: ufuko - 20 Ocak 2015, 15:53:30

Benim ki var mı  :D

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 21 Ocak 2015, 00:06:00
Benim ki var mı  :D
Seninki varda hiç güncellemiyorsun ki. Belki hergün güncellesen adam görüp rahatsız olacak bir el atayım diyecek  :))

6il9in

Alıntı yapılan: ufuko - 21 Ocak 2015, 00:14:05
Seninki varda hiç güncellemiyorsun ki. Belki hergün güncellesen adam görüp rahatsız olacak bir el atayım diyecek  :))

3-4 gün sıfır yazdım utanmadı.. Ona mani düzmek lazımda ben kendi hesabımdan umudu kestim.. Tek yüzlük paket kaldı o da tamamen inaktif..  :)

illisionist

Alıntı yapılan: ufuko - 20 Ocak 2015, 15:53:30

evet silmişler

illisionist

Durum bilgilendirmesi;
Hiç RR miz yok artık, admin son 7 gün kala tüm refleri otomatik değiştirdi, yeni gelenler 1 tık bile yapmadı  (d)
MB -5.894$

burada yatırım grubunun önümüzdeki günlerdeki stratejisini tartışalım; birkaç arkadaş şanslı olup bu işi kıvırsa da benim hesabım ve yine forumumuzdaki bazı arkadaşlar için iş istenildiği gibi olmadı, bundan sonrası da maalesef belirsiz! Yapabileceklerim;

1- Tekrar 20 $ karşılığı 100 RR alımı ile bir kez daha şansımızı denemek (işe yarar mı yaramaz mı bilemem)
2- Kendi altımda DR olan arkadaşların Golden üyeliğimiz boyunca tıklama yaptıklarını ve sitenin de devam ettiğini düşünürsek yaklaşık 75-80 $ kazanma imkanımız var, şu anki kasa bakiyemiz olan 76,77 $ Payza , 6,00$ PP da eklersek siteden karlı çıkabiliriz (bunu kabul edersek payza bakiyesini takasla PP'a çevirip her kişiye düşen payı hemen iade edeceğim)

tüm grup üyelerinin yukarıdaki iki seçenek için oy kullanmasını rica ediyorum, 17 kişilik grubumuzun 9 kişisi (yani salt çoğunluğu) hangisi olsun derse o şekilde hareket edeceğim arkadaşlar!!!