TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

senss17

Alıntı yapılan: recep1852 - 09 Şubat 2015, 18:04:03
Hesabın gmail ile açtıysan sıfırla hotmail ile açtıysan ticket at ama aynı sorun bende vardı yeni hesap aççtım malesef  :S

yeni hesap açan arkadaşlar için yazıyorum. ticket atın ve emailinizin hotmail olduğunu söyleyin ve değiştirmek istediğinizi belirtin ve gmail bir hesap yazın. kullanıcı adınızı ve şifrenizi yolluyorlar sonra herşeyi sıfırlayabılıyorsunuz. bilginize

recep1852

Benim eski hesabım vardı 2$'lı onu kurtarma şansımız var mı yani :D Ama benimki hotmail uzantılı 1. şifreyi biliyorum 2. yi unuttum ve PIN'i değiştirmek istiyorum

ikose

senss17

Alıntı yapılan: recep1852 - 09 Şubat 2015, 21:11:14
Benim eski hesabım vardı 2$'lı onu kurtarma şansımız var mı yani :D Ama benimki hotmail uzantılı 1. şifreyi biliyorum 2. yi unuttum ve PIN'i değiştirmek istiyorum

evet var ben kurtardım

utatar

Alıntı yapılan: ero - 09 Şubat 2015, 19:50:25
bugun ilk odememi istedim aninda geldi

Evvet bende gecen hafta ilk odememi istemistim aninda gelmisti odemeniz hayirli olsun

aydyar13

Ben bu siteye üye olamıyorum, VPN proxy falan diyor :D

Elektronick

Alıntı yapılan: aydyar13 - 12 Şubat 2015, 00:47:07
Ben bu siteye üye olamıyorum, VPN proxy falan diyor :D
sana üye olurken dedi ya bana tam para çelicekken VPN proxy falan diyip hesabı askıya aldı  (zopa)

processor

Bazaen bakıyorum reklam var 0.01 veya 0.02 tıklıyorum sayaç işliyor bitiyor kodu giriyorum. Sorry expired  zopaa (zopa)

ElisaMcCline

VPN/Proxy sebebiyle üye olamayan arkadaşların internet servis sağlayıvcıları nedir ?

aydyar13

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Şubat 2015, 01:14:23
VPN/Proxy sebebiyle üye olamayan arkadaşların internet servis sağlayıvcıları nedir ?

TTnet adsl.

Comodo DNS kullanıyorum ayrıca ondan değildir gerçi de.