TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Şuan giriş yapamıyorum siteye sürekli index'e yolluyor sizde de öyle mi?

--------
heh tamam geçti sonunda. Fakat şu surf kısmı eziyet oldu ben robot değilim şeyinden dolayı onayladığı halde hata yazısı çıkıyo :/

silver

Alıntı yapılan: kilicaslan3873 - 20 Mayıs 2015, 16:54:58
öyle yapma komple çıkış yap tekrar login ol düzelme oluyoo,ortam yıkılıyooo, :D :DD
Çıkış yapmama gerek kalmıyor ki zaten :D Kendi kendine arada çıkıyor :))

Alıntı yapılan: osibios - 20 Mayıs 2015, 15:42:31
Reklamlar hergün seri olarak gelmeye devam ediyor :)

Doğrulama kodu yanlış uyarısı alanlar olabilir

Resimi sağ tıkla yeni sekmede aç, orada yazanı girerseniz kabul oluyor :)

Bol kazançlar
Bilgi için teşekkürler @osibios ;) Yarınki reklamlarda deneyeceğim artık.

ElisaMcCline

Arkadaşlar doğru çözüm bu aslında:)
Alıntı yapılan: osibios - 20 Mayıs 2015, 15:42:31
Reklamlar hergün seri olarak gelmeye devam ediyor :)

Doğrulama kodu yanlış uyarısı alanlar olabilir

Resimi sağ tıkla yeni sekmede aç, orada yazanı girerseniz kabul oluyor :)

Bol kazançlar

Ama bazen logout ettiği için de onay kodu yanlış diyebiliyor. O yüzden bana tekrardan login olmak daha kolay geliyor.
Ama canlı yeni kodu alabiliyorsanız ve logout olmamışsanız, doğru çözüm osibios arkadaşımızın verdiği bilgi.

Ek olarak,
Aşadıdaki gibi bir durumla karşılaşırsanız:

Alıntı yapılan: suskun - 20 Mayıs 2015, 17:26:21
Şuan giriş yapamıyorum siteye sürekli index'e yolluyor sizde de öyle mi?

--------
heh tamam geçti sonunda. Fakat şu surf kısmı eziyet oldu ben robot değilim şeyinden dolayı onayladığı halde hata yazısı çıkıyo :/

Brıwserdan trafficmonsoon cookielerini silmenizi tavsiye ederim. Beklemeden tekrar login olabilirsiniz.
Ya da login periyodu olan sürenin geçmesini beklemeniz durumunda giriş yapabilirsiniz.

Tüm bunlar neden oluyor:

Sitede hala sorunlar var ve bir taraftan çalışmalar yürütülmeye devam ediyor.
Hem sorunlar sebebiyle, hem de çalışmalarda yapılan değişiklikler sebebiyle, bu gibi durumlar katlanarak daha sık oluşuyor.

Arada bir admin yazısı daha vardı, net bir bilgi olmadığı için paylaşmadım.
Yanlış captcha ve rastgele logoutlar konusunda bilgi içeriyor ancak bir çözüm sunmadığı için paylaşmaya gerek duymadım.
Ancak bir taraftan da bu konularda çözüm arıyor ve bazen değişiklikler yapılıyorlar.
Captcha değişti mesela. Artık daha az sorun çıkıyor.
Anlık logoutlar için de araştırmaları devam ediyormuş. İki server arasındaki haberleşme sorunu sebebiyle olduğu biliniyor sadece.

silver

Bilgi için teşekkürler @ElisaMcCline ;) Umarım en kısa sürede çözülür. Çünkü bazen bu durum sinir bozucu olabiliyor. 2 dakikada bir tekrar girişi yap ya da aynı reklama tekrar tıklamak hem uğraştırıyor hem de zaman kaybına sebep oluyor malesef.

ElisaMcCline

Adminden yeni bir açıklama var:

Qualification (sayaç) sürelerine 24 saatlik ekleme yapılmış.

Çözüm bekleyen 2 konumuz var diyor.
1- Captcha
2- Siteden logout olma

Captcha sorunu, değişiklik sonrasında büyük oranda çözülmüş. Hala sorun yaşayanlar için kullanıcılardan gelen geri bildirimlerle tavsiyede bulunmuş.
Bir kısmı cookie lerini temizleyerek, bir kısmı da farklı bir browser kullanarak (aslında her iki çözümde de cookie temizlemiş oluyor. değişiklik sonrasında browserlar bazı materyalleri cache den kullanmaya devam edebilir, bunun önüne geçmenin ve yeni değişikliği hemen kullanmaya başlamanın tek yolu browser temizliğidir ya da daha önce siteye giriş yapmamış temiz bir browser) sorunlarını çözmüşler.

Logout olma sorununu ise, hızlı büyümenin cilvesi şeklinde yorumlamış. Devam ettikçe yeni sunucuların ekleneceğini,
Şu anda 3 server ve zaten var olan 2 adet db server ile hizmet verildiğini yazmış.

Sonuç olarak;
Tamamlanmayan ya da kendiler tarafından çözülmesine rağmen browser cache leri sebebiyle sorunları yaşamaya devam edenlerin kayıplarının olmaması ya da en aza indirilebilmesi için, süece biraz daha zaman kazandırabilmek için qualification süresine 24 saat eklemeyi uygun görmüş.

iyi forumlar :)

suskun

Açıklamalar için teşekkürler Sayın @ElisaMcCline . Ücretli reklamlardaki logout problem değilde o surftaki kötü oluyo tam 8 surf yapıyorum bi logout oluyo başa sarıyo ekstra verdiği 24 saat çok iyi olmuş :)

osibios

Sörf sayfası doğrulama resmi uygulaması değiştirlimiş
Direk tıklanabilir resimler eklenmiş  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: osibios - 21 Mayıs 2015, 14:43:31
Sörf sayfası doğrulama resmi uygulaması değiştirlimiş
Direk tıklanabilir resimler eklenmiş  :y

Google captcha gelmişti zaten :) Admin açıklamasında da var :)
Dediğim gibi, herkesin browser temizliği ypmasında fayda var ki değişikliklere hızlıca kavuşabilin :)

Resimler bazen yazı da olabiliyor, yani sonuçta bunlar google captcha.
Bununla ilgili tek sorun gördüm. Suff sırasında trafficmonsoon anasayfa gelirse, orada da aktif bir captcha geliyor
ve bu iki captchanın conflict olması durumu (çakışması) gibi bir sorun yüzünden wrong captcha uyarısı gelebiliyor.
Surften çıkıp bir süre bekleyip sıradaki reklamın gitmesine izin verebilir ya da Ctrl+F5 ile yenileyerek şansınızı deneyebilirsiniz :)

6il9in

Yakında neobux gibi 20 tane server kullanacak site :P :)

Bu konuda galiba hiç yazım yok bir tanecik yazayım dedim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 21 Mayıs 2015, 23:48:05
Yakında neobux gibi 20 tane server kullanacak site :P :)

Bu konuda galiba hiç yazım yok bir tanecik yazayım dedim :)

Üye olamayanlar yazamıyor buraya :g Silerim birazdan yazını :))