İkose AdPrize & bilqin Grid v2

Başlatan 6il9in, 30 Kasım 2014, 19:16:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: nükhet - 04 Aralık 2014, 21:52:09
İkose hocam besle kargayı oysun gözünü gibi olmuş :g
veletlerden dolayı bu steamdan biraz anlıyorumda bu  Steam Wallet neymiş onu anlamadım, benimkilerde uyudu :)

bende bilmiyomki Nükhetim , oyun la ilgili bi şeydir mutlaka  başka neyle alakalı olacak :g

rota26

yarış nezaman başlıyo çok iddalıyım.rakamlar elime ulaştı  :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 04 Aralık 2014, 21:52:09
veletlerden dolayı bu steamdan biraz anlıyorumda bu  Steam Wallet neymiş onu anlamadım, benimkilerde uyudu :)
Alıntı yapılan: ikose - 04 Aralık 2014, 21:57:29
bende bilmiyomki Nükhetim , oyun la ilgili bi şeydir mutlaka  başka neyle alakalı olacak :g

Steam hesabındaki purchase balance diye düşünebilirsiniz :P :D

CptGlorfindel

Evde iki tane ajanım var adı Okose :D Her türlü teamwiever şifresini bi paket hoşbeşe satabilecek bir ajandır :D Bir Bilgisayar Mühendisi olarak klavyesiz hack yapıyorum :D Ahh Ahh bi AWP Asiimov'um olsa Counter Strike Global Offensive'de :D 300TL satış fiyatı var en az fena mı olurdu :D

nukhet

Yılbaşı gecesi o oyun bedava indirilecekmiş, benimkide dört gözle bekler durur :)

enderege

Anaaaa... Bu rüşvet istiyor be... :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nukhet

Alıntı yapılan: enderege - 04 Aralık 2014, 22:26:28
Anaaaa... Bu rüşvet istiyor be... :D
Ender hocam Kırıkkale size uzak, 1 paket hoşbeş alıp Beylikdüzü ne gidin siz, o daha kolay :)

6il9in

Alıntı yapılan: nükhet - 04 Aralık 2014, 22:29:44
Ender hocam Kırıkkale size uzak, 1 paket hoşbeş alıp Beylikdüzü ne gidin siz, o daha kolay :)

Ender hocam ben yarın sizin adınıza götürürüm yorulmayın  :D

son 1 saat 6 dakika  :D İkose AdPrize & bilqin Grid v2 için  *)

6il9in

universitely76

Evet kumar ay pardon şans oyuncularımız :PP sıraya dizilsin ve şanslı sayılarını döktürsünler..  ($$)  (yvr)
Şu sıra imzasız'ım...